Foreo teki sen taas – UFO on laskeutunut

Foreo on tunnettu T-Sonic-värähtelyyn perustuvista, silikonisista kasvojenpuhdistuslaitteistaan. Minulta löytyy päivittäisestä käytöstä Foreo Luna 2 Sensitive Skin -laite ja aiemmin käytin vanhempaa Luna Mini -mallia. Lisäksi minulla on pari töiden kautta saatua, kokeilukokoista Luna Play -laitetta – nämä toimittavat matkalaitteen virkaa. Voikin siis sanoa, että olen ehdoton Foreo-fani ja suosittelen laitetta ihan kaikille!

Viime vuoden lopusta asti Foreo on mainostanut uutta lanseeraustaan. Uutuuslaitteesta ei ollut tietoa ennen tätä päivää, vaan Foreo on pihistellyt infoa. Toisaalta ihan syystä, internet-aikana tällaiset ”hihi emme kerro mitään”-lanseeraukset varmasti myyvät hyvin 😀

Kuva: Foreo

Nyt tieto on julkaistu ja uusi tuote on FOREO UFO. Ufo on kämmenen kokoinen, pyöreä laite joka hyödyntää paitsi T-Sonic-pulssia, myös kangasnaamion ominaisuuksia, lämpö- ja kylmähoitoa ja erilaisia LED-valohoitoja. Ufoon kiinnitetään haluttu, erikseen myytävä naamiolappu ja kännykkää apuna käyttäen optimoidaan LED-valohoidon ominaisuudet ja intensiivisyys. Sitten surrutellaan kasvoilla 90 sekunnin ajan, joka mainosmateriaalin mukaan vastaa 20 minuutin kangasnaamiohetkeä – ja ollen toki vielä kattavampi ja parempi. Laitteesta tulee saataville myös pienempi Foreo Ufo Mini, josta puuttuu kryo- eli kylmähoito ja joka ei ole yhteensopiva kaikkien naamiolappujen kanssa.

Kuva: Foreo

Foreo Ufo näyttää todella mielenkiintoiselta ja innolla odotan siitä ensimmäisiä käyttökokemuksia. LED-valon käyttö näkyy jo Foreon aiemmassa Espada-laitteessa (mainoslinkki), joka lupaa hävittää iholta epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita sinisen LED-valon voimin. Foreon mukaan Ufon jälkeen ei enää tarvita erillisiä naamioita, kun samassa paketissa saa naamion tehot ja valohoidon hyödyn.

Kuva: Foreo

149 dollarin Early Bird -hinta laitteelle ja 14 naamiolapulle on kyllä houkutteleva, sillä laitteen lopullinen hinta tulee olemaan yli 200 dollaria. Ufon tuotanto alkaa helmikuussa ja ensimmäiset saavat laitteen käsiinsä huhtikuussa. Todennäköisesti saadaan laite myös työpaikalleni elevenille myyntiin.

Muokkaus: (mainoslinkki) Foreo Ufo on nyt myynnissä Elevenillä alle 200€ hintaan Kokemuksia Foreo Ufo -tuotteesta voi lukea tästä uudemmasta postauksestani.

Mitä mieltä olet uutuudesta? Kiinnostaako kotona tehty valohoito?

Comments

  1. En ihan ostanut ideaa. Siis ei mitään aktiiviaineita iholle nesteenä tai voiteena. Sitten mietin hetken ja on niin luja luotto Foreoon että ehdin jo innostua. Innolla odotan!

    • Mäkin odotan kyllä, ja ehdin innostua! 🙂 Tosiaan jotain aktiiviaineita noissa Foreon naamiolapuissa on, ja valojen ja värinän pitäisi auttaa niiden imeyttämisessä.

    • No eikö!! Mä oon ihan fiiliksissä tästä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework