Bilemeikki päivätilaisuuteen – hups!

Tiedättekö sen tilanteen, kun alkaa tehdä meikkiä ja lopputulos onkin jotain ihan muuta kuin suunnitteli? Tämän meikin piti olla kevyt ja raikas, yhtä kimaltavaa väriä käyttäen tehty.

Yksinään MACin Pretty It Up -pigmentti (jauhemainen, runsaasti väripartikkeleita sisältävä luomiväri) näytti kuitenkin orvolta, ja päädyin lisäämään sille tummennukseksi suosikki-halpispalettini Comfort Zonen tumminta sävyä. Aina vain tummentuva kokonaisuus tarvitsi avukseen runsasta häivyttämistä ja rajauksen ripsirajaan, joten lopputulos oli jotain aivan muuta kuin kevyt ja kimaltava tavoitteeni.

Wet n Wildin paletin tumma, kahta eri väriä heijasteleva koostumus sopi pronssinkultaisen pigmentin kaveriksi oikein hyvin, vaikka lopputulos heilahtikin överin puolelle. Maltillinen alarajaus ja runsas hohto kulmaluulla ja sisänurkassa hieman hillitsivät vaikutelmaa raskaasta yökerhomeikistä.

Melkomoisen tummaksi kokonaisuus pelastusyrityksistä huolimatta jäi. Onneksi ymmärsin jossain vaiheessa lopettaa häivyttelysipsuttelun: bilemeikkiä kun ei hämärän valaistuksen vuoksi tarvitse niin nöpönuukasti häivyttää. Mitäpä siitä väliksi, että olin menossa päivätilaisuuteen.

Tämän tapauksen jälkeen en olekaan tainnut lipsahtaa oikeasti tumman meikin puolelle pitkään aikaan. Olisi joskus hauska tehdä tumma meikki ihan tarkoituksella, eikä aina puolivälissä meikkiä korjausliikkeenä. Vaikka lopputulos olisi kuinka kiva.

 

Lipsahtaako meikkaaminen sinulla joskus?

 

Comments

 1. Mieletön! Suosin vaaleita meikkejä mutta tummissa meikeissä rrrakastan punertavia sävyjä tuolla taaimpana. Tuo sinun väriyhdistelmäsi on niin hieno että täytynee kirjoittaa muistiin nämä ainekset. Tämä on kyllä poikkeuksellisen elegantti silmätaideteos! Sulautuu kasvoihisi niin että meikki näyttää myös hämmästyttävän kevyeltä tummuudestaan huolimatta.

  • Punertavanruskea sävy on linkkaamastani Wet n Wildin Comfort Zone -paletista, mutta käytännössä sävy on hyvin samanlainen kuin MACin Blue Brown -pigmentti. Eli koko luomella on MACin Pretty it Up -pigmentti ja luomivaossa/ulkonurkassa nimetön sävy Wet n Wildin paletista. Comfort Zonea ei taida enää Suomesta löytyä, joten suosittelen tarttumaan tuohon MACin Blue Browniin, myös MACin Club saattaisi olla vaihtoehto (joskaan ei ehkä ole ihan niin punertava).

   Kiva että tykkäsit meikistä! 🙂 Varsinkin tummiin meikkeihin punertavat ja lämpimän ruskeat sävyt sopivat erinomaisesti, silloin ne tuntuvat tasapainottavan kokonaisuutta ja keventävän sitä. Mustaan taittavat ja viileät sävyt puolestaan tummentavat entisestään. Kokeilehan ihmeessä, toivottavasti omista varastoista löytyy sopivat sävyt! 🙂

 2. IHANA meikki!!!

  Ja todellakin lipsahtaa. 😀 Aina kun päätän arkena testata jotain uutta ja jännää, yritän tehdä sen sillä tavalla huomaamattomana pikku jujuna. Ei onnistu ikinä!

  • Haha, jotenkin sulta tän uskookin 😉 Mulla kans nimenomaan noi uusien tuotteiden tai juttujen testaukset menee aivan överiksi ja käyn sitten postissa jossain facepaintissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework