Beauty Blogger Swap -paketin esittely

Kuten eilisessä postauksessa kerroin, osallistuin Lipgloss Love Affair -blogissa Beauty Blogger Swappiin, eli kauneusbloggajien tuotevaihtoon. Tarkoituksena oli siis valita ensin summa, jolla haluaa tuotteita ostaa ja vastaanottaa ja sen jälkeen blogin kirjoittaja Kelly jakoi jokaiselle vaihtisparit. Itse päädyin valitsemaan tuotteiden summaksi 20 dollaria, ja päätin että postikulut kustannan siihen päälle vielä. Sillä kuten vähän arvelinkin, Suomessa ei tuolla noin 20 eurolla ihan hirveästi saa tuotteita, ainakaan sellaisia joita todella haluaisi toiselle lähettää tai jotka eivät olisi älyttömän raskaita postittaa.

Myös Anette Don’t Touch My Tiara -blogista osallistui samaan vaihtoon. 🙂

Parikseni valikoitui Rachael Island Girl Insights -blogista, ja hänen kanssaan vaihdoimme ajatuksia meilin välityksellä ennen varsinaista swappia. Rachael vaikuttaa aivan ihanalta ja maanläheiseltä tyypiltä, todella fiksu ja mukava tyttö 🙂

Itse lähetin Rachaelille Lumenen tuotteita. Huomasin, että myös Anette oli lähettänyt vaihtiskaverilleen Lumenen kehuttuja puhdistusliinoja: nyt parannetaan suomikosmetiikan kuvaa maailmalla oikein urakalla ^_^ Täältä voitte nähdä Rachaelin saaman paketin. Sisältönä siis Lumenen puhdistuliinat, Radiant Touch mikrokuorinta, kaksi Lumenen huulikiiltoa sekä muumitikkari.

As I told before, I participated in Beauty Blogger Swap. My choice for price class was 20 dollars (others classes were 50 and 100) and noticed that in Finland you can’t buy much with that: I decided to add postal charges to this sum, this way I was able to buy products with 20 euros.


I sent my swap partner Rachael some Lumene products: cleansing wipes, Radiant Touch micro scrub, two lipglosses and a Moomin lollipop. I hope she likes them 🙂 As a swap package I got a huge amount of different products, all lovely!

Ja minkä ihanan paketin sainkaan Rachaelilta takaisin! Olin esittänyt kainon toiveen, että haluaisin tutustua Soap & Gloryn tuotteisiin sillä niitä ei meillä täällä Suomessa myydä. Swap-kaverini toteutti toiveeni ja vielä enemmän:

Ensinnäkin, sain karkkia! Nam. Kuten tiedätte, olen suklaan suurkuluttaja ja Hope and Greenwoodin suklaapallot katosivat suuhuni heti.

First of all: CANDY! I am a sugarholic so this was a pleasant surprise. I ate all the chocolate right away 😛

Ihana avaimenperä. Vanha avaimenperäni onkin jo ”hieman” kulunut, tämä tuli siis tarpeeseen.

Loving this one. I really needed a new key ring since my old one is quite wrecked.

Kasvonaamioita Super Drug Storesta. En ole vielä ehtinyt kokeilla näitä, mutta koostumus vaikuttaa samantapaiselta kuin H&M-naamioissa.

Super Drug Store’s face masks, cool! I haven’t yet tried these, but the INCI seems pretty much the same than in H&M face masks. So I expect these to be good 🙂

Näyte Thierry Muglerin Angel -tuoksusta. Tähänkään en vielä ole ehtinyt perehtyä.

Small sample of Thierry Mugler’s Angel. I haven’t had the time to try this on yet, but sure will.

Paketin superyllättäjä: Bootsin BB Cream. En tiennyt, että Bootsillakin on omansa, mutta ilmeisesti suuressa maailmassa ollaan jo edellä tätä meidän innostustamme. Sävy Light on minulle hippasen liian tumma, mutta kesällä menee varmasti mainiosti. Koostumus on kuultava ja jälki luonnollinen, vaikka itse tökötti on aika paksua. Arvio tästä luvassa myöhemmin. Isona plussana tuotteella on suojakerroin 25.

Super surprise of the package: Boots BB Cream. I didn’t know that even Boots has BB Cream! In Finland BB Creams are quite rare at the moment, so I look forward comparing this to those few available at the market. Boots BB Cream seems pretty thick but the result on skin is glowing and light: the colour is maybe a bit too dark for me but in the summer it will be perfect. And SPF 25, awesome!

Sitten Soap & Gloryyn. Rakastan näitä! Tuoksu on ihana, incit näyttävät hyvältä ja pakkausten muotokieli on aivan ihana<3 Käsivoide pääsi välittömästi laukkuun: jo pieni määrä riittää kosteuttamaan ja tuote imeytyy aivan erinomaisen hyvin. Pari kaverianikin pääsi kokeilemaan käsivoidetta ja ihastuivat hekin.

Love. Love. Love. I’m loving these. Did I mention it already? 😀 The smell is lovely, INCIs look really good and I absolutely adore the packages! Hand Food took a place in my purse: it’s quickly absorbing and smells delightful. Also a couple of my friends liked this 🙂

Lisäksi sain pienet purkit Body Wash -suihkusaippuaa, vartalokuorinnan ja vartalovoin. En millään raaski vielä alkaa käyttää vartalovoita, sillä sen koostumus on aika kevyt enkä halua, että se loppuu heti 😀 Säästän sitä kesälle, kun ihoni ei kaipaa tujua kosteutusta. Kuorintaa ja saippuaa en ole vielä ehtinyt kokeilla.

I also got Clean, Girls Body Wash, Righteous Butter and Flake Away. I try to save these for summer because at the moment my skin is really dry so body butter would end immediately. 

Kivana bonuksena sain huulikiillon ja silmämeikkikynän Collection 2000:lta. Meikkikynä sävyssä 02 Birdy Song on sopiva myös kulmilleni. Jälki on hyvää ja pigmenttistä, ja tuote pääsikin heti meikkipussini vakiokaartiin. Huulikiilto puolestaan pääsi käsilaukkukäyttöön: shimmeriä ei ole liikaa, joten sitä voi huoletta lisätä huulille pelkästään tai punan päälle. Koostumus on aika vetinen, mutta se ei tällaisessa ”arkikiillossa” ole ollenkaan huono puoli.

I also got a lipgloss and eye kohl from Collection 2000. The eye kohl is great for my eyebrows! The gloss is also nice, not too sticky nor shimmery 🙂

Kiitos siis Rachaelille ihanasta paketista! Oma pakettini näytti kovin pieneltä näin monen tuotteen rinnalla, mutta kuten sanottua niin Suomessa kosmetiikka on todella kallista verrattuna muihin maihin. Varsinkin kun halusin panostaa Lumenen tunnetusti hyviin tuotteisiin.

Kiitos myös Kellylle, joka järjesti vaihdon! Superhyvä idea ja toteutuskin toimi. Rachael järjestää parhaillaan oman Beauty Blogger Swapinsa, joten käykäähän osallistumassa. Jos haluatte tietää lisää esim. postikuluista, kysykää kommenteissa 🙂

Thank you Rachael for a lovely parcel ^_^ My package looks so small compared to this! These products are awesome, thank you so much! Rachael is also organizing her own swap, so go on and participate.


Thank you too Kelly for organizing this swap.

Comments

 1. I loved reading this post! And I’m so glad you liked all the things I picked out for you, sorry the BB cream colour is not right – it was the only one they had, hopefully it will be ok for you in the summer like you say 🙂 And do not think your package was so small! I love, love, love everything you sent to me!! 🙂 xxxx

  • We Finns do have a fairly pale skin so it’s no wonder there’s not lighter shade than this 🙂 It’s usually a struggle to find a makeup base pale enough. And I’m not even the palest, many bloggers have even lighter coloured skin than me.

   I’m glad to hear that you liked the products ^_^

  • Superb, kiitos kun vinkkasit! Tein muuten profiilin tuoksufoorumille, taitaa olla menoa se sitten… 🙂

 2. Jaoin sinulle tunnustuksen blogissani.

  Ihanan kuuloisia tällaiset swap-jutut! Harmi vaan kun täällä meillä kaikki on niin kallista suhteessa moniin muihin maihin. Toisaalta Lumene antaa kivast mahdollisuuksia lähettää ulkomaiselle swap-kaverille kuitenkin jotakin suht. ainutlaatuista ja/tai ainakin suomalaista. 😉

  • Kiitos tunnustuksesta, niitä onkin jo päässyt kertymään 🙂

   Jep, kiva juttu että meillä kuitenkin on oma kosmetiikkamerkki, jolla on hyviä tuotteita joita kehtaa lähettää ihan ulkomaille asti. Harmi, että Lumenellakin hinnat tuntuvat nousevan koko ajan, eikä ko. merkistä ole enää siksi hyvän hinta-laatusuhteen omaavaksi, vähän edullisemmaksi merkiksi jota se joskus oli. Nykyään alkaa olemaan melkein semiselektiivisen hintatasoa, eivätkä mielestäni kaikki tuotteet kuitenkaan tämän kanssa linjassa ole (ts. aika tavallisia tuotteita osa, ei mitään ihmeellisiä). Lumenella on kuitenkin nyt hyvä markkinarako kun kotimaiset tuotteet alkavat kerätä enemmän ja enemmän suosiota, myös kosmessa 🙂

  • Hei sama homma, sama tunnustus! 😀 Onneksi et oo vielä ehtinyt tekemään, ehdinpäs linkata! 😉

  • No voihan perhana, mullehan ei jää kohta enää mitään blogeja linkitettäväksi 😀 Kiitos sullekin haasteesta, toteutan tosiaan heti kun kiireet helpottaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework