Ensikosketus Fenty Beautyyn

Fenty Beauty on Rihannan lanseeraama meikkisarja, jonka pääajatus on tarjota tuotteita kaiken värisille ihoille. Sarja lanseerattiin tuntuvalla hypellä ja piskuiset Pohjoismaiden Sephoratkin olivat ääriään myöten täynnä kiinnostuneita. Ensimmäisten tuotteiden joukossa oli muun muassa Pro Filt’r -meikkivoide 40 sävyssä, vaaleanpunainen sivellinlinja sekä valikoima korostustuotteita puikkomuodossa (Match Stix) ja pannussa (Killawatt Freestyle Highlighter). Nyt valikoimaan kuuluu näiden lisäksi myös huulituotteita, puuteri ja luomiväripaletti.

Moni oli innoissaan juuri meikkivoiteesta, mutta minulle kiinnostavimpana näyttäytyivät kahden sävyn Killawatt Foil Freestyle Highlighter Duo -korostuspuuterit. Kävin Tukholman Sephorassa Fentyn kesäkokoelman ilmestymisen aikaan ja tartuin tähän Mimosa Sunrise / Sangria Sunset -duoon. Kesäkokoelman tiimoilta koko Sephoran henkilökunta oli käyttänyt juuri tätä palettia kasvo- ja silmämeikissä, joten sain heti hurjasti inspiraatiota ostaa juuri tämä sävy – hauska idea Sephoralta!

Mimosa Sunrise / Sangria Sunset -korostuspuuteri näyttää ärtsyltä ja sormella levitettynä pigmenttiä piisaa ihan luomiväriksi asti. Viuhkasiveltimellä tai hennolla korostussiveltimellä käytettynä duo kuitenkin taipuu kauniisti sekä poskipunaksi että korostustuotteeksi, ja erityisen makealta sävyt näyttävät tietty (itse)ruskettuneella kesäiholla. Sekoitettuna näistä kahdesta väristä muodostuu muuten ihan TÄYDELLINEN persikka ? 

Killawatt Freestyle -koostumus on mielenkiintoinen yhdistelmä metallinhohtoa, voidemaisuutta ja puuteria. Monikäyttöiset tuotteet istuvat meikkipussiini loistavasti ja kun samassa saa luomivärin, korostuksen ja poskipunan… Noh, sanotaanko näin että kauppa oli aika helppo.

Tämä kesäkokoelman väriyhdistelmä jäi onneksi pysyvään valikoimaan, samoin kuin hiekan ja mintun sävyt yhdistävä Sand Castle / Mint’d Mojito ja violetti-laventeli 7daywknd / Poolside. Tukholmassa maksoin duosta 345 kruunua eli noin 35 euroa.

Fentyn meikeistä aion seuraavaksi tarttua Virvenkin kehumaan Gloss Bomb -huulikiiltoon ja harkitsen vakavasti myös Moroccan Spice -luomiväripalettia. Se näyttää niiiin herkulta!

Mitä löytöjä olet tehnyt viime aikoina? Onko Fenty Beauty tuttu?

Comments

  1. No mua kyl toi Fenty Beauty kiinnostaa, mutta oon jotenki ollu laiska selvittämään, että haluisinko kokeilla jotain. 😀 Meikkivoide joo, mutta niitä sävyjä tais olla ziljoona? Pitäis päästä johki paikan päälle testaamaan.

    • Joo, niitä sävyjä on 40! Luulen et meikkivoide ei mulle oo kuivaihoisena paras, mutta muut tuotteet kyllä kiinnostaa ?

  2. No se uusi geelimäinen, läpikuultava timanttipöly on ihan paras! Myös punainen mattapuna on todella päheän sävyinen ja tuntuu huulilla tosi hyvältä. Kun testasin sitä mintunviherää korostussävyä sekoitettuna vieruskaveriin, lämpesin kovasti ajatukselle v i e l ä yhdestä hohtopuuterista ?

    • Uuh se timanttipöly näytti kyllä mahtavalta! Mulla on vähän mattahuulipuna-ähky nyt, mutta tosiaan ne Gloss Bombit kiinnostaa.

  3. Oon itse iso Rihanna fani, Kuulun siis ”Rihannanavyyn” ja on noi meikki voiteet kyl kokeilemisen arvosia….. Ongelma on vaan se kun ei pääse helposti paikan päälle kokeilemaan… Itsekkin siis jouduin netistä tilaamaan monta sävyä ennen kuin se oma sävy löytyi

    • Meikkivoiteen tilaamisessa tosiaan on omat ongelmansa 🙁 Onneksi kuitenkin löysit oman sävyn lopulta! Olis kyl ihana testailla tuotteita laajemminkin, ehkä jo seuraavalla Tukholman työreissulla nappaan jotain mukaan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework