Eka syysmeikki – nyt jo?!

Mitäpä sitä turhaan pihistelemään, tässä on ensimmäinen Lumenen syyskokoelman tuotteilla tehty meikki! Valitsin klassisen lähestymistavan ja pidin huulet ja silmät tasapainossa. Kumpikaan ei hypi toisen tontille tai vie huomiota pois toiselta.

Syystaivas-duopaletti vaikutti ensinäkemältä kiinnostavammalta kuin ruskea sisarensa, joten sitäpä siis silmille. Pigmenttiä varsinkin tummassa värissä riitti, joten oli jopa hieman hankala pitää silmämeikki näin neutraalina. Haaveilen jo violetinruskean smoky-meikin toteutuksesta tällä paletilla. Violetti vivahdus ei valitettavasti tässä meikissä näy kovinkaan hyvin, mutta smokyyn lupaan sen saada vangittua.

Huulipunaa valitessa en yllättäen tarttunut suosikkiini Kuunvaloon vaan lähdin marjaisammille mättäille. Kanervia-puna on aika täsmälleen sellainen marjapuna, josta tykkään syksyisin ihan hulluna. Jännä, retrovivahteinen yhdistelmä syntyy, jos tätä sekoittaa ruskeaan huulipunaan tai käyttää tummempaa rajauskynää. Aina ei siis tarvita uutta huulipunaa, vaan huulimeikkiä voi freesata muillakin tavoilla.

 

Inspiroiko tämä meikki syksyisiin sävyihin, vai onko vielä aivan liian aikaista?

 

Luomiväri ja huulipuna saatu testiin Lumenelta.

Comments

  1. Upea meikki! Kyllähän syksy täällä jo käytännössä katsoen on, vaikka omasta mielestäni se raja on kuun vaihde. Nyt on pari päivää ollut niin syksyiset ilmat, mutta ei mua haittaa. Rakastan syksyisiä värejä niin meikissä kuin pukeutumisessa 🙂

  2. Todella upea meikki! <3 Kynnet on täällä ainakin alkaneet siirtyä syyssävyihin, meikissä en vielä ihan ole antanut periksi. 😉

  3. Upeaa! Ihanaa!

    Mun mielestä koskaan ei ole liian aikaista tehdä syysmeikkejä. Haistelin riemulla tänä aamuna kun ilmassa tuoksui selvästi syksy! Pientä kirpeyttäkin oli ilmassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework