Uutta ihonhoitorintamalla: Foreo Luna 3

Foreo Luna 3 on saatu ilmaistuote. *Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Foreo Luna 3 for Sensitive Skin -kasvoharja

Foreo on tunnettu silikonisista kasvoharjoistaan, jotka ovat saaneet vankkumattoman jalansijan myös omissa ihonhoitorutiineissani. Olen ollut vannoutunut Foreo-käyttäjä jo vuodesta 2016, jolloin sain käyttööni Luna Mini -laitteen. Piti oikein tarkistaa, kuinka monta vuotta tässä ollaankaan Foreon kanssa iltaisin suristeltu 🙂

Luna Mini -kasvoharjan jälkeen pääsin testaamaan Luna 2 Sensitive Skin -kasvoharjaa ja se pesi Minin hellävaraisuudellaan ja laajemmalla säätötehollaan. Nyt Luna-laite on uudistunut ja malli numero 3 lanseerattu aivan vastikään. Sain *Foreo Luna 3 for Sensitive Skin -kasvoharjan testiin töiden kautta ja voi että, kuinka hyvä se onkaan!

Mitä uutta Foreo Luna 3 tarjoaa?

Selkeitä, isoja uudistuksia Foreo Luna 3 -mallissa on kolme. Harjakset ovat pehmeämmät, käsittelypinta-ala on aiempaa isompi ja laite on yhdistettävissä älypuhelinsovellukseen, joka tarjoaa käyttöön hierontaohjelmia kasvoille. Näiden lisäksi on tehty muutamia pienempiä parannuksia: kasvoharjan akku kestää nyt 650 käyttökertaa, harjakset ovat pidemmät ja säätötasoja on 16 aiemman 12 sijaan. Eivät Foreo-kasvoharjat aiemminkaan mitenkään heikoista akuista ole tunnettuja (Luna 2 -malli kestää 450 käyttökertaa), mutta uusi Luna 3 vie akunkeston jopa aivan överille tasolle. Käytän itse Luna-laitetta iltaisin, jolloin akku kestää 650 päivää – ihan tajuton kesto! Ehdin varmaan hukata latausjohdon monesti tuona aikana.

Parasta ja huonointa: pehmeys

Ilahduin siitä, että Luna 3 -kasvoharjaan on saatu aiempaa pehmeämmät ja pidemmät harjakset, joiden avulla tuntu iholla on älyttömän hellävarainen. Pitkät harjakset myös vaahdottavat puhdistustuotteet helpommin, jolloin puhdistusvaahtoa käytettäessä kasvojen puhdistus on tehokasta. 16 säätötason ansiosta alimmat tasot ovat hyvin mietoa värinää, joka sopii takuulla myös superherkkiksille. Oma vakitasoni on 8, joka on juuri sopivan tehokas ja silti iholle mukavan tuntuinen.

Harjasten pehmeys asettaa kuitenkin haasteita tuotteen kuivaamiselle ja säilytykselle. Nyt Luna 3 -kasvoharjaan on ensimmäisen kerran sisällytetty huomautus säilyttää laitetta niin, etteivät sen harjakset pääse taipumaan. Pitkät ja pehmeät harjakset toden totta taipuvat helposti ja jäävät esimerkiksi jo laitteeseen jäävän veden painosta hieman taipuneiksi, ellei laitetta kuivaa heti käytön jälkeen. Harjakset saa kyllä aseteltua jälleen pystysuuntaan, mutta tämä vaatii sellaista viitseliäisyyttä mistä Luna 2:n kanssa ei tarvinnut huolehtia.

Foreo Luna 3 for Sensitive Skin -kasvoharja

Hieronnan tenho

Foreo Luna 3 -kasvoharjan hierontaohjelmat ovat varmasti houkuttelevin uutta halajaville asiakkaille, ja siitä itsekin innostuin kun kuulin uutuudesta. Sovelluksen ohjaama, matalataajuusvärähtelyä pulssittain vaihteleva hieronta lisää Luna-kasvoharjan takaosan hierontapinnan hyödyllisyyttä huomattavasti aiempaan verrattuna.

Hierontaohjelmia on toistaiseksi tarjolla neljä, mutta niiden määrä tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Ohjelmat kattavat silmänympärysihon hoidon, kaulan kiinteytyksen, leukalinjan ja poskipäiden sekä niin sanottujen nasolabiaali- eli huultenympärysjuonteiden hoidon. Suosikkini ohjelmista on leukalinjaa ja poskipäitä korostava hieronta, joka on myös kestoltaan pisin. Hyödyllisenä kakkosena tulee silmänympärysten ja ohimoiden rentouttava ja turvotusta häivyttävä setti.

Sovelluksen ääniohjaus seuraa täysin laitteen muuttuvaa värähtelyä, mutta video-ohjaus laahaa hieman jäljessä ja vaihtuu hitaasti. Tämä pikkuvika todennäköisesti korjaantuu sovelluspäivityksessä tulevaisuudessa, mutta tuo harmittavan särön kokemukseen kunnes oppii ohjelmat ulkoa.

Aiemmin käytin Luna-laitten hierontapintaa hyvin satunnaisesti, mutta ohjattu ohjelma kannustaa tekemään hieronnan kasvoille useammin – jolloin siitä voi oikeasti olla jopa hyötyä. Lisäksi hierontarutiinit on helppo oppia, jolloin laitteen perusvärähtelyllä voi tehdä hieronnan omatoimisesti kasvoille silloin, kun puhelinta ei jaksa ottaa kylppäriin mukaan.

Kenelle Foreo Luna 3 sopii?

Luna 3 on ehdottomasti laite tyypille, joka haluaa ihonhoidostaan irti kaiken ja nappaa älypuhelimen luontevasti mukaan kylppäriin. Luna 3 on aktivoitava ensikäytöllä sovelluksen kautta, mutta sen jälkeen sitä voi käyttää myös käynnistysnapin kanssa. Tämä kuitenkin jättää elämyksen vajaaksi, sillä tehokkuuden säätö ja hierontaohjelmat löytyvät vain sovelluksesta. Luna 3:n kohderyhmää ovat selkeästi ne ihmiset, jotka haluavat uusinta uutta iholleen eivätkä pihistele asiassa. Luna 2 -laite säilyy onneksi valikoimassa heille, jotka eivät ole niin älypuhelinorientoituneita.

Foreo Luna 3 for Sensitive Skin -kasvoharja on myös laite herkkäihoiselle, joka kaipaa kuitenkin perusteellista puhdistusta. Luna 3 -laite on jo todella hellävarainen, mutta puhdistuslaitteen värähtelyllä on silti tehokas vaikutus ihoon myös alhaisilla säätötasoilla.

Foreo Luna 3 -kasvoharja
Koiraa ei vahingoitettu kuvauksissa!

Mitä hyötyä Foreo-kasvoharjasta edes on?

Kohtaan tämän kysymyksen toisinaan ja sitä kysyvät usein juuri ne ystäväni, joiden ihonhoito on hyvin yksinkertaista ja huoletonta. Juuri huolettomaan ihonhoitoon Foreo kuitenkin mielestäni sopii hyvin, sillä se tehostaa minkä tahansa puhdistustuotteen vaikutusta ja auttaa pitämään kurissa mustapäät ja ihon hilseilyn. Just ne jutut, joihin menee hermo kun yrittää meikata ja meikkipohja ei asetu iholle nätisti. Foreo myös edesauttaa sitä, että iho näyttää meikittömänäkin hyvinvoivalta ja tasaiselta – onhan se puhdistettu huolellisesti, jolloin ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho näyttää paremmalta.

Isoin hyöty itselleni on ehdottomasti talisäikeiden puhdistuminen. Talisäikeet eli sebaceous filaments ovat niitä mustapäiden näköisiä, vaalean harmahtavia talikertymiä iholla. Niistä ei pääse täysin eroon, mutta Luna-laitteen avulla saan pidettyä ne aisoissa niin ettei niitä juurikaan erota iholta. Jos pidän taukoa Foreo-käsittelystä, huomaan sen juuri talisäikeiden täyttymisenä jo viikon aikana.

*Foreo Luna 3 for Sensitive Skin -kasvoharja on nyt myynnissä työpaikallani Elevenillä hintaan 199 euroa. Saatavilla on myös normaalin ihon versio ja sekaihon ja rasvoittuvan ihon laite.

Onko sinulla Foreo-laite? Kiinnostaako Luna 3?

Comments

    • Hahaha kiva että tästä oli hyötyä! 😀 Itsellä on ollut niin pitkään tuo Luna 2 käytössä, että huomasin heti eron ja aloin pohtia, vaikuttaisiko se harjasten kestävyyteen pidemmällä aikavälillä.

    • Kiitos! 🙂 Ja suosittelen ehdottomasti upgreidaamaan, se on sen arvoista.

  1. Luulenpa, että tää voisi olla mulle sopiva! Yhtä mini-Foreota aikoinaan kokeilin, mutta se aiheutti ihossa heti herkistelyreaktiota. Ehkä tämä olisi tarpeeksi hellävarainen 🙂

    PS. Niin häkellyttävän upeat kuvat! <3

    • Joo, tää on super hellävarainen etenkin alimmilla asetuksilla 🙂 Kiitos kuvakehuista, jalat pikkasen tärisi kun paikka oli niin hankala 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework