Esse-suosikkini nyt 20% alennuksella

Teksti sisältää mainoslinkkejä.*

Kuten moni tietää, olen paatumaton Esse-fani ihonhoidon suhteen. Mun iholle Esse-tuotteet sopivat aivan älyttömän hyvin ja aiemmista kokemuksistani merkin parissa voi lukea muun muassa tästä postauksesta. Sarja perustuu probiootteihin ja sarjan perusteista voi lukea lisää täältä.

Syy miksi päätin nostaa Essen tuotteita jälleen esille on se, että bongasin Jolielta superhyvän tarjouksen ko. brändistä! Essen tuotteet ovat harvemmin alessa, joten Jolien muhkea 20% alennus* kaikista merkin tuotteista on todella hyvä. Tilasin itselleni jälleen uudet tuotteet käyttöön, sillä edelliset olivat päässeet loppumaan ja ihoni reagoi ikävästi tuotteisiin, joilla korvasin loppuneet Esse-lempparit. Josko nyt pitäytyisin suosiolla tässä sarjassa, sillä se todella pitää ihoni kunnossa.

Kuten kuvista näkyy, on monta putelia jo tyhjentynyt. Kokoan tässä postauksessa yhteen uusimpia kokemuksiani tuotteista, muun muassa kevyemmästä kesäajan kosteutuksesta.

Esse Toner Suojaava Kasvovesi* – Essen kasvovedessä on sarjan yrttisin ja voimakkain tuoksu tähän mennessä. Yrttisyys ei kuitenkaan ole pistävää vaan pikemminkin makeaa ja minusta tuoksussa erottuu selvästi rooibos, joka on kasvoveden pääraaka-aine. Kasvovesi on kosteuttava ja ihoa raikastava, kerta kaikkiaan ihana. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH:n ja valmistelee sen muille tuotteille. Tämä ja kaksi seuraavaa tuotetta ovat tällä hetkellä ihonhoitorutiinini ydintuotteet. Normaalihinta 26,90 euroa.

Esse Serum Hoitoseerumi* – Myös tässä hyaluronihapposeerumissa on tymäkkä tuoksu, joka voi olla tuoksuherkille liikaa. Mä kuitenkin tykästyin tuoksuun ja myös Esse Serumissa on vahvasti läsnä rooibos. Hoitoseerumi on suunniteltu toimimaan kaikilla ihotyypeillä ja seerumin ansiosta ihosta tulee todella täyteläinen, plump. Seerumi jättää tahmean pinnan iholle, vaikka imeytyykin hyvin eikä jää varsinaisesti pyörimään. Seerumin hyaluronihappo on pienikokoista ja sitoo siten mahdollisimman paljon kosteutta. Sekä Esse Serum että Esse Toner tukevat ihon hyvää probioottikantaa, vaikka eivät varsinaisia eläviä probiootteja sisälläkään. Normaalihinta 46,50 euroa.

Esse Rich Moisturiser Kosteusvoide* – Rich-kosteusvoide on valintani kesäajaksi, kun iho ei kaipaa niin paljoa kosteutusta. Essen kosteusvoiteet ovat kaikki olleet todella riittoisia ja käytän niitä myös silmänympärysalueelle. Etenkin kasvoveteen ja seerumiin yhdistettynä kosteusvoide kestää pitkään, mikä on toki hyvä kun kyseessä on hinnaltaan arvokas tuote. Voide levittyy iholle pehmeästi ja imeytyy hyvin, eikä Essen kasvovoiteiden kanssa ole tullut luonnokosmetiikalle ominaista, sameaa kalvoa kasvoille. Superhyvä vakiotuote, joka toimii iholla myös pelkästään. Normaalihinta 62,50 euroa.

Esse Repair Oil Korjaava Öljyseerumi* – Repair Oil on täydellinen kaikille ihotyypeille talven ajaksi tuomaan lisäkosteutusta tai kesällä joillekin ihotyypeille jopa pelkästään käytettäväksi. Minäkin pärjäsin kuivan ihon kanssa pelkän Repair Oilin voimin elokuun ajan, kun sain vajaan pullon Kissis-blogin Heiniltä. Repair Oil -öljy levittyy iholle yllättävän hyvin ja imeytyy nätisti, ja seuraavana aamuna iho on täyteläisen ja pehmeän tuntuinen. Talviajan lemppareita! Normaalihinta 43 euroa.

Esse Ultra Moisturiser Kasvovoide* – Ultra Moisturiser -voide on niille, joilla on erittäin kuiva iho. Minulle voide sopii erityisesti talvikäyttöön ja yhdellä purkilla selviän rankat talvikuukaudet helposti. Hyvin täyteläinen koostumus on riittoisaa ja mielestäni tässä on aavistuksen miedompi tuoksu kuin Rich Moisturiserissa. Tästä havainnosta en voi olla täysin varma, sillä edellinen Ultra Moisturiser loppui keväällä. 🙂 Normaalihinta 65,90 euroa.

Essen Sensitive -linjan tuotteista voi lukea lisää tästä postauksestani. Sensitive-tuotteita tulisi käyttää vain toistensa kanssa, eli näitä normaalilinjan tuotteita ei sovi sotkea niiden kanssa probioottihyödyn maksimoimiseksi. Essellä on lisäksi anti-aging-linja, joka kantaa nimeä Esse+.

Mikäli Essen kokeilu kiinnostaa, Joliella on myynnissä myös käteviä Trial Pack -tuotteita eri ihotyypeille. Esimerkiksi normaalin ihon kokeilupakkaus maksaa alennuksen kera enää 22,32 euroa* ja Sensitive-linjaa pääsee kokeilemaan reilulla 16 eurolla*. Jolien tarjous on voimassa 1.10.2017 asti.

 

Mikä on sinun luottosarjasi ihonhoidossa? Oletko kokeillut Esse-tuotteita?

 

Tuotteet on kertaalleen saatu blogia varten testiin, kuvissa osa itse ostettuja.

Comments

  1. Tilasin nyt vihdoin tuolta alesta sekaihon setin kun hormonit laittoivat ihotyypin taas kerralla vaihtoon. Se putsari mulla on ollut käytössä jo kesästä asti ja olen tykännyt. Kiinnostavaa nähdä miten toimivat, tänään korkkasin kasvovoiteen.

    • Tosi kiva ois kuulla sun kokemuksia! 🙂 Mulle Esse on vaan ollut parasta pitkään aikaan, iho voi vaan niin hyvin sen kanssa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework