Fitness-letit ja murretun sävyinen meikki

Melkein jokaisen fitnesspimun ja bloggaajan päässä viime aikoina näkynyt kampaus on ollut leteistä inspiroitunut. Joko päähän on tehty kaksi ranskanlettiä 90-luvun tapaan, kiepautettu letit sykeröille tai varioitu perus-ranskista kahdeksi hollantilaiseksi letiksi. Viimeinen muunnelma on ollut myös mulle mieluinen kampaus, vaikken ole erityisemmin liikuntaa harrastanut tai asukuvia ottanut. Kaksi pienin osioin tehtyä hollantilaislettiä pitää polkkatukan aisoissa ja poissa silmiltä.

Sporttitukan kaveriksi syntyi ei-niin-urheiluhenkinen meikki. Murretut sävyt, kulta ja hillitty harmaa käyvät yksiin hyvin mutta saliolosuhteisiin meikki on tietysti liian näyttävä. Tai siis tuskin mä koskaan olen varta vasten salille meikannut, mutta en kyllä meikkejä ala ennen hikoilua poistamaankaan. Saapahan testattua kestävyyden kunnolla!

Meikin tähtisävynä toimii Make Up Storen marmoriluomiväri sävyssä Rosso Asiago. Upea, monivivahteinen luomiväri joka levittyy kauniisti.

Huulille valitsin Sensain ihanista ja takuulla salinkestävistä punista kauniin, murretun punaisen sävyn. Ebicha-sävy on valloittava ja tuntu huulilla niin kevyt, ettei sitä kestävyydestä huolimatta huomaa juuri lainkaan. Mahtava koostumus, josta ottaisin valikoimiini muitakin kuin jo julkaistuja punaisen sävyjä!

Mitäs tykkäätte painijalettien ja näyttävän meikin yhdistelmästä? Kannattaa joskus kokeilla ranskiksen sijaan holskilettiä: kun ranskiksessa osiot viedään toistensa päältä, hollantilaisessa ne viedään ali. Kuulostaa aluksi vaikealta, mutta loppujen lopuksi musta hollantilainen letti on jopa helpompi ja siistimpi tehdä kuin ranskis!

 

Poistatko meikit kun menet salille? Onks fitnessletit jo ihan out?

 

Puna ja luomiväri saatu pr-näytteenä.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework