Ihme ja kumma: geelimäinen kasvovoide, josta tykkään

Tuote saatu PR-näytteenä.*Mainoslinkki.

Epäröin todella pitkään tämän tuotteen testaamista, sillä pelkäsin etteivät sen kosteustehot millään riitä kuivalle iholleni. *Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator voitti kuitenkin kaikki epäilykset ja on yksi uusista suosikeistani – tiedättehän, sellainen voide jonka voi ostaa milloin vain ja jonka toimintaan voi luottaa vuodesta toiseen.

Ihmeellinen geelivoide-koostumus

Clinique Moisture Surge 72h -kasvovoide on koostumukseltaan geelivoide. Geelimäinen kasvovoide on yleisesti ottaen koostumuksena suomalaisten suosikki, sillä se imeytyy nopeasti ja sopii myös rasvoittuvalle ihotyypille. Minä taas aloitin ihonhoitoni tinkimättömänä perusvoidetyttönä, joten geelien auvo aukeaa minulle harvemmin. Kuiva ihoni kaipaa öljyjä ja tuhteja koostumuksia, mutta onneksi korealaisen kosmetiikan nousun myötä olen huomannut lisätä mukaan myös vesimäisiä tuotteita sillä niillä on omat etunsa, joita ei öljyjä iholle kerrostamalla saa.

Tässä Clinique Moisture Surge -linjaan kuuluvassa kasvovoiteessa on miellyttävän pehmeä tuntuma, joka sopii myös tällaiselle voidefanaatikolle. Geelimäinen koostumus ei jätä kasvoille inhottavaa kalvoa (harmittavan yleistä ihollani) vaan levittyy kasvoille helposti ja tuntuu kosteuttavalta pitkään. Ihan tuota voiteen lupaamaa 72 tunnin kosteuttavuutta en edes tarvitse, mutta tämä sopisi sen mukaan myös hieman huolettomammalle ihonhoitajalle.

Clinique Moisture Surge 72h -kasvovoiteen toiminta perustuu mekanismiin, jolla voiteen kosteuttavat ainesosat vapautuvat iholle vähitellen ja luulen, että juuri tästä tulee kasvovoiteen pehmeä tuntu. Kasvovoiteen tehoaineista löytyy rauhoittavaa aloe veraa ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jotka molemmat ovat niitä superhyviä kosteuttajia, joita ihoni ei öljyisistä ja tymäköistä voidekoostumuksista saa.

Sopii monenlaisille ihotyypeille

Kaiken kaikkiaan olin todella yllättynyt siitä, että voide riitti iholleni kesällä täydellisen hyvin yhdessä kasvoveden ja seerumin kanssa. Tapahtui myös sellainen ihme, että käytin tämän purkin viimeiseen voidenokareeseen asti – ja sitä tapahtuu todella harvoin, vielä harvemmin geelimäisen tuotteen kohdalla. Joku tässä hajusteettomassa geelivoiteessa siis minut hurmasi ja voisin hyvin kuvitella ostavani toisen purkin.

Clinique Moisture Surge 72h -kasvovoide on selektiiviseksi voiteeksi huiman edullinen, sillä riittoisa 30ml purkki irtoaa alle 30 eurolla. Uskallan jopa sanoa, että tässä on mahdollisesti kaikille ihotyypeille sopiva geelivoide: rasvoittuvalla iholla se mennee pelkästään ja kuivalla iholla yhdistettynä kasvoveteen, seerumiin ja ehkä lisäöljyyn. Voide torjuu pintakuivuutta, lisää täyteläisyyttä ja syväkosteuttaa pitkäkestoisesti. Huippua!

Jos innostuit, tilaa Clinique Moisture Surge 72h -kasvovoide kotiin esimerkiksi Eleveniltä jQuery(document).ready(function($) { $.post('https://liiallisuuksia.fi/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'wpt_view_count', id: '8196'}); });

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework