Erityinen huulipuna

Mulla on yksi huulipuna, johon voin luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä aivan erityinen huulipuna on MACin Ruby Woo. Se on ihka ensimmäinen punani MACiltä ja ollut niin kovalla kulutuksella, että vetelee jo viimeisiään. Mattakoostumus on huulilla kuivahko mutta ei kuivattava ja pysyy korjailematta kokonaisen työpäivän.

Ihana Petra antoi mulle synttärilahjaksi Ruby Woohon täydellisesti sopivan rajauskynän, joka on myös nimeltään Ruby Woo. Olihan niitä siis kokeiltava yhdessä ja vaikka en ole pitkään aikaan pitänyt puhtaan punaista huulipunaa huulillani, tunsin oloni silti kotoisaksi. Rubyn pariksi sopii tumma smokymeikki tai hillitympi, klassisesti aseteltu banaanivarjostus. Jälkimmäinen on se, mihin Rubyn kanssa useimmiten päädyn ja niin nytkin.

Ruby Woon kanssa mun tekee aina mieli hymyillä niin, että hampaat näkyvät. Saan tästä punasta poikkeuksetta kehuja kaupungilla: Ruby tuo mulle hippusen lisää itsevarmuutta ja se varmasti näkyy.

Aiemmin olen käyttänyt L’orealin pehmeää, punaista rajauskynää Rubyn kanssa. Huomasin kuitenkin, että vaikka itse puna ei leviä niin huultenrajaus leviää. Jätin siis rajauksen kokonaan pois ja olen käyttänyt Rubya ihan pelkästään kunnes nyt sain MACin oman Lip Pencil -huultenrajauksen. Ruby Woo -rajauskynä on selvästi parempi: ei leviä päivän aikana, on mattapintainen ja levittyy helposti. Pointsit siis Petralle ihanasta ja käyttökelpoisesta lahjasta!

Rubyn Retro Matte -koostumus voi tuntua liian kuivalta, mutta huulimeikinpohjustajan kanssa puna levittyy kuin unelma. Pohjustaja myös ehkäisee huulten kuivumista päivän aikana ja käytän sitä myös ihan tavallisen huulirasvan päällä vähän niin kuin kalvona. MACiltä löytyy toki oma huultenpohjustaja, Prep + Prime Lip, mutta myös selektiivisillä merkeillä kuten Diorilla ja Sensailla on omansa.

Oma vinkkini pysyvään huulimeikkiin on huolellinen pohjatyö. Huulten kuorinta, kosteutus ja pohjustus antavat hyvän pinnan huulipunalle. Huultenrajauskynissä suosin hieman liian kovia kyniä, sillä liian pehmeät tuppaavat mulla leviämään jopa helpommin juonteisiin kuin itse huulipuna. Perusmeikkiin levitän punaa vain yhden kerroksen, mutta ekstrakestävät pusuttimet halutessani tuplaan tai triplaan kerrokset: ensimmäisen kerroksen jälkeen painan huulet paperiin ja toistan levityksen. Useampi ohut kerros pysyy paremmin, kuin yksi paksu. Mikäli juonteet huulten ympärillä ovat kovin syvät, voi värittömästä huultenrajauskynästä (muun muassa Isadora) olla hyötyä. Kyseisellä kynällä rajataan huulet juuri rajojen ulkopuolelta, niin että juonteiden ja punan välille muodostuu ”seinä”.

Tästä piti tulla ihan vain pikainen Ruby Woo -hehkutus, mutta saittekin sitten huulivinkkejä koko postauksen verran! Näin siinä käy, kun vaan alkaa kirjoittaa 🙂

 

Mikä on sinun luottopunasi?

 

Comments

  1. Ruby on kaunis puna! Nyt kun oikein tarkkaan mietin, luulen että itsekin taidan pitää sitä luottopunana, se pysyy hyvin, ei kuivata huulia ja taikoo nuutuneimpaankin päivään ihan uutta twistiä. Sen voi tavallaan ”unohtaa” huulille 🙂

    Ja hyviä huulimeikkiniksejä! Niinhän se muuten menee, useampi ohut kerros on melkein missä vaan maalaamisessa parempi kuin yksi paksu 🙂

  2. Samainen Ruby Woo on minunkin luottopunani 🙂 Siitä tulee kehuja aina, etenkin muilta naisilta. Mutta mies toi tuliaisina MACin pisteelta samassa koostumuksessa värin All fired up ja väitän, että siitä on tullut erittäin kova kilpailija. Niin hyvä sävy, että illalla harmitti kun piti hieno huulimeikki pyyhkiä pois. Parasta on, että huulimeikki ei oikeastaan tunnu miltään ja pysyy hyvin.

    • Se onkin just ihanaa, kun puna ei tunnu missään ja silti pysyy nätisti. Ihan parhaita koostumuksia huulipunien keskuudessa! <3 All Fired Up on kanssa tosi nätti, olen sitäkin katsellut ostosmielellä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework