Essien syksy – ja arvonta!

Sisältää mainoslinkkejä.

essie_syksy_fall_2016_parhaat_mnl

Palattaisko vielä hetkeksi syksyyn? Rakastuin tähän Essien syyskokoelmaan täysin, sillä lakkojen koostumus on aivan äärettömän hyvä ja melkein jokainen sävy peittää jo ekalla kerroksella. Puhumattakaan värimaailmasta! Kokoelma kantaa nimeä Kimono-over ja lakkojen sävyt ovat saaneet innoituksensa Japanista.

Ei kannata hätääntyä jos kokoelmaa ei enää näy kauppojen hyllyllä, sillä eleveniltä löytyy vielä paria sävyä. Myös muita on tilattu lisää ja jos maahantuoja suo, niitä saa kohta tilattua.

essie_syksy_fall_2016_parhaat_mnl2

Now and Zen, harmaa – Hurmaava, likaisenharmaa sävy. Tämän valitsin kokoelmasta yllättäen ekana kynsille ja kyllä, just tällainen sävy multa puuttui!

Udon Know Me, sininen – Hieman murrettu sävy tämäkin, ja peitti täydellisesti ekalla kerroksella. Sopii erinomaisesti yhteen Now and Zenin kanssa, vaikka ei noin muuten kuulu suosikkeihini.

Kimono-over, tummanvioletti – Kokoelman nimilakka, joka on niiiiin ihana! Mulla ei ole paljoa violetteja lakkoja, joten tämä täyttää tyhjiön tosi hyvin. Peittää ekalla kerroksella ja häikäisee pikkujouluissa. Tai ei häikäise, koska on tosi tumma. Mutta silleen trendikkäästi häikäisee, koska on tyylikäs.

Maki Me Happy, punainen – Hieman tummempi peruspunainen, joka tuntuu löytyvän jokaisesta Essien kokoelmasta. Sinällään ei siis originelli, mutta koostumukseltaan timanttia. Peittää helposti ja pysyy pitkään, kuten muutkin Essien lakat mun kynsillä.

Playing Koi , murrettu oranssi – Ihana, ihana, IHANA. Ehdottomasti mun suosikki. Murrettu oranssi, niin mun värinen kaikin puolin. Ja mahtava koostumus, taas kerran eli peittää kerralla ja hyvin peittääkin.

Go Go Geisha, vaaleanpunainen – Vaikka Playing Koi oli mun suosikki, Go Go Geisha on se lakka, jonka olen useimmiten kynsilleni laittanut. Tämä hempeän vaaleanpunainen sitoo murretut sävyt hyvin yhteen ja passaa kaveriksi niin harmaalle Now and Zenille kuin sumuiselle Udonillekin. Puhumattakaan liukuväristä tumman Kimono-overin kanssa. Kokoelman monipuolisin ja yhdisteltävin lakka.

Kuvat lakoista kynsillä löytyvät esimerkiksi kaverini Emman Wasting Lifestyle -blogista. Tsek it out!

Mua harmittaa vinkata tästä kokoelmasta niin myöhään, kun sitä ei välttämättä kaupasta enää saa. Essien kokoelmista ei oikein ikinä tiedä, milloin ne ilmestyvät kauppoihin – tekee postaamisesta joskus aika vaikeaa. Mulla on kuitenkin pieni yllätys!

Satuin saamaan tätä kokoelmaa käsiini kaksi kappaletta maahantuojalta (pahoittelut sille, jonka PR-kappale päätyi vahingossa mulle!), joten ajattelin arpoa toisen teille. Palkintona on siis kaikki kuusi lakkaa, jotka Kimono-over-kokoelmaan kuuluvat. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin ja sähköpostiosoitteen tähän postaukseen (spostin näen vain minä). Kerro kommentissasi, mikä kokoelman lakoista on suosikkisi ja miksi. That’s all!

Arvonta päättyy sunnuntaina klo 12 ja voittajalle laitan sähköpostia.

Onnea arvontaan!

Tuotteet pr-näytteitä.

Comments

 1. uu.. Now and Zen on ehkä tämän hetkisen fiiliksen kanssa parhaiten yks yhteen. Vähän semmonen je ne sais quoi -sävy, kun ei ole niin kylmän harmaa, kuin mitä tottunut näkemään. Jotain erilaista siis. Kimono-over on myös minun makuuni!

 2. Tuo Kimono-over kyllä vaikuttaa upealta! Mutta kyllä suosikiksi taitaa nousta Go Go Geisha ihanalla hempeydellään.

 3. Tämä on kyllä niin onnistunut kokoelma! Kaikki ovat aivan superkauniita. Lemppari on kuitenkin ehdottomasti ihanan syksyinen murrettu Playing Koi.

 4. Go Go Geisha on ihanan hempeä sävy! Now And Zen vaikuttaa myös hurmaavalta. Essien lakkoja en ole tainnut ikinä vielä kokeillakaan 🙂

 5. Now and Zen, koska menossa harmaakausi. Vaatteet, meikit, kynsilakat jne. harmaata, harmaata, harmaata… 🙂

 6. Toi violetti Kimono-over on ihana! Noi murretut sävyt ei niinkään iske, mutta tiedän kyllä kenelle ne antaisin 🙂

 7. Playing koi, ehdottomasti. Ja se on aivan koristekarpin värinen ? (koi=karppi japaniksi)

 8. Go go geisha, ihanan hempeä sävy! Ja tähän vuodenaikaan kiinnostaa myös tuo kimono-over.

 9. Udon know me on mun silmiin se kaunein, vaaleanpunaista käyttäisin kuitenkin eniten.

 10. Suosikki on Udon Know Me ja siksi, koska se on niin erilainen kuin muut omistamani 🙂

 11. Oi, ihanan värisiä! Tuo maki me happy on ehkä suosikkini! Juuri nyt pikkujoulukaudella tummempi punainen ihastuttaa! Mukana arvonnassa!

 12. Udon Know Me – kivaa vaihtelua vaaleanpunaisiin ja violetteihin, joita tulee useimmiten käytettyä.

 13. Playing koi – kävin hypistelemässä sitä kaupassakin mutten raaskinut ostaa!

 14. Now and Zen on mieleisin sävy. Myös Kimono-over on kaunis, ehkä niitä voisi yhdistää 🙂

 15. Now and zen olisi ihana!!metsästin tätä jo kauppojen hyllyltä mutten löytänyt enää:-/

 16. Pakko sanoa Kimono-over. Se näyttää upealta ja kuulostaa hyvältä peittävyydeltään.

 17. Kimono-over näyttää upealta ja sopisi parhaiten tyyliini. Siksi se olisi valintani 🙂

 18. Go GO Geisha on mun lemppari, sillä tykkään pitää kynsissä nuden sävyjä ne sopivat moneen eri asuun ja tilaisuuteen 🙂

 19. Kimono over ehdottomasti. Olen etsinyt sitä paikallisesta marketista, mutta valitettavasti essie hylly on hieman heikosti hoidettu.

 20. Now and Zen, ai että <3 Semmoinen THE väri, sopii ihan jokaiseen lookkiin, yksinkertainen, mutta tyylikäs.

 21. Kimono-over, koska rrrakastan liiloja lakkoja! Varsinkin tummia! Vaikka mulla on niitä jo jokunen, niin silti, tää ois aivan mahtava lisä! Toisaalta murrettu oranssi sujahtaisi lakkavalikoimaan ihanasti, koska tuon sävyinen minulta puuttuukin 🙂

 22. Now and Zen, mulla ei oo yhtään samantapaistakaan sävyä ja tämä kuulemma sopii leimaamiseen myös. Ihana kokoelma kaiken kaikkiaan. =)

 23. maki me happy, koska tummat punaiset miellyttävät nyt pitkään jatkuneen nudekauden jälkeen.

 24. Maki Me Happy viehättää näin joulun alla, mutta Go Go Geisha -pulloon tulisi varmaankin tartuttua useinmiten

 25. Kimono-over ja Go go geisha molemmat upeita! Ehkä jälkimmäinen vielä enemmän suosikki noista, en voi vastustaa hillittyjä ja tyylikkäitä, arkeen sopivia sävyjä.

 26. Kimono-over ehdottomasti, itse kun tykkään hirmuisesti violetista. 🙂 Muutkin sävyt kyllä todella kauniita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework