Feeling nude

Seurasin aiemmin kesällä useassakin blogissa käytyä meikittömyyskeskustelua, ja etenkin Pumpulipupusta inspiroituneena (Pupu, sä varmaan kyllästyt ihan totaalisesti tähän kun mainostan sua joka postauksen alussa :D) päätin minäkin oleilla meikittä. Tosin vain yhden päivän, ja eihän se nyt ihan meikittä sitten kuitenkaan ollut.

Mulle sinänsä meikittömyys ei ole ongelma: voin aivan hyvin lähteä luennolle, kauppaan ja treeneihin ilman minkäänmoista ehostusta. Varsinkin kotikotona tulee vietettyä päiviä au naturel, kun ainoat aktiviteetit ovat koirien kanssa lenkkeily ja netissä roikkuminen.

Toisaalta blogin myötä mulle on tullut myös tietynlainen ”pakko” meikata. On oltava materiaalia, josta tehdä postauksia myöhemmin ja kokeilla uusia juttuja ja värejä. Mulla on säännöllisin väliajoin jokin testi tai teema menossa meikeissä, joten siksikin pyrin meikkaamaan joka päivä, jotta saan nopeasti juttuja teille tänne luettaviksi 🙂 Myös töihin tykkään yleensä laittaa meikkiä, se on vähän niin kuin ”univormu”; kevyenkin meikin takana tunnen olevani roolissa ja näin on helpompi hoitaa esimerkiksi hankalat asiakaspalvelutilanteet.

Jotta saan itseni motivoitua meikittömyyteen, päätin tehdä tästäkin julkisen jutun ja postauksen. Lähdin kaupungille siis käytännössä hyvin vähässä meikissä. Mikä minulla näemmä tarkoitti silmämeikittömyyttä.

Tuotteet joita käytin:

– Bootsin BB-voide
– Dior Nude -peiteaine, sävy 01
– Rimmelin Silky Loose -irtopuuteri
– Benefit Hoola -aurinkopuuteri
– Lily Lolon Ooh-la-la-poskipuna
– Huulilla Milani Lip Flash sävyssä Hot Flash (<3)

Olo tuntui vähän hassulta, kun huulimeikki oli niin vahva ja silmissä ei mitään. Tunsin itseni kuitenkin kauniiksi, enkä sen kummemmin ajatellut ”meikittömyyttäni” 🙂 Päätös jättää silmämeikki pois oli muutenkin hyvä, sillä vasemman silmäni ympäristössä oli tuohon aikaan atooppista ihottumaa.

Voisin ehdottomasti lähteä jatkossakin vastaavanlaisella lookilla ulkotiloihin.

Mikä on teidän suhteenne meikittömyyteen? 🙂

Täältä löytyy aiempi postaukseni ehostamisen tärkeydestä/merkityksettömyydestä.

PS. Muistakaa arvonta!

I was feeling curious and decided to test a day without make-up. It didn’t quite end up with ”no make-up at all” though I am usually confident also without any ”mask” 😉

I wore a simple BB-foundation+powder base and some blush/bronzing powder. Plus very bold lips: Milani Lip Flash in shade Hot Flash. My eternal love in lipsticks.

Do you wear make-up every day? Would you dare to go out ”naked”? 🙂

Comments

  • Voi kiitos paljon Kia 🙂 Kyllä mulla vähän oli kummallinen olo, mutta tosiaan totuin sitten aika hyvin. Suosittelen kaikille tätä lookkia!

 1. Liekö se ikä vai mikä mutta ihan keposasti kuljeskelen ilman sen kummempia meikkejäkin.Vaikka tykkäänkin meikata.
  Huulilla on oikeastaan aina väriä,harvoin sitä roskapussiakaan vien roskikseen ilman sävytystä =)

  Ja työelämässä jopa jätti ”pesupäivinä” varsinkin sen kummemmin meikkaamatta,valunut ne ois pois siinä puurtamisessa.

  • Mulla sitten taas huulimeikki on se, joka yleensä jää pois jos on kiire tai en jaksa panostaa. Uskon, etten mäkään meikkaisi töihin juuri lainkaan jos olisi jotain hikisempää hommaa tiedossa. Vähintään pohjan pyrin kuitenkin joka päivä laittamaan, sillä BB/meikkivoiteissani on hyvät aurinkosuojakertoimet.

   Muistan, että vielä lukiossakaan en jaksanut ihan joka päivä kouluun meikata, varsinkaan koeviikoilla. 🙂

 2. Miten voisinkaan kyllästyä ihana siihen että aina muistat mua: sehän on vain superkivaa jos mun postaukset ovat vaikka inspiroineet muitakin, höpsö! 🙂

  Kuule, jos et olisi sanonut, en olisi kiinnittänyt mitään huomiota silmämeikin puuttumiseen. Jotenkin tuo pelkkä tummempi huulipunakin tasapainottaa sun kasvot niin, että look on siisti ja viimeistelty. Sopii sulle hyvin! 🙂

  • Hyvä, että look miellytti 🙂 Ja kiitos kehuista! Mikäpäs tässä on hyvää blogia lainatessa, sulla kun on niin hyviä ideoita meikkauksen saralla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework