Erityisen onnistunut meikki

Joskus käy näinkin: meikki onnistuu kertaheitolla niin hyvin, että illalla ihan harmittaa pestä sitä pois.

Älkää käsittäkö väärin, useimpina aamuina olen hyvinkin tyytyväinen taiteiluihini ja jatkuva harjoitus minimoi riskiä epäonnistua täysin. Joskus vain palaset loksahtelevat kohdilleen niin sävymaailman, häivytyksen kuin kokonaisuudenkin suhteen aivan erityisen hyvällä tavalla ja silloin tuloksena on meikki, jota muistelee lämmöllä pitkään. Joskus ihanasta sävy-yhdistelmästä tulee osa arkirutiinia, joskus taas vaihtelunhalu voittaa ja onnistuneen meikkikokeilun muistaa vasta kauan itse tapahtuman jälkeen. Kuten tässä tapauksessa.

udnaked

Tämän meikkikokonaisuuden takana on kolmen kovan yhdistelmä: laadukkaat tuotteet, yhteensopivat sävyt ja oikea määrä häivyttämistä.

Urban Decayn Naked-paletti ei ole turhaan kehuttu ja ylistetty kokonaisuus kauniita, pehmeitä ja kermaisia neutraaleja sävyjä: jokainen sävy on hyvälaatuinen ja pigmenttinen, eikä sävyjen yhteen häivyttelyssä ole minkäänlaista ongelmaa. Mikäli haluat omistaa vain yhden paletin, tämä on erittäin hyvä vaihtoehto (mattavaalean ja -ruskean joudut kuitenkin etsimään erikseen).

udnaked3

Miksi tämä meikki sitten on mielestäni niin erityinen? Ensinnäkin käytän harvoin hopeaa ja harmaata meikissäni, ja tässä sen käyttö on onnistunut kauniisti. Pohjalla oleva musta geelirajaus (Bobbi Brown) korostaa Gunmetal-sävyn hopeisuutta ja sävy häivyttyy upeasti vaaleanpunaiseen Sin-sävyyn. Ulkonurkan Hustle syventää meikkiä ja ihmetyksekseni myös korostaa silmieni sinisyyttä. Hyvin varovaisesti lisätty Creep tummentaa luomivakoa juuri sopivasti tekemättä meikistä turhan dramaattista. Ripsivärinkin levitys onnistui kerrankin just eikä melkein (teki niin mieli sanoa ”osimoilleen näin”!).

udnaked2

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, hyvin onnistunut meikki voi pelastaa koko päivän. On ihanaa, että minulla on keinot selättää huonot päivät ainakin osittain: kauniisti häivytetty luomiväri tai sipaisu kirkasta huulipunaa heittää tunnetilan kertaheitolla positiivisen puolelle. Tai ainakin tekee erityisen huonosta päivästä ihan pikkiriikkisen siedettävämmän.

Koska sinä teit viimeksi meikin, johon olit erityisen tyytyväinen? 🙂

Comments

 1. Onhan alkuperäisessä Nakedissa jopa kaksi mattaruskeaa (vaaleampia ja sitten about keskisävyinen). Vaaleaa mattaa ei harmi kyllä löydy 🙂

  • Joo, niinhän muuten onkin! Naked-sävy on vain liian vaalea varjostuksiin ja Buck taas liian lämminsävyinen. Mulle meikkikokoelman ehdottomia kulmakiviä on sekä ihan kermanvaalea mattasävy että tummanruskea matta 🙂

   Kiitos paljon kehuista ^_^

 2. Kyllä on nätti meikki ja silmämeikki on onnistunut täydellisesti! 🙂 Olen kanssasi samaa mieltä siinä, että hyvin onnistuneella meikillä on kyllä yllättävän paljon vaikutusta päivään. Silloin itselläkin on hyvä olla ja hymyilyttää herkemmin 😉 Illalla tosin olen yleensä jo niin nuutunut, että pesen kasvoilta meikit ilomielin ja olen ”puhtaana” illan.

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • Kiitos MS! 🙂

   Oma ilonsa on tosiaan myös siinä, kun päivän päätteeksi saa puhdistautua ja pestä meikin pois kasvoilta. Puhtaalla olotilalla nyt vaan on paljon kivempi mennä nukkumaan 🙂

  • Kiitos! 🙂

   Voi apua, toisessa ääripäässä on sitten tosiaan nuo päivät… :/ Ihan muutaman kerran meikki on ollut niin kamala, että mun on ollut pakko se pestä pois heti. Ja sen ketutuksen määrän muistan kyllä ikuisesti.

 3. Todella hieno! Hyvä osoitus myös siitä että ihan perusväreillä mustalla, harmaalla ja ruskealla voi saada kiinnostavaa jälkeä aikaiseksi! 🙂

 4. Todella kaunis! Täytyykin kokeilla tätä yhdistelmää. 🙂 En ole tainnut käyttää Nakuni Gunmetal-sävyä kertaakaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework