Burgundin himo

Muhun iskee aina välillä aivan älytön himo johonkin tiettyyn väriin. Keväällä ja kesällä koin oranssin ja vihreän huumaa, nyt olen iskenyt silmäni burgundiin. Tuo tumma, violettiin taittava viininpunainen on keikkunut mielessäni siitä asti, kun MAC julkaisi ensimmäiset kuvat uusista yhdeksän luomivärin paleteista. Näissä ysipaleteissa on mukana Burgundy x 9, joka on sävyineen ihan just sitä mitä nyt kaipaan. Myy on esitellyt paletin kattavasti blogissaan ja voi että, kun olen noiden kuvien jälkeen sitä kuolannut.

Valitettavasti Burgundy x 9 on ollut MACin tiskiltä niin Turusta, Tampereelta kuin Helsingistäki loppu iäisyyden eli ainakin kuukauden. Siksi ostin MAC-meikkiopastuksesta pienemmän burgundipaletin, eli kausikokoelman Pure Bredin. Kuvissa näkyy mun ihka eka meikki tällä paletilla.

Meikistä tuli loppujen lopuksi aika hempeä, vaikka kunnon sumusilmiin olisi Pure Bred -paletissa ainekset. Ehkä toisella kertaa.

Olen kyllä pyöritellyt tuota paletin tumminta sävyä ihan hävettävän paljon jokaisessa meikissä, se kun on niin älyttömän ihana. Se on myös paletin ainoa glitteriä sisältävä sävy, muut ovat satiinisempia ja himmeämmin hohtavia. Glitterisyys vaatii siis kiinnityksen Fix+-suihkeella, mutta mulle se ei ole ongelma. Muissa kokoelman paleteissa glitterisiä sävyjä oli kuulemma enemmän, tämä Pure Bred oli ainoa jossa oli vain yksi.

Täytyy nyt tunnustaa että kun kuulin lentoaseman MAC-pisteellä olevan Burgundy x 9 -paletteja runsaasti tarjolla, värväsin itselleni kuriirin mitä pikimmiten… Eli lopulta saan senkin paletin itselleni. Saan ysipaletin käsiini marraskuussa, burgundihuuman olisi parasta olla ennallaan silloin! Nina, OLET PARAS.

 

Oletko sinä jumiutunut tiettyyn väriin? Onko burgundi niin kiva, että sen takia pitää omistaa kaksi palettia? (kompakysymys, tietty on!)

 

Comments

  1. Tosi kaunis meikki! <3

    Mä olen todellakin jumiutunut yhteen ja samaan sävyyn ja palettiin, ja nimenomaan tuohon MACin Burgundyyn! Ostin sen Amber-paletinkin, mutta en ole vielä käyttänyt sitä kertaakaan, koska haluan vaan meikata Burgundylla 😀 Onneksi säkin saat sen!

    • Ostin myös Amberin, ja se on ollut kyllä kovassa käytössä Pure Bredin lisäksi 🙂 En melkein meinannut saada Naked Smokyllakaan meikattua paria meikkiä enempää, kun olin jo palaamassa takaisin MACiin! Niin se vaan mieli halajaa jotain tiettyä. Ihan kohta mäkin saan mun Burgundin ja sit ei nähdäkään muita meikkejä varmaan vuosisataan <3

  2. Neutraalit ruskeat ja kultaan taittavat värit on ehdottomasti miun turvavärejä. Nyt kuitenkin naked smoky ja naked3 ovat muuttaneet hellään huomaani, joten make up storen luottovärit ja naked2 saavat haastajan… Miksi on vain 7 päivää viikossa? Eihän siinä ehdi läkaikkia lempisävyjään käyttää… 😀

    • Haha ihan samaa oon taivastellut, että miksei voisi jotenkin pystyä meikkaamaan enemmän! 😀 Mulle yleensä tulee paljon inspiksiä ja juttuja, joita haluisin toteuttaa ja kaikkia ei vaan ehdi. Ja sitten jumiudun johonkin saakutan yhteen väriin tai palettiin kahdeksi viikoksi :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework