Brittiläistä superluomua

Sisältää mainoslinkkejä

nealsyard_remedies_kokemuksia

Vaikka olen aika sekakäyttäjä mitä kosmetiikkaan tulee, on luonnonkosmetiikka silti lemppareitani mitä ihonhoitoon tulee. Siksi olikin kiva päästä kokeilemaan luonnon- ja luomukosmetiikan uranuurtajaa, Neal’s Yard Remediesiä.

Neal’s Yardilla on takanaan Soil Association -sertifikaatti, mikä takaa paitsi tuotteiden huiman korkean luomupitoisuuden (95%), myös valmistuksen ja raaka-aineiden hankinnan vastuullisuuden. Soil Association onkin yksi luonnonkosmetiikan tiukimmista sertifikaateista. Neal’s Yard Remedies panostaa sisällön lisäksi myös ulkokuoreen ja merkin pakkaukset ovat todella hurmaavia, ja mielestäni tuovat esiin brändin brittiläistä alkuperää. Aromaterapeuttinen tuoksuelämys on osa merkin olemusta, joten tuoksukomboja on pohdittu huolella ja koostettu taitavasti. NYR-tuotteensa voi valita tietysti paitsi tuoksun, myös ihotyypin mukaan ja ilokseni myös meitä kuivaihoisia on muistettu tehokkailla tuotteilla!

Valitsin testiin juuri kuivaihoisille tarkoitetun White Tea Enriching -savinaamion ja Neal’s Yard Remediesin kulttituotteen, Wild Rose Beauty Balmin. Esimerkiksi Jonna on kirjoittanut Beauty Balmista niin kauniisti, että jo se herätti kiinnostukseni.

nealsyard_remedies_kokemuksia2

White Tea Enriching Facial Mask -kasvonaamio

Mua jännitti, millainen tämä kuivalle iholle suunnattu savinaamio tulisi olemaan. Yleensä savinaamiot kiristävät kuivaa ihoa entisestään, mutta onneksi tämä Neal’sin tuote oli iloinen poikkeus! Naamio sisältää veden ja kaoliini-saven jälkeen eniten glyseriiniä, joten se ei ole lainkaan niin rankka tapaus kuin useimmat savinaamiot.

Naamiossa on mukavan vehreä ja yrttinen tuoksu, josta erotan erityisesti ruusun, raikkaanmakean frankincensen eli suitsukepihkan ja hitusen kardemummaa. Tuoksu on miellyttävä ja aika mieto naamion levätessä kasvoilla. Naamio ei missään vaiheessa kuivu iholle täysin, tosin riittävän paksu kerros on joustavuuden edellytys. Vaikutusajaksi annettiin 10 minuuttia, mutta olen huoletta pitänyt naamiota kasvoilla vartin verran. Huuhtelun jälkeen iho ei kiristele yhtään, vaan on sileä ja kaikin puolin puhtaan tuntuinen.

Ihastuin naamioon niin, että siitä tuli sunnuntaiaamujeni hemmottelunaamio. Tykkäsin erityisesti naamion tasapainottavasta ja rauhoittavasta vaikutuksesta, joka tuntui viikon lopuksi erityisen hyvältä ja valmisti alkavaan arkeen juuri oikealla tavalla. Seuraavana aamuna iho on edelleen pehmeä ja rauhallisempi kuin ilman hemmotteluhoitoa.

nealsyard_remedies_kokemuksia3

Wild Rose Beauty Balm -voide

Tämä klassikkobalmi on yksi Neal’sin myydyimmistä tuotteista, joten totta kai valkkasin sen testiin kun mahdollisuus annettiin. Kiinteä monitoimivoide toimii apuna ihon kuiviin kohtiin, ravitsevana naamiona ja myös kuorintana. Balmi ei itsessään sisällä kuorivia partikkeleita vaan pakkauksen mukana tulee puuvillainen liina, jonka avulla kuorinta onnistuu. Hurjan täyteläinen Beauty Balm sisältää ruusunmarjasiemenöljyä, jojobaöljyä, mehiläisvahaa, karitevoita, hamppuöljyä ja erilaisia eteerisiä öljyjä. Tuhti koostumus on vedetön, joten kiinteä voide muuttuu vasta ihon lämmöstä juoksevaksi.

Wild Rose Beauty Balmin tuoksu on selkeästi voimakkaampi kuin White Tea -naamiossa. Tämä oli minulle aluksi kompastuskivi, sillä etenkin aamuisin käytettynä Beauty Balm aiheutti suorastaan huimausta… Kyllä, heti aamusta tuoksuannostus oli liian voimakas nenääni! Löysin Beauty Balmin ilot vasta siirrettyäni käytön iltaan ja annosteltuani balmia huomattavasti pienemmän määrän. Voiteen kiinteyden vuoksi oikeaa määrää voi olla hankala arvioida, mutta kun sen löytää niin tuote on käytössä timanttinen.

Parhaiten Wild Rose Beauty Balm toimii minulla silmänympärysnaamiona yön yli. Silmieni ympärys on välistä aivan älyttömän kuiva ja poskipäille muodostuu kuivuudesta aiheutuvia, ohuita juonteita. Ohuen ohut kerros Beauty Balmia yöksi ja seuraavana aamuna juonteista ei näy merkkiäkään. Täsmätuotteena käytettynä balmi on ihan mieletön myös kynsinauhoille (ikuisuusongelma!), polviin ja kyynerpäihin. Sattumalta löysin Beauty Balmin myös puhdistusaineena: sen avulla sain sitkeän mattahuulipunan pyyhittyä huulilta helposti pois. Nestemäiset öljypuhdistukset ovat siihen hommaan hiukan sottaisia valumisen vuoksi, mutta Beauty Balmin kiinteä koostumus juuri täydellinen ja samalla hellävarainen.

Neal’s Yardin tuotteet aiheuttivat siis ihastusta oikeiden käyttötapojen löydyttyä. White Tea Enriching Face Mask -naamion hinta on elevenillä noin 32 euroa ja Wild Rose Beauty Balmin saa omakseen noin 46 eurolla. Balmin hintaa ei kannata säikähtää, kyseessä kun on äärimmäisen riittoisa tuote. 🙂

 

Onko teillä kokemusta NYR-tuotteista ja löytyykö suosikkeja? Onko sertifikaateilla väliä?

 

Tuotteet saatu testiin eleveniltä.

Comments

  1. Käytän itsekin NYR:n WRBB:a juurikin aina iltaisin, jotenkin sen tehot sitten aamulla huomaa. Mulle se on luonnonkosmetiikan Eight Hour Cream, voi hoitaa vähän kaikkea. Todellinen multipurpose-tuote.

    Naamiota monet ovat kehuneet ja se kyllä kiinnostaa, varsinkin ripaus kardemumman tuoksua kuulostaa jännittävältä. 🙂

    • Joo, naamiossa tuoksu on samaan aikaan yrttinen ja mausteinen. Tosi kiva! 🙂

    • Jep, kaikki samassa! Suosittelen. Katsoin muuten, että merkki poistuu myynnistä Sokoksilta ja on alessa, eli nyt voisi saada vähän halvemmin tuotteita käsiinsä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework