Eriskummallisia kokeiluja

Löysin heinäkuun kuva-arkistostani pari lookkia, joita en ole täällä julkaissut lähinnä niiden eksperimentaalisen luonteen takia. En oikein itsekään tiedä, mitä mieltä näistä olen.

Ensimmäisenä ruskea silmä. Tässä on koko luomella käytetty Tarten Werewolfia ja sisänurkassa ja sisärajauksena on NYXin Jumbo Eye Pencil sävyssä Milk. Huh, aika erikoinen. Mutta jollain hassulla tapaa silti pidän tästä, valkoinen rajaus on vaihteeksi kiva.

Toiseen silmään käytin kahta luomiväriä: koko luomelle Make Up Storen Grace-solonappia ja hopeaista Tarten The True Deathia luomivakoon. Molemmat ovat aivan upeita sävyjä! True Deathilla olisi ihanaa tehdä joku koko luomen hopeapläjäys, saas nähdä uskallanko… Hopea on sinisen lisäksi minulle vaikeimpia luomivärisävyjä, vaikka molempien pitäisi teoriassa sopia ihoni ja silmieni väriin hyvin.

Mitäs tykkäsitte näistä näperryksistä? Tavoitteena oli, että yrittäisin käyttää vähän eri sävyjä ja levittää luomivärit vähän eri tavalla kuin yleensä teen. Monipuolisuusyritys, nähkääs.

Comments

    • Joo en itsekään tiedä, mitä tuosta ruskeasta ajatella 😀 Ehkä rajauksen kanssa näyttäisi paremmalta.

      Tuo True Death on ihan älytömän pigmenttinen hopea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework