Suosikki: Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto

Tein jokin aika sitten kyselyn Instagram Storyssa huulikiilloista, ja oli todella hauska päästä kuulemaan seuraajien mieltymyksiä kiiltojen suhteen. Yli 90% halusi tahmattoman kiillon, 95% haluaa kiiltoonsa sävyä ja vain reilut 30% laittaa kiillon alle rajauksen. Eniten seuraajia jakoi tuoksu: niukat 51% haluaa täysin tuoksuttoman kiillon. Jos kysely alkoi kiinnostaa, katso lisää tuloksia IG-profiilini Kyselyt-kohokohdasta.

Nyt esittelen yhden mun suosikeista, mitä tulee huulikiiltoihin. Fenty Beauty on Rihannan meikkimerkki, jonka keskiössä on inklusiivisuus ja näyttävät tuotteet. Tietenkin nappasin ostoskoriini muutamia tuotteita merkiltä, kun wanhoina hywinä aikoina vielä ulkomaille pääsi. Testailun tuloksena Gloss Bomb -huulikiilto nousi yhdeksi lemppareista, joten toivoin ja sain tuliaisina siitä uudemman Fu$$y-sävyn.

Tahmaamaton huulikiilto kimalteella

Gloss Bomb -huulikiillon salaisuus lienee sen pehmeän tuntuisessa, tahmattomassa koostumuksessa. Kevyt sävy levittyy huulille tasaisesti ja tuntuma on huulia kipristävän sijaan jopa kosteuttava. Valloittavasta kiillosta huolimatta koostumus ei karkaile huulten ympärille tai juonteisiin, vaan Fenty Beauty -huulikiilto on todella helppokäyttöinen. Kiillossa on karkkinen tuoksu, joka ei vedonne kaikkiin – mulle kuitenkin tuoksu on jopa yksi syistä lisätä kiiltoa päivän mittaan, niin ihana se on!

Ensimmäisenä Gloss Bombina julkaistu Fenty Glow -sävy on pronssisen persikkainen, kaikille sopivana universal-värinä mainostettu. Väri on todella lämmin, joten aivan kylmäsävyisimmille ihoille tämä ei ehkä istu. Omassa käytössä Fenty Glow on parhaimmillaan kesällä, ja talvisin valitsen neutraalimman kiillon.

Fenty Beauty Gloss Bomb Fu$$y-sävyssä on juuri täydellinen mulle! Malvaisen vaaleanpunainen sävy asettuu kauniisti huulten oman värin päälle. Hienointa tässä on, että sävy on selkeästi vaaleanpunainen mutta ei liikaa hopeaan tai valkoiseen taittava, jolloin se sopii lämminsävyisille kasvoilleni paremmin. Ei sillä, että turhan paljon miettisin sävymaailman sopivuutta kasvoilleni jos tykkään jostain väristä!

Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto osuu toiveisiini kevyen ja kosteuttavan tuntuisesta, tahmattomasta ja sävytetystä huulikiillosta. Makea tuoksu on iso plussa! Kiilto toimii hyvin sekä ilman huultenrajausta että sen kanssa. Ainut huono puoli on saatavuus, sillä Fenty Beauty on Sephoran yksinoikeudella myymä brändi. Fenty Beautyn verkkokauppa näyttää toimittavan myös Suomeen, mutta postikulut voivat olla hurjanlaiset.

Lue aiemmat Fenty Beauty -arviot tästä postauksesta.

Millaisista huulikiilloista tykkäät?

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework