Diivanpunaista

Haluan tässä jakaa tunnustusta kokoelmasivistäjälleni, eli ihanalle Pumpulipupulle! Ilman häntä en mitenkään pysyisi mukana kosmetiikkamerkkien kausikokoelmien julkaisussa, saati tietäisi mitkä tuotteista jäävät vakivalikoimaan ja minkä voi odottaa loppuvan heti ilmestymispäivän jälkeen. Itse en kiertele kosmetiikkaosastoilla säännöllisesti (tiedän, olen kummallinen kosmebloggaaja), joten eri kokoelmien herkut jäisivät minulta auttamattomasti pimentoon ilman kyseistä blogia.

IsaDoran syksyn Paradox-kokoelmasta kiinnostuinkin juuri Pumpulipupun mainion postauksen myötä. Ensin olin tapani mukaan kiinnostunut luomiväreistä ja huulipunista, mutta swatchaillessani tuotteita ständillä yllätin itseni: hankin itselleni kokoelman viininpunaisen huulikiillon, Diva Redin.

Pyrin nykyään rajoittamaan värikosmetiikan ostoksiani ja hankkimaan vain tuotteita, jollaisia minulla ei ennestään ole kokoelmissa. Siksipä tartuinkin tähän tummanpunaiseen ja pigmenttiseen kiiltoon: kaikki muut kiiltoni ovat shimmerisiä tai kirkkaamman punaisia sävyltään, ja kokoelmassa oli siis paikka täytettäväksi tälle diivailukiillolle 😉

Kiilto on koostumukseltaan kevyttä ja erittäin pigmenttistä, sävy on juuri ihana syksyyn. Pigmenttisyyden takia käytän tämän kanssa yleensä rajauskynää, se estää hieman värin juonteisiin liukumista. Kuvissa kiiltoa on jo pariin kertaan korjailtu syömisen jälkeen, mutta korjailun sijaan suosittelen pitämään mukana esim. yksittäispakattuja puhdistusliinoja, joilla voi hätätapauksessa poistaa kiillon kokonaan ja laittaa sen uudestaan.

Mikään huoleton huulikiilto tämä ei siis ole, mutta tykkään tästä silti. Koostumus ei kuivata huulia nimeksikään ja hajusteettomana tämä käy varmasti monelle, joita huulituotteiden haju normaalisti häiritsee. Eikä tämä syödessä nyt ihan ympäri naamaa leviä, vain painuu hieman syvemmälle juonteisiin: nopeasti korjattavissa pumpulipuikolla tai puhdistusliinalla. Tämä ei myöskään värjää huulia niin paljoa kuin punaiset huulipunat.

Tykkäsin siis tästä kovasti, kaikessa crememäisyydessään ja dramaattisuudessaan 🙂 Hintaa tällä on noin 13 euroa, sain onneksi -20% alen kupongilla niin pystyin tämän ostoksen itselleni perustelemaan.

Arvosana: 4 / 5

PS. Kynsillä on China Glaze Peace on Earth ja nimettömässä hassu pilvimani-yritys Gina Tricotin Goldilla. Kynnet vilahtivat aiemmin täällä.

Ovatko syksyn kokoelmat innostaneet sinua shoppailemaan? 🙂

I didn’t pick eyeshadows nor lipsticks from IsaDora fall collection (called Paradox) but a pigmented dark red lipgloss. It was just the shade I didn’t yet have so this babe is now mine. As I said this gloss is really pigmented and should be applied with lip liner. Fixing during the day is inevitable so you might want to keep some cleansing wipes with you. However this isn’t drying and since it’s fragrance-free, I really like it. The price for this product is around 13 euros (approx. 15 dollars) here in Finland.

Rating: 4 / 5

Comments

 1. Saman tunnustuksen voisin minäkin Pumpulipupulle antaa.
  Tai varmaan kiertelisin kosme-osastoilla, jos kotimatkan varrella olisi sellaisia. Voi olla ihan hyväkin, ettei ole..
  Mua jäi kaihertamaan se rusehtava huulipuna tuosta kokoelmasta, mutta olen niin laiska huulten punaaja, että en sitten tiedä viitsinkö ostaa.

  • Niin totta, onhan se puna sitten aika kallis hankinta, jos ei käytä kuin kerran tai kaksi. Mä taas olen enemmän värikkäiden punien ystävä, joten vielä en ainakaan tuohon ruskeaan ihastunut 🙂

   Mäkin kyllä kieltämättä kiertelisin enemmän kosmeosastoilla, mikäli liikkuisin keskustan alueella useammin. Tilaan vain niin paljon netistä, että en enää oikein ymmärrä näitä Suomen hintoja ja mieluiten käynkin osastoja läpi alennusten merkeissä 😀

 2. Voi teitä muruja, oikein liikutuin kuin luin kommenttinne. Tämähän motivoi erinomaisesti kirjoittamaan myös loput syksyn kokoelmaesittelyistä loppuun!

  Tulossa on vielä ainakin YSL, Dior ja Estee Lauder, sekä Make Up For Everin upea syyskokoelma Black Tango, josta sain viime viikolla näytteitäkin. Erityisesti uskon että tuo Black Tango tulee kiinnostamaan sinua Elisa! 🙂

  • Uu voi ihanaa! En malta odottaa, että esittelet ne! 🙂 Black Tango kuulostaa jo ainakin nimenä mielenkiintoiselta, upeeta että sait oikein näytteitäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework