Ei ihan meikittä

Olen jo hetken etsinyt hyvää sävyttävää päivävoidetta ja päädyin testaamaan Madaran Sun Floweria. Sun Flower on hieman tummempi ja keltapohjaisempi, kuin sisartuotteensa Moon Flower.

Tuotteen tuoksu on tutun yrttinen, kuten Madaralla yleensäkin. Tuoksu on jopa yllättävän voimakas ja ”siemeninen”, kenties nimen perusteella tästä tulee heti mieleen auringonkukka myös tuoksultaan. Haju ei haihdu iholta hetkessä, mutta puolen tunnin kuluttua en ainakaan enää haista mitään.

Minua tuotteen tuoksu ei haittaa, sillä koostumus on muuten kiva: ohut, levittyy tasaisesti ja tuo kivasti sävyä. Näin talvella ihoni tosin tarvitsee kosteusvoiteen tämän alle, yksinään Madaran kosteutustehot eivät riitä. Hyvin kosteutetulle iholle levitettynä tätä on helppo työstää, eikä värikään ole liian kellertävä kuten aluksi pelkäsin. Sävy sulautuu ihoon hyvin ja antaa hyvin kevyen peittotuloksen. Lähinnä tasoittavaksi tätä voisi kutsua.

Pelkästä voiteesta ei heti huomaa, että se sisältää myös hohdehippusia. Ne ovat vaikeammin havaittavissa kuin esimerkiksi Oliv’n antioksidanttivoiteessa, mutta iholla hohde on selkeä ja silti luonnollinen. Tykkään hurjasti hehkusta.

En ole kokeillut Madaran sävyttävää päivävoidetta meikin alle mutta uskoisin, että tämä toimii myös siinä. Kuiviin kohtiin tämä saattaa hieman tarttua, mutta kunnollinen kosteutus ennen levitystä auttaa varmasti.

Voide jää minulla koiralenkkikäyttöön (ties vaikka Elämäni Mies kävelisi vastaan ja hurmaantuisi hohteestani!) ja kesäisin rantakäyttöön aurinkosuojan päälle. Tuskin kuitenkaan ostan uutta tämän loputtua, sillä vaikka tuote on ihana ja tekee mitä lupaa, on lähes 30 euron hinta aivan tolkuttoman kallis (riittoisastakin) tuotteesta. Myös aurinkosuoja olisi kiva juttu tällaisessa ”pelkästään käytettävässä” tuotteessa.

Kuvissa käytetyt tuotteet:
Madaran sävyttävä päivävoide, sävy Sun Flower (kosteusvoiteen päälle levitettynä)
H&M Bronzing Powder
kulmakynä
ripsiväri Maybelline Falsies Volum’ Express
(huomatkaa myös kuivat huulet, aargh)

PS. Olen tulevaisuudessa! Ajastin tämän tiistaille ja Blogger päättikin julkaista jo tänään, tosin tiistai lukee edelleen päivänä 😀

Natural look today. I tested Madara Organic Tinting Fluid in Sun Flower and I was really pleased with the result. There are loads of teeny tiny glowing particles in the fluid, and the result is well… glowing. This fluid mainly evens the skintone and doesn’t give nearly any coverage: perfect for dogwalks and for summer beach look! The only flaw I find is that the product smells like herbs and the smell lasts on the skin for half an hour. I would prefer non-perfumed product… And this is also very pricey, about 30 euros / 23 pounds, and it doesn’t contain sunscreen. In the pictures I only have Madara Tinting Fluid and bronzing powder on my skin.

Comments

    • Oi kiitos, en ole vielä tehnyt! Tosin multa löytyy ehkä joku 20 lakkaa yhteensä, joten mitään superlemppareita en saa vielä aikaiseksi tästä. 🙂

    • Kiitos paljon haasteesta, en olekaan tuollaista haastetta vielä nähnyt 🙂 Haasteet on kyllä hauskoja tehdä ja toteuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework