Elämää hattarahiusten kanssa

Nyt näette tuoreita kuvia, ajalta pastellivärjäyksen jälkeen. Valitettavasti välillä tulen hieman jälkijunassa meikkikuvien suhteen, sillä muokkaaminen ottaa oman aikansa ja haluan kuitenkin kuvaamani meikit esitellä. Älkää siis hämmentykö blondien ja pinkkien hiusten vaihtelusta täällä blogissa 🙂

Elämä pinkkiyden kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Ilmeisesti täällä Tampereella erikoisemmat hiusvärit ovat edelleen uusi juttu, sillä monet vastaantulijat ja kaupan kassatyöntekijät katsahtavat hiuksiani toiseenkin kertaan. Aikuiset eivät usein kehtaa sanoa mitään, mutta lapset huomioivat tukkaani senkin edestä. Esimerkiksi työpaikallani eräs 6-vuotias tyttö totesi: ”sulla on vaaleanpunaiset hiukset, ihan niin kuin Barbilla!”

Ensimmäisen pesun jälkeen suortuvani hieman haalistuivat, mutta muutos oli vain positiiviseen suuntaan. Nyt vaaleanpunaisuus on kauttaaltaan hentoa hattaranpunaista ja oman hiukseni väriset raidat tuovat hieman lämmintä persikkaista sävyä ja eloisuutta kokonaisuuteen.

Vaaleanpunainen hiusväri ei ole juurikaan vaikuttanut meikkityyliini. Näissäkin kuvissa minulla on oranssia liikkuvalla luomella ja tummansinistä alaluomella, enkä kokenut tätä mitenkään tukan kanssa riiteleväksi lookiksi. En aio siis rajoittaa meikkikokeilujani jatkossakaan.

Ylläpitotuotteiksi ostin kampaamosta mukaani KC Color Maskin sävyssä Pearl. Pearl-shampoo minulta löytyykin jo ennestään, joten niiden varassa aion ylläpitää hattaraväriäni. Joka toisella pesukerralla käytän tavallisia pesutuotteita ja joka toisella suihkukerralla taas otan käyttöön Pearlit ja pidemmän vaikutusajan. Toivottavasti tällä reseptillä ponitukka pysyisi hyvänä!

Blondit hiukset ja nyt tämä vaaleanpunainen kokeilu antavat hyvät mahdollisuudet myös erilaisten hopeashampoiden ja värinaamioiden testailuun, joten niistä kuulette myös jatkossa.

Ihanan värin lisäksi myös hiusten leikkaus on lisännyt hiustenmuotoiluinnostustani. Kun hiuksista on ohennettu puolet pois, on muotoilu helppoa ja siihen jaksaa panostaa ihan eri tavalla kuin raskaaksi käyneeseen hampputukkaan. Taidan pitäytyä ohuemmassa mallissa pidempään, vaikka ponnari tuntuukin nykyisin todella kapoiselta.

Kiinnitätkö huomiotasi muiden hiusväriin? Muistatko mainita asiasta? 🙂

Comments

 1. Onneks mulla on kampaaja piakkoin, LISÄÄ VAALEETA HIUSTA MULLE, niin ehkä joskus voin kanssa jotain tuollaista pastellista miettiä. 🙂

  • Sulle sopis pastellitukka ihan tajuttoman hyvin! 🙂 Nyt toivotaan et sunkin kutreista saadaan jollain aineella tarpeeksi vaaleat.

  • Onpa söpöt hattarahiukset! Oho, jännä että Tampereella tuo on ihan uusi juttu vaikka siellä jos missä tuntuu näkevän vähän kaikkea mahdollista – Helsingin lisäksi. Täällä oon huomannu tämän vuoden aikana että vihreä tummassa tukassa on Se Juttu tietyn skeneporukan keskuudessa :D. Välillä hienosti toteutettuna, välillä vähän kammottavammin…Vai mitä sanot 5cm harmaasta tyvikasvusta kuluneessa mustassa tukassa ja latvoissa tökerösti värjätyt vihreät ”hattarat” 8)?

  • No hei, musta tuntuu että Tampereella kaikki on niin älyttömän käytännöllisiä ihan pukeutumista myöten, ettei täällä ihan vaan sen takia hirveesti näy mitään erikoista 😀 Kyllä mä aina hämmästelen stadilaisten tyylikästä pukeutumista ja rohkeutta. Skene-tyyppejä Tampereella kyllä ehkä näkee enemmän.

   Aahaha voi oli varmasti ihana näky! 😀 Näissä erikoisissa väreissä on tosiaan se huono puoli, että väriä joutuu oikeasti hoitamaan eikä sitä voi vaan jättää elämään omaa elämäänsä. Muuten lopputulos on jotain ihan muuta 😀

 2. Veikkaan että tuo saa päät kääntymään ei pelkän värin vuoksi vaan siksi, että näytät entistäkin nukkemaisemmalta! Tuollaiset karamellisen v.pun. hiukset sopivat juuri sinulle kyllä todella hyvin 🙂 Olen muuten olettanutkin, että pinkkien hiusten kanssa ei tule väritörmäyksiä meikatessa. Pahinta mitä meikin kanssa voi olla, on keltablondit hiukset – riitelee takuulla kaikkien meikkisävyjen kanssa (ja saa kaikki meikit lisäksi myös vanhentamaan). Myös perinteisempien punasävyjen kanssa voi tulla ristiriitoja meikin kanssa.

  • Olen itse keltablondi ja allekirjoitan sen, että meikkisävyt riitelevät helposti, mutta en sanoisi että ihan KAIKKI riitelisi, niinkuin sinä väitit… Älä yleistä liikaa 😉

   ja Elisa… Iiiiiiihhhanat hiukset! Tuo väri sopii sulle tosi hyvin! Mullakin tuli mieleen Barbie… Hyvällä tavalla 🙂 oo ylpee hiuksistasi!

  • Anonyymi: nukkemaiselta… Onpa kaunein kehu hetkeen mitä olen kuullut! 🙂 Kiitos.

   Vilhelmiina: kiitos paljon <3 Ja hei, ole sinä myös ylpeä hiuksistasi 🙂 Keltablondiuttakin on montaa eri astetta aina oljenvärisestä hiekkaiseen, joten värisävyjä meikissä voi vaihdella yhtä paljon. Luulen kylläkin, että Anonyymi tarkoitti ns. epäonnistunutta blondausta jossa väri on todellakin ihan keltainen. Sen kanssa kun harva meikki sopii 🙂

 3. Tuo on kyllä ihan täydellinen tuo väri! iik! Joutuukohan sitä itsekin nyt periksi antamaan ja hankkimaan pinkkiä latvaa..! 😀

 4. Onko sulla oikeasti poskessa sydämen muotoinen luomi, vai huijaako kuva? Liian söpöä.
  RipRap

  • Täytyy myöntää, että otin peilin käteen ja kävin kasvojeni luomet läpi. Ei, ei ole 😀 Kuva huijaa siis!

  • NO HEI JOOOOO. Nyt kyllä käyn kaikki tutut läpi jotta mä saisin nuo! Kiitos vinkistä ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework