Draamaa 20-luvulta

Sunnuntain ratoksi voidaan kääntää kalenteri 1900-luvun alkuun ja etenkin 20-luvulle. Autenttinen tai esikuviensa kaltainen meikkini ei ole, mutta inspiraatio kokonaisuuteen on haettu kuuluisilta flapper-tytöiltä. Meikki on dramaattinen, loistelias ja aavistuksen surumielinen heijastellessaan molempia maailmansotia ja niiden ilmapiiriä.

Erityisen mielissäni olin kampauksesta: koristeellinen lettikruunu syntyy helposti letittämällä kaksi pientä lettiä molemmin puolin jakausta ja viemällä ne edestä ristiin. Vähän erilainen kuin perinteinen 20-luvun sulkakoriste!

Siinäpä se, sunnuntaikokeilu. Vähän ehkä hiomaton, mutta kaiken kaikkiaan mieluisa look.

 

20-luku: aina muodissa vai menneen talven lumia?

 

Ps. Tiesittekö, että 20-luvulla naisen pukeutumisihanne oli ehkä maailmanhistorian mukavin? Ei muuta kuin laatikkomallinen mekko päälle ja bailaamaan!

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

10 thoughts on “Draamaa 20-luvulta

 • 16.8.2015 at 12:54
  Permalink

  Oi miten hieno! Ja sulla on oikeasti ihan älyttömän kaunis luusto kasvoissa!

  Reply
  • 17.8.2015 at 14:40
   Permalink

   Ei tähän tarvita pitkää tukkaa! Kuhan letti ulottuu siitä about ohimon yläpuolelta toiselle puolelle 🙂

 • 17.8.2015 at 12:04
  Permalink

  Ajatus on ollut tosi hyvä, mutta itseä jäi häiritsemään hieman tuo alavarjostus: varsinkin alimmassa kuvassa vasemman silmän alla näyttää olevan aika synkät silmäpussit. 🙂 Myös kulmakarvan alkuosaa olisi hieman voinut täyttää, nyt näkyy vain alareunan rajaus. Mutta letti-idea on kiva, ja viininpunainen toimii hyvin kultaisen kanssa!

  Reply
  • 17.8.2015 at 14:42
   Permalink

   Kiitos kommentistasi! Meikin oli tarkoituskin olla surumielinen ja fantasianomainen, eli alavarjostus on ihan tarkoituksella tehty noin vahvaksi. Kulmakarvatkin on tarkoituksella tehty graafisiksi ja ”moderneiksi”, eli niiden ei ole tarkoituskaan olla esikuvansa 20-luvun kaltaiset saati millään muotoa luonnolliset 🙂 Tämä oli siis minun taiteellinen inspiraationäkemykseni 20-luvun meikistä, ei niinkään orjallinen toteutus.

 • 28.8.2015 at 15:28
  Permalink

  Eikä aivan mahtavan näkönen! Ihana tuo lettikampaus ja muikeat huulet. :3

  Reply
  • 1.9.2015 at 12:15
   Permalink

   Kiitos Satu! 🙂 Tuo lettikampaus on kyllä mun tän vuoden hitti, aion hyödyntää sitä joka tilanteessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.