Blogiripsien salaisuus

Edellisen hehkutuspostauksen jälkeen on aika hehkuttaa lisää. Nimittäin blogini mainittiin lehdessä jälleen ja tällä kertaa ihan kuvan kera!

Kyseessä oli siis nuoruuteni ehdoton suosikkilehti, Demi. Minulta kyseltiin ripsarivinkkejä ja moni teistä voikin jo arvata, että suosittelin iki-ihanaa IsaDora Big Boldia. Pysyn edelleen sanojeni takana: se on paras tuuheuttava ripsiväri mitä olen kuunaan kokeillut. Kaikille se ei sovi jättimäisen harjansa ja vesiliukoisuutensa vuoksi, mutta minä tykkään. <3

Ihanaa oli myös se, että myös kahdelta blogikollegalta oli kyselty suosikkeja. Karkkipäivän Sanni ja Dixin Helena olivat kertoneet omat räpsytinsalaisuutensa ja oli hyvä huomata, että suosittelimme kaikki hyvin eri tyyppisiä ripsimaaleja. Vaihtoehtoja on hyvä olla 🙂 Pysyimme kaikki myös marketin valikoimissa, joka on varmasti Demin lukijakunnalle enemmän kuin mieluista. Ripsivärissä jos missä eroa selektiivisen ja markettikaman välillä ei huomaa lainkaan!

On upeaa, että pieni blogini on nostettu syksyn mittaan useasti esille paitsi näkyvyystutkimuksissa (Cision) myös muussa mediassa. Vaikka kirjoitankin juttujani omaksi ja samanmielisten iloksi, on aina yhtä palkitsevaa saada tunnustusta tästä niin rakkaasta harrastuksesta. Lukijamäärien lisääntyminen tuo paitsi paineita laadukkaasta sisällöstä, myös intoa kehittymiseen bloggaajana.

Haluan tässä vaiheessa kiittää (kunnon Oscar-palkintopuhe!) kaikkia lukijoita, vanhoja ja uusia 🙂 Te teette tästä hommasta tärkeää ja merkityksellistä!

Comments

 1. Sopiikohan toi ripsari tämmöselle hentoripsiselle, osaatko sanoa? 🙂 ja kiva postaus!

  • Itselläni on aika runsaat ripset, joten en valitettavasti osaa tarkkaa arviota antaa. Tuuheutta tuo superripsari kuitenkin tuo, joten kyllä se ainakin kokeilemisen arvoinen on! 🙂 Harja on sitten ihan superiso, jotta tiedät varautua 😀 Kannattaa googletella vielä muiden blogittarien arvioita tuosta, monella on ollut sen kanssa vähän tappelua.

  • Mää voin hentoripsisenä sanoa, että ei ainakaan mulle toimi valitettavasti ollenkaan 🙁 Tosi epäsiistiä jälkeä tekee eikä kyllä ees tuuheuta mun ripsiä. Tekee tosi kuivan näköiseksi mun ripset myös. Mulla tosin on ongelmalliset ripset, mutta en itse ensimmäisenä hentoripsisille suosittelisi.

  • Kiitos paljon Johis kommentista ja kokemuksista! 🙂 Ripset on tosiaan jokaisella niin erilaiset, että kaikki ripsarit eivät vaan voi toimia kaikilla. Se on tosi harmi, itsekin olen joutunut pettymään monen suosikkiin, Max Factor False Lash Effectiin, se kun ei tuntunut tekevän mun ripsilleni mitään 🙁

 2. Tuo BigBold on ollut yksi munkin lemppareista markettipuolelta 🙂 Mutta mä en taas tuossa sele vs. marketti -jutussa ole ihan niin samaa mieltä. Kaikki omat ripsarisuosikkini ovat selkeästi selektiivisiä, kun markettien ripsarit joko a) ei pidä taivutuksia b) kuivahtaa supernopeasti hylsyyn c) ovat liian liruja tai d) eivät vaan tee mitään 😀 Ja toki selektiiviset ovat ulkonäöltään enemmän mun mieleeni. Mutta tuo Isadoran ripsiväri on niitä harvoja jotka on pystyneet suorittamaan hyvät pisteet mun ripsissäni 😉 Siinä on vähän samaa tyyliä kuin Diorin ripsivärien harjoissa. I like.
  Ja onnittelut lehtijutusta, niin siistiä! <3

  • Mulla taas on ollut pettymyksiä molemmilta puolilta aika lailla yhtäläisesti, mutta mun ripset onkin superhelpot: taivutusten pysymisessä ei ole ongelmia, ripset on luonnostaan runsaat, mikään ripsari ei yleensä varise ja ainoa mitä kaipaan on lisätuuheus. Eli mua on aika helppo miellyttää loppupeleissä 😀

   Selektiiviset ovat toki pakkausasultaan aivan upeita verrattuna markettiripsareihin, mutta niin huomattavia eroja en niissä huomaa kuin esim. meikkivoiteissa 🙂 Niissä panostan ehdottomasti selektiiviseen, sillä haluan laatua ja pysyvyyttä johon markettimeikkivoiteet eivät yleensä kykene.

   Ja kiitos! On siistiä <3

  • Joo, Demi oli paras lehti yhteen aikaan! 🙂 Ei mikään cosmoseksivau, vaan tavallisia tyttöjen juttuja.

   Kiitos <3

 3. Mun mielestä Demi on edelleen ihan huippu, ja ikää on sentään jo 34 v. 😀 Jossain vaiheessa ostin sen välillä ”ihan muuten vaan” (nyt 16-vuotiaalle) pikkusiskolleni, ja tietenkin itse luin lehden samalla aivan innoissani. Ainakin aiemmin siinä kerrottiin tosi hyvin erilaisista meikkiuutuuksista, ja myös leffa- ja tv-sarjajutut on olleet mieleeni. 🙂

  • Täytyy kyllä myöntää, etten ennen tätä lehteä ollut Demiä lukenut pitkään aikaan. Olisi kyllä pitänyt, sillä kosmetiikka- ja vaatejutut olivat jopa parempia kuin joissain ”aikuisten” lehdissä! Kirjoitustyyli on tosiaan kautta linjan Demissä miellyttävä ja toimitus huolellista.

   Hyvä Demi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework