Environ: A-vitamiinin juhlaa

Aiemmin nostin esiin tämän hetken suosikkiseerumini, mutta unohdin mainita sen kanssa käyttämäni voideparin. Tämä pariskunta nimittäin tukee toisiaan ihanteellisesti!

Environ AVST 1 on kasvovoide, jota myydään ainoastaan hoitoloissa. AVST-hoitosarja sisältää tuotteita eri vahvuuksilla A-vitamiinia, eli tämä 1-voide sisältää sitä vähiten. Tarkoituksena on, että kun yksi voide on kulutettu loppuun, voidaan siirtyä seuraavaan voimakkuuteen. A-vitamiinin eli retinolin tai retinyl palmitaten (AVST 1 sisältää jälkimmäistä) kanssa kun helposti käy niin, että ahnehditaan liian suuria pitoisuuksia ja seurauksena on punainen ja pikavauhtia kuoriutuva, vereslihalla oleva naama. Näiden asteittain nousevien pitoisuuksien kanssa ongelmaa ei tule.

Miksi tämä sitten on niin kiva ja toimiva voide kuivalle iholleni? Koko käyttökokemuksen ajan ihoni on ollut kimmoisa, pehmeä ja kuivat repaleet ovat loistaneet poissaolollaan. Vaihdettuani toiseen päivävoiteeseen ihon kuivuus lisääntyi heti. Myös epäpuhtaudet ovat pysyneet esimerkillisen hyvin poissa ja suurimman kunnian annan tälle A-vitamiinivoiteelle: yhdessä V10 Plus -seerumin kanssa iho vain yksinkertaisesti voi todella hyvin. Voiteen koostumus on keskitäyteläistä, mutta se riittää minulle silti hyvin sekä päivä- että yövoiteeksi. Yöksi vain tuplaan annostuksen kahteen pumppaukseen.

AVST 1 -voide on myös älyttömän riittoisa: käytin voidetta ensin kuukauden putkeen ja sen jälkeen olen siirtynyt käytämään sitä öisin kera A-seerumin. Voiteessa on makea, miellyttävä tuoksu ja aavistuksen keltainen väri, joka ei kuitenkaan näy iholla.

Miten mun on kaikista vaikeinta kuvailla näitä todella toimivia tuotteita? Pelkään, että sorrun liikaan hehkutukseen ja postaus lipsahtaa epäuskottavuuden puolelle, vaikka oikeasti olen älyttömän mielissäni tästä voiteesta. Harkitsenkin vakaasti siirtymistä AVST 2 -voiteeseen ja hivuttautumista pikku hiljaa eteenpäin A-vitamiiniasteikolla nähdäkseni, kuinka hyviin tuloksiin Environ-tuotteilla voi päästä. Voiteen hinta noin 50 euroa kirpaisee, mutta riittoisuuden vuoksi ei onneksi ihan niin paljoa.

Ihoni on hyväkuntoinen ja nuori, joten älyttömiä muutoksia ei ole varsinaisesti nähtävissä: voiteen hyvyys ihollani perustuu havaintooni siitä, kuinka ihanalta iho tuntuu ja kuinka vähän se oireilee hormoniheilahtelujen tai ilmaston vaikutuksesta. Auringon vaurioista kärsivällä tai vanhemmalla iholla tulosten luvataan olevan ihan nähtävissä.

Environ-tuotteet valmistetaan Etelä-Afrikassa ja jälleenmyyjät löytyvät täältä. A-vitamiinituotteita käytettäessä tulee huolehtia aurinkosuojasta, sillä A-vitamiini altistaa auringon UV-säteille. Henna on myös kirjoittanut AVST 1 -voiteesta ja huomauttaa hyvin, että eri tuotteiden yhdistelyssä AVST:n kanssa kannattaa olla tarkka (tämä seerumin ja voiteen parittaminen on siis ihan oma juttuni ja suosittelen jokaista etenemään oman ihonsa reaktioiden ja herkkyyden pohjalta).

 

Onko retinoli uusi ihmeainesosa? Onko sinulla kokemuksia Environista joko tuotteiden tai hoitojen parista?

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

10 thoughts on “Environ: A-vitamiinin juhlaa

 • 7.9.2015 at 21:38
  Permalink

  Etelä-Afrikassa!!!??? Etkö suosi jotain lähempänä valmistettua?

  Reply
  • 8.9.2015 at 13:26
   Permalink

   Sarjan perustaja asuu siellä, joten ehkä on aika luontevaa että tuotteet myös valmistetaan siellä 😉 Jokainen tekee oman päätöksensä sen suhteen, missä valmistettua kosmetiikkaa, vaatteita tai kodin tavaroita suosii.

 • 8.9.2015 at 10:36
  Permalink

  Mä olen käyttänyt Environin AVST:tä viime syksystä lähtien ja olen ollut tyytyväinen. Suosin yleensä luonnonkosmetiikkaa, mutta tätä myytiin hoitolassa, jossa kaikki muut merkit tätä lukuunottamatta olivat luonnonkosmetiikkaa (näin siis päädyin tuotteen pariin). Kun kosmetologini suositteli tätä minulle ja kertoi, että moni oli saanut apua akneensa tästä tuotteesta, uskalsin ottaa sen, sillä en usko, että se voi kovin pahaa myrkkyä olla, jos sitä ”luomuhenkisessä” spassa myydään. 🙂

  Kesällä aloitin AVST 3:n ja olen ostanut jo valmiiksi 4:n. Hirveän suurta eroa en ole huomannut pitoisuuksien välillä, mutta ihon kunto onkin parantunut pikku hiljaa, joten hankala sitä on arvoida. Ensimmäisen asian, minkä huomasin käytön aloittaessa oli ihoni värin tasaantuminen. Kun kerroin tästä kosmetologilleni, hän veikkasi, että se on mitä luultavammin AVST:n ansiota. Pullo on tosiaan minustakin riittoisa, yleensä aamuisin yksi pumppaus riittää ja iltaisin saatan laittaa kaksi. Tarkempia käyttökokemuksia tulen kirjoittamaan blogiini, onhan tuo tuote ollut yksi asia ihon kunnon parempaan päin menemiseen.

  Reply
  • 8.9.2015 at 13:29
   Permalink

   Oo, ihana kuulla sun kokemuksia pidemmältä ajalta! Mullekin luonnokosmetiikka ja selektiivisistä Clinique on tähän asti olleet ne ykköset ihonhoidossa, mutta Environ kyllä kiinnostaa laajemminkin. Olen aika ”sucker” mitä tulee tällaisiin supertieteellisiin sarjoihin ja yhdisteisiin (Diego Dalla Palman RVB-sarja on mun suosikkeja kanssa!). Mulla juuri tuo värin tasaantuminen on kanssa se jonka toimivan tuotteen kanssa ekana huomaan: aamulla iho ei punoita yhtä paljoa eikä reagoi niin helposti vaikka sisä- ja ulkoilman vaihteluihin.

   Lisäänkin sun blogin nyt lukulistalle niin bongaan kokemukset sieltä sitten heti 🙂

  • 8.9.2015 at 21:28
   Permalink

   Mä tunnistan itsessäni myös tuon heikkouden supertieteellisiin sarjoihin. 😀 Nyt kun sanoit, niin munkin iho kestää nykyään enemmän vaihteluja. En tosin osannut ajatella, että se johtuisi Environista, mutta se on varmasti paljon mahdollista. Mä jopa mietin, että onko mun iho vahvistunut sen käytön aikana niin paljon, että esimerkiksi säilöntäaineet, joille olen yliherkkä, en ole enää niin pahasti. Tätä täytyykin testata.

   Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! ^_^ Yritän saada postausta aikaiseksi lähitulevaisuudessa -on vain niin kamalan paljon tuotteita, ettei tiedä, missä järjestyksessä niistä kirjoittaisi! Mutta pyrin kyllä lukijoiden kiinnostusten kohteiden mukaan kirjoittamaan, joten Environ on entistä vahvemmin listallani. 😉

  • 9.9.2015 at 16:21
   Permalink

   Mielelläni luen sun kokemukset jatkossa! Ja katsotaan, jos mäkin siirtyisin tuohon AVST 2 -voiteeseen niin saan tännekin raporttia ihosta 🙂

 • 8.9.2015 at 18:23
  Permalink

  Mä en oo vielä ennättänyt testailla tuota Environia (joten kiva kuulla mielipiteesi), mutta jossain vaiheessa otan asiakseni. On niin vaikea löytää saumaa, että voisi käyttää vain yhtä voidetta kuukauden putkeen ja niin nimenomaan haluan tuota testata, koska tuskinpa siitä muuten on mitään kattavaa sanottavaa. 🙂

  Reply
  • 9.9.2015 at 16:20
   Permalink

   Joo, se on ihan totta että pidempi käyttö tän kanssa pitää olla! Suosittelen tätä todella, luulen että tykkäisit tästä. 🙂

 • 19.3.2016 at 17:48
  Permalink

  Mä otin just viime viikolla AVST2 voiteen ja postasinki siitä.Hyvän tuntunen voide kyllä 🙂

  Reply
  • 20.3.2016 at 14:37
   Permalink

   Jes, loistavaa! Mulla oottelee AVST1-voiteen kokeilukoko ja AVST2 käyttöönottoa 🙂 Pääsen sitten mäkin tuohon kakkosvaiheeseen viimein tutustumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.