Diego Dalla Palma: meikkaajan tuolissa

Olen aina hieman arastellen suostunut jonkun toisen meikattavaksi. Kun on omia kasvojaan blogin merkeissä puunannut ja tuunannut, ovat tietyt piirteet tulleet tutuiksi ja kasvot tulee ehostettua aina samalla tavalla. Luomivärien käytössä ja levitystyylissä yritän irroitella, mutta aika usein se jää nimenomaan yrityksen tasolle. Tekoripsiä ja muita ehosteita minulla on huima kasa, mutta en ikinä mukamas löydä aikaa kokeilla niitä, tai sitten ei ole oikeanlainen tilanne tai haluan sillä hetkellä jotain muuta… Ja päädyn jälleen kerran perus-ruskeaan meikkiin ja kissamaisiin eyeliner-rajauksiin.

Siksi lähdinkin innolla Miira C -kauneushoitolaan meikattavaksi ihan ammattilaisen toimesta ja vielä loistavilla Diego Dalla Palman tuoteilla. Jännitin kovasti sitä, millainen lookki minulle tehtäisiin 🙂 Tässä vielä linkki aiempaan postaukseeni Miira C:stä ja Diegon tuotteista.

Minut meikkasi ihana Suvi, jonka työskentely oli erittäin ammattimaista ja rauhallista. Hänellä oli heti selvä visio tehdä minulle ruskea smoky-tyylinen meikki, josta toivoin vielä aika tummaa versiota illan menojani ajatellen. Suvi suositteli minulle jatkossa myös tumman luumun sävyistä luomiväriä, jollaista en itselleni ollut tullut ajatelleeksikaan.

Huom. Kaikki kuvat saa klikkaamalla isommiksi!

Elisa au naturel. Pahoittelen keltaisenkelmeää valaistusta, kamerani ei ollut tuona päivänä erityisen yhteistyökykyinen ja luonnonvalossa otetut kuvat näyttivät liian ”siloitelluilta”, tässä lähtötilanteen näkee selkeämmin.

Ja pohjan jälkeen. Kasvoni pyyhittiin ensiksi strucca -kasvovedellä, joka onkin oikein monitoimituote: puhdistaa meikin ja ihon samalla kertaa putipuhtaaksi. Sen jälkeen silmänympäryksille levitettiin corrective eye contour geliä, joka oli ihanan viilentävän tuntuista. Meikin pohjalle levitettiin tietenkin universal make up base.

Jo aiemmin mainitsin, että minulle valikoitiin meikkivoiteeksi valoa tuova lightening fluid foundation. Minulle sopiva sävy on Suvin mukaan 21, joka sulautuu ihoni sävyyn hyvin. Tässä valoa tuovassa meikkivoiteessa on pienen pieniä kultashimmerhippusia, jotka tosiaan valaisevat kasvot hienoisella hehkulla. Pikkuvirheitä ja silmänalusia peiteltiin nestemäisellä peiteaineella.

Sitten on ”värityksen” aika! 🙂 Varjostukset tehtiin aurinkopuuterin sävyllä 99, joka oli mattainen ja sävyltään juuri varjostuksiin sopiva. Trendikäs ruskea smoky tehtiin luomiväripaleteilla 81 (duo) ja shampanjanhohteisella sinkkusävyllä 19. Rajaukset tehtiin perusmustalla ja omista tavoistani poiketen myös sisäluomelle. Kulmissa perus-ruskea kulmakynä. Poskipunan sävyä en valitettavasti muista. Lopuksi meikki viimeisteltiin Diegon riisipuuterilla ja kiinnityssuihkeella.

Huulipuna oli itselleni totaalinen yllätys: Suvi valitsi the lipstickin sävyn 38, joka on hieman korallinen vanha roosa. Näin vaaleat ja pinkit punat ovat minulle yleensä täysin vieraita, mutta tämä yksilöhän sopi mulle oikein hyvin! Olenkin erittäin kiitollinen Suville tästä punavalinnasta, nyt uskallan jatkossakin valita punia oman mukavuusalueeni ulkopuolelta… 🙂 Huultenrajaukset tehtiin punaan sopivalla sävyllä 80.

Tässä vielä kuvia meikistä. Ammattimeikkaaja häivytti luomivärit paljon ylemmäksi, kuin olen itse tottunut tekemään. Tämä kieltämättä ”avasi” katsetta kivasti ja aionkin jatkossa muistaa häivytystyylin myös itse meikatessani. Muutenkin meikistä välittyi pehmeämpi kuva kuin itse tekemästäni, sillä olen suorastaan jumahtanut teräviin rajauksiin ja runsaaseen ripsiväriin. Suvin tekemä look oli puolestaan chic ja trés romantique. Tykkäsin kovasti!

Meikissä käytetyt tuotteet.

Kaiken kaikkiaan kokemus oli todella positiivinen 🙂 Tuntui suorastaan rentouttavalta, kun joku muu huolehti meikin valmiiksi eikä minun tarvinnut tehdä mitään. Lisäksi sain erittäin hyviä vinkkejä muun muassa varjostusten tekemiseen.

Esittelen testiin saamani tuotteet vähän myöhemmin, kun olen saanut niistä jonkinlaisen ”esiarvion” koostettua. Myös äitini sai yhden tuotteen testiin, ja minun pitää haastatella häntä siihen liittyen 😉 Tässä välissä on tulossa mm. kauneusmessupostaus sekä juttua BB-voiteista.

Koska olet viimeksi käynyt ihan ammattimeikkaajalla? Millainen kokemus se oli? 🙂

Comments

 1. En ole itseasiassa koskaan ollut kenenkään muun meikattavana. En ammattilaisen, enkä amatöörin.

  Ihanan ballerinahenkinen meikki! Myös tämmöinen pehmeämpi tyyli sopii sulle hyvin. Tuntuu inhalta arvostella muiden tekemiä meikkejä, mutta en olisi häivyttänyt varjostusta ihan noin ylös, jotta kulmaluulle jäisi vähän tilaa 🙂

  • Mullekin tuli tunne, että varjostukset on liian ylhäällä, mutta sitten aattelin että kuitenkin itse joka ikinen päivä jätän ne alemmaksi niin kivaa vaihtelua tämä 🙂

   Tää on tosiaan vähän ballerinamainen meikki, oikein kiva!

  • Pitäis varmaan itsekin joskus istua ammattilaisen tuoliin, niin näkisi mitä kaikkea muuta voi tehdä kuin niitä omia rutiinimeikkejä 🙂

 2. Kaunis meikki! Huulipuna etenkin on todella sopiva sinulle.

  Itselläni on sama ”ongelma”, en aina osaa häivyttää luomivärejä ylemmäs kuin luomivakoon. Ja raskaan yläluomen vuoksi meikki ei sitten näykään niin hyvin, kun silmä on auki. Ammattilaiset ovat aina rohkeampia kuin itse olen 🙂 (Voisihan tuota tilaa hyödyntää kun on sitä silmiin saanut…)

 3. Luin nyt vielä uudelleen nämä sinun kattavat ja erinomaiset Diego Dalla Palma -postauksesi, kun törmäsin itse yllättäen merkkiin Vilan stailauspäivässä.

  Oli hauskaa, miten minulla oli ihan samanlaiset kokemukset: mm. huulipunat olivat mielestäni aivan erinomaisia ja innostuin niistä kovasti. Olin Cindy Rieran meikattavana, ja meikin kanssa oli myös aivan sama lopputulos, eli Cindy levitti luomivärin ylemmäs kulmaluulle kuin itse uskallan ja häivytti reilummin.

  Tosi hauska sattuma! 🙂

  • Voi että, en ole yhtään huomannut että tänne on tullut uusia kommentteja!

   Tosiaan, DDP:n huulipunia mielelläni hankkisin kyllä lisää, sen verran hyviä kokemukseni perusteella ovat.

   Onkohan tuo runsas häivytys Diegon meikkaajille ns. tavaramerkki?

 4. Kaunis meikki, varsinkin huulipuna sopii sulle älyttömän hyvin! Jotenkin saa silmiesi värin näyttämään tosi kirkkaalta!

  Nyt vaan se tuotepostaus/-kset välittömästi tulemaan 😉

  • Kiva kuulla, Salla! 🙂 Tuo huulipuna oli kyllä niin yllätys sävyltään, ja taitaa edelleen olla ainoa tuon sävyperheen edustaja kokoelmassani.

   Haha, täytyy kyllä vähän aktivoitua tuotetestauksissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework