Unohdettu helmi: kuivaharjaus

Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Rakastatko suorastaan kiduttavan kivuliasta ja karheaa vartalokuorintaa? Niin mäkin! En tiedä, onko syynä jokin lapsuusmuisto (mammallani oli käytössä pesusieni, jonka molemmat puolet olivat sitä karheampaa matskua) vai kunnon rajun kuorinnan tuoma euforia, mutta vartalokuorintani haluan karkean rakeisina ja ihon vereslihalle saavina. Siksi onkin niin ihmeellistä, että olen täysin unohtanut ihan parhaan tuotteen tähän ihon kidutukseen: kuivaharjauksen.

EcoTools on uudistanut koko valikoimansa juhlistaakseen kymmenennettä vuottaan markkinoilla ja toki myös merkin spa-tuotevalikoima uudistuu. Kokeiluun saamani kuivaharja lähti käyttöön asap ja ah mikä tuskan ja miellyttävän hierontaliikkeen kombinaatio tämä onkaan! Kuiva ihosolukko todella varisee pois ja kun käy huuhtelemassa ihohituset suihkussa, voi sen jälkeen helliä lempeästi silitellen silkinsileitä sääriä. Vartalovoide imeytyy aivan eri tavalla kunnolla kuivaharjattuun ihoon, kuin sameisiin ja kuorimattomiin kinttuihin.

Nettikaupoista ei vielä löytynyt EcoToolsin uudistunutta kuorintasukaa, mutta esmes elevenin sivuilla voi käydä vilkaisemassa brändin uudistuneita siveltimiä. Modern Romance Brush Set lähtee ainakin heti palkkapäivän koitettua tulemaan tänne päin, eihän kukaan voi vastustaa noita sydämiä! Aiempia siveltimiä on paranneltu ja ulkonäkö tosiaan muuttunut hieman. Täältä voi käydä lukemassa mielipiteeni EcoTools-siveltimistä, joista tykkään edelleen kovasti.

 

Kuka muu nauttii pistelevän karheasta tuntumasta vartalon iholla? Jynssättiinkö suakin lapsena juuriharjalla?

 

EcoTools-tuote saatu pr-näytteenä.
Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh
2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2019 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework