Epäonnistuminen selfiessä – näin helppoa se on!

Omien kasvojen kuvaaminen on jo tarpeeksi vaikeaa erilaisten valo-olosuhteiden, objektiivien ja kamera-asetusten kanssa mutta viimeinen niitti blogikuvaajan kuvannolliseen arkkuun lyödään, kun oma naama ei onnistu asettumaan kuvissa mitenkään päin edustavasti. Enkä nyt puhu niistä otoksista jotka ovat omasta mielestä kammottavia ja kaikkien muiden mielestä hyviä, vaan hetkistä jolloin ihmettelee mitä omassa päässä oikein on liikkunut.

Kun sitä laukaisinta kerran painaa itse, niin eikö olis aika helppoa saada se naama edes jotenkin siedettävään ilmeeseen?

No ei. Kun mä halusin sulkea silmät niinku just nyt tällä hetkellä. Tai avata ne, en tiedä.

Erilaisten utuisten katseiden harjoittelu kannattaisi varmaan aloittaa peilin edessä eikä tallentaa harjoituksia suoraan kameran kovalevylle. Tarkennuskin hämmentyy moisesta kasvorentoutuksesta. Jos vaikka hymyä ens kerralla.

Joo ei, ei hymyä. Ei ainakaan jyrsijämäistä hammashymyä, joka näyttää hymyn sijaan hampaiden kiristelyltä. Tosin sitä blogikuvaaminen kyllä välillä on, että ihan totuudenmukainen kuva sinänsä.

Kivat huulet joo, mutta hei toi nenäperpektiivi. Eihän tota saa edes rajauksella toimimaan ilman massiivisia onkaloita! Onneks ei ollu räkää.

Tämä viimeinen on juuri niitä kuvia, joita käytetään tulevaisuudessa kiristystarkoituksiin. Ei, en tiedä mitä tässä on meneillään enkä muista kuvanottotilannetta. Pojat on poikia ja silleen.

 

Mitenkäs teillä kuvauspuuhat, meneekö ihan nappiin vai löytyykö tällaisia yllätyksiä jokaisesta kuvaussessiosta?

 

Comments

 1. Haha! Huippuja! 😀

  Mulla kun on niin epäkuvauksellisen muotonen pää, niin yritän mahdollisimman vähän ottaa kuvia omasta naamastani.

 2. Ihana postaus! Ja kyllä, jos jonkinmoista kuvaa kyllä kameran syövereistä löytyy..:D Mutta paras oli se, kun ystäväni olivat eräissä juhlissa ja toinen heistä otti vieraista kuvia. He näyttivät kuvia minulle jälkikäteen ja kuin ollakaan, kaikissa kuvissa vierailla oli ”edustavat” ilmeet. Siis tyyliin irvistys, suus auki, silmät kiinni ja mitä näitä nyt onkaan. Naureskeltiin kyllä, kuinka hyvin on onnistunut ottamaankin kuvia, joissa kaikilla sellaiset hassut ilmeet :–D

  • Haha :DD Joo, kyllä on valokuvaajan syy jos ei onnistu kuvat! Tähän mä olen aina vedonnut, jos joistain tilaisuuksista musta on otettu kummallisia kuvia. Tosin se vähän vaikeuttaa, että kaikissa tilaisuuksissa olen yleensä suu täynnä ruokaa oli sitä tarjolla tilaisuuden puolesta tai ei. 😀

 3. Hih, sika hauska postaus! 😀 Mulla onnistuu kuvat harva se päivä, ny ei oo vähään aikaa onnistunu nii ei jaksa yrittääkään, löytyy parempaaki tekemistä. ^_^

  • Kiva että tykkäsit! 😀 Välillä kantsii pitää vähän taukoa kuvaamisesta. Mulla ainakin on kausia, kun mitkään kuvat ei tunnu onnistuvan ja yhtäkkiä kaikki menee oikein kolmella otolla.

 4. Hihittelen täällä itsekseni. Mulle joskus anonyymi kommentoi kuinka kuvissa on huono huulien asento ja suupielet kuulemma erityisen ikävästi. Puhettakaan siitä, että olen jotenkin teennäisen näköinen :D. Kuvien ottaminen on haasteellista, sillä huulinyanssien lisäksi pitää handlata myös silmät, kulmakarvat ja kohtalokas katse :D.

  • Jokaisen sietäis kyllä koittaa sitä oman pärstän kuvaamista ja kattoo kuinka helppoa se on! 😀 Varsinkin, kun on vielä paineita saada meikki ja muut yksityiskohdat näyttämään hyvältä.

 5. Juu nappiin menee. Hah hah
  Olipa ihana pistaus niin ajankohtainen kun juuri toissapäivänä singahtelinnnaapureiden iloksi pihallamme ja koitin saada edes muutaman asiallisen kuvan itsestäni. Miksi se kaukolaukaisimella kuvaaminen onkin niin haastavaa. Eihän siinä vaan onnistu mikään.

 6. Mitä ihanaa sulla on huulissa, tuossa viimeisessä kuvassa?

  Ehkä sitä itse on niin kriittinen, joten ei hyväksy moniakaan kuvia, joissa useampi muu henkilö taas ei näe mitään vikaa. 😀

  • Voi että, mä oon tainnut ton huulimeikin sekoitella paristakin eri sävystä. MACin Dark Deed on ainakin ja päällä taitaa olla Inglotin tummanpunainen shimmerhuulikiilto. 🙂

   Itse on itselleen kyllä pahin kriitikko! Pitäisi oppia siitä pois, vaikeuttaa turhaan elämää 😀

  • Eiipäs kun! Ymmärsin että tarkoitit tuota huulikuvaa 🙂 Alimmassa kuvassa mulla on MACin Heroine-rajauskynä, jonka päälle olen levittänyt MAC Cremesheen Glass -huulikiillon sävyssä Ceremonial.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework