Elisa on terve, kun se kokeilee

Eräänä päivänä teki mieleni kikkailla nestemäisen rajauksen kanssa. Lopputuloksen näette näissä kuvissa. Olin nähnyt muun muassa Hennan taiteilevan tämäntyylisen meikin luomilleen, joten päätin kokeilla minäkin. Pelkän rajauksen varaan suunniteltu meikkikokonaisuus paisui ja paisui: loppujen lopuksi huomasin värittäväni huulia sarjakuvatyyliin valkoisemmaksi keskeltä.

Hyvin sarjakuva- tai teatterimainen meikistä tulikin. Symmetria ei osunut ihan kohdilleen ja käytetyissä välineissä oli puutteensa (en suosittele geelirajausta tähän, ihan liian epätarkka jälki). Sen verran tyytyväinen kuitenkin olen, että meikin kehtaa julkaista Instagramin lisäksi myös täällä blogin puolella.

Aion ehdottomasti kokeilla rajaukseen painottuvaa meikkiä toistekin, mutta silloin geelirajauksen korvaa suosiolla nestemäinen rajauskynä tai peräti bodypaint-maali. Mitä helpommin musta neste levittyy iholle, sen paremman ja tarkemman rajauksen saa muotoiltua. Bodypaint-maalin kanssa korjailu on myös huomattavasti helpompaa kuin superpysyväksi tarkoitetun rajaustuotteen pois hinkkaaminen.

Sellainen meikkikokeilu tällä kertaa. Mulla on selkeästi menossa erilaisten roolileikkien ja kokeilujen aikakausi (ja kukaan ei nyt sitten vedä yhtäläisyysmerkkejä blogin ja parisuhteen välille), ja huomaan melkein joka kerta tekeväni aivan tavanomaisesta meikistä jotenkin kokeilevamman kuin aluksi oli tarkoitus. Tämä on toki ilahduttavaa minulle, mutta vähän tylsää heille jotka etsivät tästä blogista inspiraatiota neutraaleihin, arkikelpoisiin meikkeihin. Aion kuitenkin ottaa tästä sangen teatterimaisesta vaiheestani kaiken irti, joten ainakin muutaman postauksen ajan saatte vielä katsella kokeilujani.

 

Mitä ajattelet tästä graafisesta lookista? Saatko inspiraatiota myös tämänkaltaisista meikeistä, vai kaipaatko neutraalimpaa linjaa?

 

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

12 thoughts on “Elisa on terve, kun se kokeilee

 • 12.8.2015 at 16:22
  Permalink

  Teatteri mullekin jotenkin tuli tästä heti mieleen! 🙂
  Itse inspiroidun eniten juuri tämmösistä vähän erikoisemmista tyyleistä. Tulee oikein himo kokeilla itsekin taas jotain näyttävää ja erilaista!

  Reply
  • 15.8.2015 at 21:55
   Permalink

   Kiva juttu, että näistä lookeista saa ideoita omiin juttuihin! 🙂 Mulla ei yleensä ole mitään tarkkaa suunnitelmaa kun lähden meikkiä toteuttamaan, lopputulos voi olla ihan mitä tahansa. Olen pari kertaa yrittänyt katsoa mallia ja toteuttaa esikuvameikin tarkasti, mutta enhän mä siihen pysty kun flow-tila lähtee viemään kättä.

 • 12.8.2015 at 18:03
  Permalink

  Ihan mielettömän upeat meikit! Uskaltaiskohan sitä itsekin testata tällaista rajausta? Mä tykkään ehdottomasti kaikista tällaisista meikkileikkikokeiluista enemmän kuin neutraaleista meikeistä. Niitä näkee kuitenkin kaikkialla niin paljon. Nuo sun huuletkin on niin syötävän hyvännäköiset <3.

  Reply
  • 15.8.2015 at 21:56
   Permalink

   Kiitos ihanasta kommentista <3 Kokeile ihmeessä! Mä ajoitan tällaiset kokeilumeikit yleensä sellaisiin päiviin kun ei ole kiire tai en ole menossa mihinkään. Meikin kanssa on kiva kokeilla, koska sen voi aina pestä pois 🙂 Vaikka illalla vanhan meikin päälle, tai just vapaapäivänä.

 • 13.8.2015 at 07:10
  Permalink

  Mun mielestä toi meikki ei ole ollenkaan paha, vaan todella upea! 🙂

  Reply
 • 13.8.2015 at 12:27
  Permalink

  Tällaset graafiset ja kokeilevat meikit ovat aivan parhautta, mii want moarr! Tämän takia tykkään sun blogista ihan hirveästi, neutraalien meikkien oheen saattaa pamahtaa milloin vain jotain jännittävää ja inspiroivaa! ♥ (Mun on pakko kokeilla tämän tyylistä rajausta asap!)

  Reply
  • 15.8.2015 at 21:57
   Permalink

   Ihana Sinny <3 Ja KOKEILE. Tää ois meinaan ihan sun juttu. Ärsyttävää nipertämistä, mutta todellakin vaivan arvoista. Otan kyllä tästä kokeiluhommasta kaiken irti, kun kohta tulee se nudemieliala kuitenkin. Viimeistään kun aamut muuttuvat kiireisemmiksi 😛

 • 13.8.2015 at 12:33
  Permalink

  Mulla tulee mieleen Jessica Rabbit! Peukku kokeiluille 🙂

  Reply
  • 15.8.2015 at 21:58
   Permalink

   Ooo, samanlaista vibaa vähän muuten löytyy! Voisi kokeilla ihan täyttä Jessica-lookkia, siinä vasta kuuma piirroshahmo 🙂

 • 14.8.2015 at 12:00
  Permalink

  No hellurei, mikä rokkimimmi! Räväkkä, mutta yllättävän toimiva meikki. Olet niin kaunis.

  Reply
  • 15.8.2015 at 22:04
   Permalink

   Kiitos camilla! ^_^ Tästä tosiaan tuli periaatteessa jopa ihan arkikelpoinen meikki, ainakin mulle. Mua kun ei haittaa kulkea kaupungilla vähän erikoisemmissa lookeissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.