Ei menny niinku tutoriaaleissa

Monet ovat toivoneet blogiin enemmän tummia meikkejä, ja innolla lähdin toteuttamaan haastetta. Pääsääntöisesti tykkään kyllä arkenakin meikata tummilla sävyillä, mutta jotenkin ne lookit eivät ikinä päädy blogiin asti. Tai sitten olen menossa töihin, jonne en voi kuitenkaan laittaa niin paljoa meikkiä kuin haluaisin. Harmittaa kun pari hyvää bilemeikkiäkin jäi kuvaamatta, mutta yritän tehdä ne uudelleen kun on aikaa.

Nyt otin kuitenkin ihan asiakseni sekä testata Fyrinnaen uusia luomivärejäni että toteuttaa niillä tumman smokey eyes -meikin.

No, ei mennyt ihan niin kuin lukuisissa youtube-tutoriaaleissa joita tätä varten selasin. Tavoitteena oli siis yksinkertainen smokey, johon tulee yhtä sävyä liikkuvalle luomelle ja toista luomivakoon, sekä tumma rajaus alaluomelle. Valitsin liikkuvalle luomelle Purgatoryn (hehkuva syvänpunainen) ja luomivakoon Immortalityn (musta, jossa värikästä glitteriä). Alaluomelle lisäsin Conjurorin (punaisenlilaan taittava duochrome).

Kuten näkyy, niin Purgatoryn kaikki ihana punaisuus on hävinnyt ja sitä ei erota Immortalitysta lainkaan. Myös Immortalityn glitterit katosivat johonkin matkan varrella. Syy tähän löytyy pohjustuksesta: käytin MACin Paint Potia sävyssä Bare Study toiveenani saada Immortalityn glitterit liimattua luomelle paremmin, mutta toisin kävi. Bare Study jotenkin hävitti Fyrinnaen luomiväreistä kaiken syvyyden ja jätti jäljelle mustaa massaa. Ainoastaan Tarten mustan geelirajauksen päälle on jäänyt häivähdys Purgatoryn punaisuudesta. Conjuror ja korostuksena käyttämäni Nijiro ovat ihania, kuten aina.

MACin Paint Potit soveltuvatkin siis parhaiten heikkopigmenttisille luomiväreille ja MACin omille pigmenteille, eivät tällaisille jauhemaisille luomiväreille.

Tässä vielä kaavakuva smokey-yrityksestäni. No, opinpahan tästäkin jotain ja taas pusketaan uudella innolla eteenpäin meikkauksen (joskus kivisellä) tiellä 🙂

Kuulisin mielelläni muidenkin meikkimokia, ja toisilta bloggaajilta linkkejä omiin mokiinsa mikäli ovat sellaisia tulleet julkaisseiksi 😀

I tried to do a smokey eyes look with my Fyrinnae eyeshadows. Unfortunately the MAC Paint Pot which I applied as a base sucked all the intensity from eyeshadows and the result was just plain black mass on my lid. Well at least I learned something about this, and I promise to try more dark makeup looks in the future. I’d love to hear your makeup disaster stories! 🙂

Comments

    • Kiitos, ja kiva juttu kun jäät lukijaksi 🙂 Käyn katsomassa, kunhan pääsiäislomilta kotiudun! Kiitos lukuvinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework