Ensikosketuksia & alekoodi

elevenillä* työskentely on tuonut omaan kosmetiikan käyttööni paljon ekakertoja. Saan päivittäin ensikosketuksia mulle täysin vieraisiin brändeihin, vinkkejä tuttujen brändien huipputuotteista ja ahaa-elämyksiä kosmetiikasta, jota olen aiemmin ylenkatsonut. Tällä kertaa sain ensikosketuksen kahteen juttuun: the Balmiin brändinä ja nestemäiseen huulipunaan tuotteena.

Idea theBalmin tuotteiden takana on yksinkertainen. Merkin perustaja Marissa Shipman kaipasi kosmetiikkaa, joka saisi hänet tuntemaan itsensä kauniiksi koko ajan ilman, että lopputuloksen saavuttaminen veisi ikuisuuksia. Tämän ajatuksen ympärille on syntynyt theBalmin kattava värikosmetiikan ja ihonhoidon valikoima. ”Kauneutta viidessä minuutissa, kiitos!”, on theBalmin tunnuslause.

Olin toki kuullut the Balmin tuotteista aiemmin ja ihaillut kaukaa merkin söpöjä pakkauksia, mutta lopullista kimmoketta tuotteiden ostoon en ollut ylistävistä arvioista huolimatta saanut. Nyt kuitenkin sain töistä testiin sekä kehutun the Balm Nude Dude -luomiväripaletin* että kovassa nousussa olevan nestemäisen Meet Matt(e) Hughes -huulipunan*. Ja voi vitsit, että ihastuin!

the Balm Nude Dude Eyeshadow Palette

Nude Dude -luomiväripaletti on täynnä kauniita, lämminsävyisiä luomivärejä sekä mattaisina että hohtavina. Vaikka pakkaus on paperinen, tuntuu se silti kädessä mukavalta eikä liian kevyeltä. Hauska kuvitus ja yksityiskohdat ovat taattua the Balmia, ja pakkauksen tutkailu onkin osa iloa.

Yhdessä luomivärinapissa on 0,8 grammaa väriä, joka on puoli grammaa vähemmän kuin esimerkiksi suosituissa Urban Decay Naked -paleteissa. Toisaalta the Balmin hinta on huomattavasti edullisempi: Nude Dude lähtee ostoskoriin 32,90 eurolla, kun taas Naked-paleteista saa pulittaa noin 55 euroa.

Kuten ehkä arvaattekin, ihastuin ennen kaikkea paletin vasemmanpuolimmaiseen reunaan. Faithful, Fit ja Firm ovat juuri sellaisia pronssinkultaisia sävyjä, joita rakastan. Fabulous nyt vaan on UPEA, pigmenttinen ja superhohtava korostussävy ja monitoimikaksikko Fearless ja Flawless häivyttää kaikki muut sävyt täydellisesti vaalealla iholla. Oikean kulman Flirty on kultaisena kimalteleva vaaleanpunainen ja Feisty näppärä sävy luomivakoon. Neljä laitimmaista sävyä sopivat smoky-lookkeihin ja jokaisessa riittää värikylläisyyttä vaikka muille jakaa. Ainut vieraaksi jäänyt sävy on Fierce, joka on näyttävä, hohtava musta: tosi vaikea sävy käyttää muuten kuin yksinään.

Kaiken kaikkiaan the Balm Nude Dude on kuitenkin erinomainen, sekä luonnollisia että näyttäviä sävyjä sisältävä kokonaisuus. Hinta-laatusuhde on erinomaisen hyvä ja pieni miinus tulee ainoastaan luokattoman huonosta siveltimestä, jonka muovinen tuntuma on heppoinen ja käytettävyys huono. Kyllä mä silti sanoisin, että viis kautta viis!

the Balm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick, sävy Sentimental

Entäs nestemäinen huulipuna Meet Matt(e) Hughes? Aiempi kokemukseni trendikkäistä, pitkäkestoisista nestemäisistä huulipunista on yli vuoden takaa. Silloin Rimmelin Provocalips-tuotteet olivat uusinta uutta, mutta nyt markkinoille on tullut läjäpäin samalla idealla toimivia mattahuulipunia useilta merkeiltä. Nykyään nestemäisten huulipunien lukitsemiseen ei enää tarvita erillistä päällystuotetta, vaan myös tämä the Balmin versio lupaa pysyä paikoillaan superpitkään ilman vaivannäköä.

Ensimmäinen yllätys huulipunassa oli sen kihelmöivä piparminttuinen tuntuma. Kihelmöinti oli todella mietoa ja raikkaan tuntuista, eli se ei aiheuttanut muuta kuin piristävän fiiliksen. Hetken kuluttua minttuinen tunne haihtui ja puna kuivui huulille. Ja siinähän sitten pysyi. Kävin kaupungilla syömässä ja jätskillä, eikä punaa tarvinnut lisätä kuin kerran huulten sisäosaan. Muuten huulten rajat pysyivät täydellisinä ja puna näytti aivan älyttömän hyvältä. Sentimental on sävynä juuri sellainen, joka kirkastaa hampaiden väriä eikä mun tehnyt mieli piilotella hammashymyäni yhtään.

Erityisplussan annan siitä, että punaa oli helppo lisätä päivän mittaan. Olen kuullut, että useat nestemäiset punat murenevat huulilta pois jos niiden päälle lisää uuden kerroksen. Meet Matt(e) Hughesin kanssa tätä ei kuitenkaan tapahtunut, vaan punan sipaisu onnistui ilman ongelmia. Huulituntuma ei ollut yhtään kuiva, vaan ihanan kevyt ja huomaamaton. Rakastuin niin, että aion tilata ihan omilla rahoilla lisää! Kuus kautta viis.

Silmämeikkiin pääsivät pronssinen Fit, mattainen Feisty, vaalea Fearless ja ihanan hohtava Fabulous. Rajauksena toimii tummanruskea Friendly.

Koska me elevenillä ollaan ihania ja koska mä tykkään teistä lukijoista niin kovin, laitoin Instagramiin pystyyn arvonnan näistä tuotteista. Eikä siinä vielä kaikki, vaan blogini lukijat saavat myös 11% alennusta normaalihintaisista tuotteista ensi torstaihin 21.7. asti! Kun syöttää kassalla alennuskoodin LIIALLISUUKSIA11, saa alen. Eli nyt Matt(e)-punankin hinnaksi jäisi vain 16,02 euroa 😉

Tästä linkistä pääsee kauppaan!*

Onko the Balm jo tuttu merkki? Entäs nestemäiset huulipunat?

 

Tuotteet pr-näytteitä eleveniltä. *mainoslinkki

Comments

  1. Moi! tarkoittaako tuo että alekoodi on voimassa vielä torstaina vai että sen viimeinen voimassaolopäivä on keskiviikko? ?

  2. The Balm on ihan kiva brändi, ei hinnalla pilattu ja itsellänikin on yksi nätti paletti, joka harmiksi ihanista shimmereistä huolimatta jää vähän käyttämättömäksi matta-värien puutteen takia. Mutta silloin kun aloittelin meikkaamaan, tykkäsin ja käytin paljon! En ole varma onko pakkaukset vähän höpsöjä vai söpöjä, mutta ainakin yhtenäinen on jälki. 🙂

    • Joo, tyyli on ainakin yhtenäinen vaikka tuskin iskee ihan kaikkiin 🙂 Laatu vähän yllätti mut, sillä olen vetänyt yhtäläisyysmerkit sanojen ”helppokäyttöinen” ja ”huonopigmenttinen” välille. Näin kun se usealla merkillä on ollut. the Balmin luomivärit on kyllä jotain ihan muuta, päin vastoin tosi hyvin lähtee väriä ja levittyy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework