Draamaa 20-luvulta

Sunnuntain ratoksi voidaan kääntää kalenteri 1900-luvun alkuun ja etenkin 20-luvulle. Autenttinen tai esikuviensa kaltainen meikkini ei ole, mutta inspiraatio kokonaisuuteen on haettu kuuluisilta flapper-tytöiltä. Meikki on dramaattinen, loistelias ja aavistuksen surumielinen heijastellessaan molempia maailmansotia ja niiden ilmapiiriä.

Erityisen mielissäni olin kampauksesta: koristeellinen lettikruunu syntyy helposti letittämällä kaksi pientä lettiä molemmin puolin jakausta ja viemällä ne edestä ristiin. Vähän erilainen kuin perinteinen 20-luvun sulkakoriste!

Siinäpä se, sunnuntaikokeilu. Vähän ehkä hiomaton, mutta kaiken kaikkiaan mieluisa look.

 

20-luku: aina muodissa vai menneen talven lumia?

 

Ps. Tiesittekö, että 20-luvulla naisen pukeutumisihanne oli ehkä maailmanhistorian mukavin? Ei muuta kuin laatikkomallinen mekko päälle ja bailaamaan!

Comments

  1. Ajatus on ollut tosi hyvä, mutta itseä jäi häiritsemään hieman tuo alavarjostus: varsinkin alimmassa kuvassa vasemman silmän alla näyttää olevan aika synkät silmäpussit. 🙂 Myös kulmakarvan alkuosaa olisi hieman voinut täyttää, nyt näkyy vain alareunan rajaus. Mutta letti-idea on kiva, ja viininpunainen toimii hyvin kultaisen kanssa!

    • Kiitos kommentistasi! Meikin oli tarkoituskin olla surumielinen ja fantasianomainen, eli alavarjostus on ihan tarkoituksella tehty noin vahvaksi. Kulmakarvatkin on tarkoituksella tehty graafisiksi ja ”moderneiksi”, eli niiden ei ole tarkoituskaan olla esikuvansa 20-luvun kaltaiset saati millään muotoa luonnolliset 🙂 Tämä oli siis minun taiteellinen inspiraationäkemykseni 20-luvun meikistä, ei niinkään orjallinen toteutus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework