Diego Dalla Palma: vierailu Miira C Beauty Cliniciin

Sain blogin kautta kutsun tulla tutustumaan lähemmin Diego Dalla Palman kosmetiikkaan. Tartuin tilaisuuteen innolla, sillä olen ollut kiinnostunut merkin tuotteista jo pidempään. En kuitenkaan ole sokkona uskaltanut tilata testiin itselleni suhteellisen tuntemattomia tuotteita, joten olin enemmän kuin iloinen, kun innostukseni huomattiin muuallakin. Kaiken lisäksi sain tutustua Diegon kosmetiikkaan oikein käytännönläheisesti: minut kutsuttiin Miira C Beauty Cliniciin meikattavaksi. Huippua!

Jaan Diego Dalla Palma -postaukseni kolmeen osaan: tässä ensimmäisessä esittelen itse merkin tuotteet, toisessa näytän, millainen meikki minulle tehtiin ja millä tuotteilla ja viimeisessä kerron, mitä tuotteita sain kotiin testattavaksi. Testituotteista saatte tosin odotella arvioita jonkin aikaa, sillä haluan tutustua tuotteisiin kunnolla ennen kuin lähden niitä arvioimaan 🙂

Helsingissä oli omituinen sää saapuessani sinne: ensin paistoi aurinko, sitten vihmoi syyssadetta ja taas auringonpaistetta. Yhdessä välissä tuli oikein minimyrskykin, ja sain todella tuntea voimakkaan rannikkotuulen jollaista ei täällä sisämaassa ihan joka päivä kohtaa.

Miira C Beauty Clinic sijaitsee aivan Hietalahdentorin vieressä, ja sinne pääsee helposti ratikalla. Hurjaa, minun ensimmäinen kertani yksin ratikassa 🙂 Löysin paikalle helposti ja liiketila vakuutti valoisuudellaan ja tuotteiden selkeällä asettelulla. Kuvassa meikkipöytä, jonka äärellä minut meikattiin. Myös meikkaajani vilahtaa kuvassa peilin kautta.

Tässä kurkistus takaosan hoitotiloihin. Kuvan huoneessa asiakkaat odottavat hoitojen alkamista, ja heille tarjoillaan teetä ja kahvia odottaessa, mikä on mielestäni ihanaa luksusta 🙂 Miira C:n palvelut näette tarkemmin täältä; saatavilla on paljon erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja, sekä myöskin erilaisia laitehoitoja ja meikkausta.

Diego Dalla Palmaa ei jälleenmyydä Helsingissäkään kuin kolmessa paikassa: Miira C:ssä, Cindy Rierassa sekä Style Johanna Salonojassa. Täällä Tampereella ainoa paikka, josta Diegon kosmetiikkaa saa, on Kosmetologikoulu Hymy. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä. Oli siis sanomattakin selvää, että olin innoissani tilaisuudesta kokeilla tuotteita ammattilaisen opastamana. Oppaakseni sain Diegon tuotepäällikön, Niina Föhrin, joka aivan ihanalla asiantuntemuksella ja kärsivällisyydellä opasti minut sarjan saloihin 🙂 Kiitos vielä Niina!

Itse Diego Dalla Palma on yhä elossa oleva herrasmies, jonka haaveena oli saada ammattilaiskäyttöön pigmenttirikas tuotesarja, joka tarjoaisi monipuolisen arsenaalin tuotteita meikkiin kuin meikkiin. Kaikki sai alkunsa aurinkopuutereista, jotka Diego suunnitteli 70-luvun puolivälissä. Näin syntyi Diego Dalla Palma -konsepti. Diegon kantavana ajatuksena on korostaa naisen kauniita puolia, eikä niinkään asettaa naista yhden hyväksytyn kauneuskäsitteen muottiin: tämä on mielestäni ihana pääajatus kosmetiikkasarjalle 🙂

Nykyisellään sarjaan kuuluu jopa yli 200 tuotetta. Esittelen seuraavaksi minua eniten kiinnostavat tuotteet, sekä tuotteet joista ajattelen olevan hyötyä lukijoille. Let’s get started! 🙂

Tässä ovat siis Diegon kuuluisat aurinkopuuterit, DDP:n ensimmäiset tuotteet. Koostumukseltaan nämä ovat silkkisiä ja hyvinlevittyviä, ja sävyvaihtoehtoja löytyy runsaasti aina kylmänruskeista varjostusväreistä lämpimämpiin rusketuksenkorostajiin. Kuvan värit ovat hieman pielessä, todellisuudessa tuotteiden sävy on hieman tummempi.

Sitten päästäänkin pohjatyöhön. Diego Dalla Palma -sarjaan kuuluu jopa legendaariseen maineeseen noussut Universal Make Up Base, jota mm. Sensaisti on kehunut luottotuotteekseen. Sain tämän testiin, joten siitä enemmän myöhemmin.

Peiteväreistä sarjaan kuuluvat cover stick sekä lifting effect fluid concealer, eli suomeksi kiinteä ja nestemäinen peiteaine. Itse pidän enemmän nestemäisestä peiteaineesta mutta uskoisin, että peiteainepuikko toimii hyvin todella tummat silmänaluset omaavilla. Sen ei pitäisi olla lainkaan rasvaisen tuntuinen, kuten peitepuikot yleensä tuppaavat olemaan.

Meikkipohjia Diegolla on monia erilaisia: anti age -meikkivoide ikääntyneelle iholle, tasoittava ja valaiseva lightening fluid, keskivahvasti peittävä lifting effect cream, kiinteät cream compact (voidaan käyttää sekä kosteana että kuivana) ja powder compact (meikkipuuteri) sekä seka- ja rasvaisen ihon oil free foundation. Kaikki sarjan meikkipohjat sisältävät paitsi väripigmenttiä, myös hoitavia ainesosia: näin meikki sekä suojaa että hoitaa ihoa välittömän ihon sävyn tasoituksen lisäksi. Minulle käytettiin näistä kevyttä lightening fluidia, mutta myös meikkipuuteri vaikutti erittäin kiinnostavalta tuotteelta.

Puutereita Diegolla on kaksi linjaa, sävytetty transparent powder sekä valkoinen (iholla näkymätön) riisipuuteri, jonka Niina Föhr nimesi yhdeksi Diegon huipputuotteista. Sensaisti ei ollut aivan yhtä vakuuttunut, hänen arvionsa löytyy täältä.

Myös luomiväreistä löytyy jokaiselle jotakin. Perus-luomivärissä löytyy kolmea koostumusta, eli niitä perinteisiä mattaa, satiinia ja helmiäistä. Colour eye shadowt taasen ovat nimensäkin puolesta jo pigmenttisempiä tapauksia. Mielenkiintoisena uutuutena Diego Dalla Palma on tuonut markkinoille ”korjaavan luomivärin”. Tämän luomivärin on siis tarkoitus hyvänä yleissävynä häivyttää esimerkiksi silmien ulkonevuutta. Uskon kuitenkin, että saman efektin saa aikaan tavallisellakin luomivärillä, kun vain jaksaa harjoitella. Toisaalta tämä on hyvä tuote niille, jotka kaipaavat yhtä todella hyvää luomiväriä, joka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on helppokäyttöinen.

Ripsiväreistä oppaani nosti esille jälleen yhden huipputuotteen: mascara semi-permanenten, jonka taataan kestävän tarvittaessa jopa pari päivää (!) virheettömänä (poistuen kuitenkin helposti Diegon omalla silmämeikinpoistoaineella). Muita kiinnostavia ripsivärejä ovat mascara transformista, joka lupauksien mukaan sallii ripsarin lisäilyn pitkin päivää sekä prima visione, joka on ripsareiden all-rounder: pituutta, taipuisuutta, volyymia sekä hoitavuutta samassa paketissa. Sain näistä testiin prima visionen sekä minikoon silmämeikinpoistoainetta, joten niistä kuulette kokemuksiani myöhemmin.

Etukäteen minua kiinnostivat eritoten Diegon huulipunat. Näistä Sensaistikin on tykännyt 🙂 Sarjalta löytyy neljää erityyppistä punaa: kiiltopuna (silti huuurjan pigmenttinen) glossy, kevyeksi tituleerattu peruspuna classic, Diegon tähtituote the lipstick sekä mattapuna. Kaikista huulipunista löytyy erittäin paljon pigmenttiä, mutta esittelijäni suositteli erityisesti the lipstickiä sen laajan sävyvalikoiman vuoksi.

Huulikiiltojakin löytyy kahta eri mallia: cremekoostumuksella varustettu the gloss, joka sisältää myös huulia ajan myötä pullistavia ainesosia (kotisivujen mukaan hydroxyproline sekä hyaluronihappo) sekä shimmerisempi gloss your lips. Ylläolevasta swatchista näkyy hyvin ero näiden kahden koostumuksen välillä. Shimmerinen on siis oikeasti kimalteleva. Huulia turvottaviin vaikutuksiin en ole perehtynyt, mutta ainakaan käden iholla the gloss ei tuntunut viileältä tai ihoa ärsyttävältä, niin kuin yleensä lip plumping -kiilloilla on tapana olla.

Se niistä eniten kiinnostusta herättäneistä värikosmetiikan tuotteista 🙂 Yllätyksekseni Diego Dalla Palmalla on valikoimassaan myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita, joista pari pikaista kuvaa tässä. Sain niistäkin pari kivaa juttua testiin, odottakaahan vaan 😉

Perusteellisen ja hyvän esittelyn jälkeen minulle jäi hyvä kuva Diego Dalla Palmasta. Pidin erityisesti brändin yksinkertaisesta ja sulavalinjaisesta designista, sekä informatiivisista pakkausratkaisuista esimerkiksi hiuspuolella (suorien hiusten tuotteissa on suoran hiuksen kuva, kiharoissa kiharan jne.). Sarjasta löytyy monta jo lähes kulttimaineeseen noussutta tuotetta mutta myös niitä huteja, kuten Sensaistin testaukset osoittavat, kuten luonnollisesti jokaisesta kosmetiikkasarjasta.

Pidin todella paljon myös siitä, että esimerkiksi meikkipohjia ja ripsivärejä on tarjolla monenlaisille kuluttajille, ja ne ovat selkeästi ja informatiivisesti nimetyt (lifting, lightening, anti age…). Esimerkiksi jos vertaa nimeä L’oreal Lumi Magique nimeen Diego Dalla Palma Lightening Foundation, niin jälkimmäinen kyllä kertoo ihan tumpelollekin, että kyseessä on valoa tuova tuote. Toisin sanoen ei tarvitse olla kauneuskielen ekspertti käyttääkseen Diegon tuotteita.

Hinnaltaan DDP sijoittuu johonkin semi-selektiivisen ja selektiivisen välille, joidenkin tuotteiden ollessa halvempia (esimerkiksi reilu 30 euroa pohjustusvoiteesta ei ole mielestäni tajuttoman kallis hinta) ja joidenkin kalliimpia (reilu 30 euroa luomiväristä onkin sitten ihan eri juttu).

Diegon syyslookin tuotteet. Ihana petroolinvärinen luomiväri, ah!

Löysin harvinaisen vähän arvosteluja DDP:n kosmetiikasta suomenkielisiltä sivuilta, lähestulkoon ainoana kunnollisena mainittakoon Sensaistin postaussarja. Toivotaan, että arvosteluni toisi siis tämän tarpeellisen lisän kosmetiikkablogosfääriin.

Mikäli paikkakunnallasi ei ole DDP:n jälleenmyyjää, voit ostaa merkin tuotteita esimerkiksi täältä (kotimainen vaihtoehto) tai täältä (ulkomainen vaihtoehto). Suosittelen kuitenkin lämpimästi testaamaan merkin tuotteita ennen ostamista, mikäli sinulla vain suinkin on mahdollisuus! Varsinkaan meikkivoiteen sävyt eivät useinkaan vastaa verkkokaupan arviokuvia.

Vinkkaan nyt vielä erittäin hyvästä mahdollisuudesta: Diego Dalla Palma on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa, ja täältä voit voittaa itsellesi kokonaisen meikkipaketin merkin tuotteita!

Huh, jaksoitko lukea tänne asti? 🙂 Mitkä ovat ensifiilikset merkistä, oletko kenties itse kokeillut DDP:n tuotteita?

Kirjoittaja ei saa taloudellista hyötyä postauksen linkeistä tahi postauksen kirjoittamisesta muutenkaan. Mielipiteet ovat kirjoittajan omia. Postaus on kirjoitettu omasta kiinnostuksesta yllä mainittuihin tuotteisiin, ei mainostustarkoituksessa.

Comments

  1. Oli kyllä mielenkiintoista!

    Sarja ei ole minulle omakohtaisesti lainkaan tuttu, mutta sen Sensaistin juttusarjan muistan kyllä.

    Mielenkiinnolla jään odottamaan arvioitasi tuotteista! 🙂

    • Näissä riittääkin testaamista, kun sain sekä värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita että hiusjuttuja testiin 🙂

      Kiva, että jaksoit lukea jutun vaikka se olikin aivan älyttömän pitkä. Muokkasin tätä varmaan kuvien kanssa lähestulkoon kolme tuntia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework