Bändärimeikki

Minua pyydettiin esiintymään ja stailaamaan itseni ja pari muuta tyyppiä mainosvideolle. Teemana oli rock-henkisyys ja kyse oli stand up -festivaalien promoamisesta. Minun tehtäväkseni jäi lähinnä näyttää nätiltä koomikoiden hoitaessa esiintymispuolen. Tuosta ja tästä voitte käydä tsekkaamassa lopputulosta. Oli kieltämättä aika hauskaa taiteilla pojillekin oikein kunnon kajalit silmiin ja letit kuosiin!

Täytyy myöntää, että oli kiva päästä vähän leikkimään bändäriä 😉

rockrock

Meikkipohjan oli oltava mahdollisimman virheetön ja sen piti kestää koko päivän ajan. Meikin tummuus, varjostukset ja punat oli vedettävä övereiksi, ja kun rock-meikkiin kuuluu hienoinen suttuisuus jo lähtökohtaisesti… Tunsin siis itseni aika erilaiseksi liikkuessani ihmisten ilmoilla tässä lookissa!

rockrock2Pohjana toimii Diego Dalla Palman pohjustaja* kera Lancôme Teint Idole Ultra 24h:n. Ekstrapeittoa sain Flow Kosmetiikan mineraalimeikkipohjalla*. Kuvat on otettu juuri usean tunnin kuvausten jälkeen: pohja on siis erinomaisen hyvässä kunnossa huolimatta spottivaloissa keikailusta ja korkkareissa kompastelusta. Huulilla ihana MAC Ruby Woo kesti tietenkin kuin unelma, ja toi mukavaa särmää rokkarimeininkiin. Poskipunana homman hoiti Sleekin Flamingo.

rockrock3
rockrock4Silmämeikki on toteutettu kokonaan Make Up For Everin viime vuoden syksyn Black Tango -kokoelmapaletilla*. Voidemaiset luomivärit ovat sävyltään upeita ja tällaisessa kokosilmän smokyssa niiden ihana hohto pääsee todella esille. Pysyvyys on myös todella hyvä, varsinkin Urban Decay Primer Potion -silmämeikinpohjustuksen kanssa. Lisäsin luomivakoon hieman Tarten True Blood -paletin tummansinistä, jotta häivyttely olisi helpompaa.

Mustaakin mustemmasta kajal-suorituksesta vastaa MAC:in Smolder, joka on ehdottomasti paras kokeilemani musta silmämeikkikynä. Harmikseni useammin käytettynä se ärsyttää hieman silmäni limakalvoja, kuten jo hieman kuluneesta jäljestä voi päätellä.

Muuten, tässä vinkki superkestävään kajal-rajaukseen! Kannattaa jo heti meikkauksen alussa vetää yksi kerros kajalia (kuivatuille) sisäluomille ja silmämeikin edetessä kerrostaa jälkeä. Näin lopputulos on intensiivinen ja kestävä, eikä sitä tarvitse heti olla korjailemassa baarin vessassa. Tämän proggiksen aikaan en vielä tiennyt tätä kikkaa, joten siksi ei-niin-intensiivinen kajaljälki.

rockrock5

Tähän vielä pakollinen duckface-bändäri! ^__^

Oli kyllä mukavan erilainen sunnuntaipäivä, ja jännittävää toteuttaa itselle kokonainen rokkarilook. Kuvaaja (paras) kysyikin hämmentyneenä ”siis löytyikö sulta noi kaikki kuteet ihan omasta vaatekaapista?” Ilmeisesti en siis profiloidu kovin rock-henkisenä tyyppinä noin arjessa… 😀

Mitäs tykkäätte, rokkaako vai onko ihan iskelmää? 🙂

*saatu testiin blogin kautta.

My friend asked me to perform on his ad video and do a rock themed look. This is what I did 🙂

The makeup is done with extremely lasting base (Diego Dalla Palma Primer + Teint Idole Ultra 24h + Flow Kosmetiikka Mineral Powder) and eye makeup with Make Up For Ever Black Tango -palette. I just had to do my lips with MAC Ruby Woo, it’s amazing!

Overall I really liked doing this kind of ”role play” and it was super fun to spend a day as a rock chic / groupie.

How do you like the rock look? Too lame? 😉

Comments

  • No niin on kyllä! 🙂 Voisin kuvitella laittavani samantapaisen lookin baariin lähtiessäni, mutta kyllähän tämä tyyli aika tumma on…

 1. Nuo sisäluomirajaukset muuten häiritsevät silmän luonnollista kyynelnestetuotantoa. Kyynelnesteen haihtumista estävä öljykomponentti erittyy luomiraossa olevista Meibomin rauhasista. Erityisesti kuivasilmäisten ja piilolinssikäyttäjien elämään saattaapi vaikuttaa. Et varmaan päivittäin moisia rajauksia käytäkään, tuli vaan mieleen kertoa jos et tiennyt 🙂

  • Hui! Kuulostaa pelottavalta 😮 Mulla on kyllä aika kuivat silmät, mutta juuri siksi yritänkin välttää sisäluomen rajauksia. Oikeastaan vain baariin lähtiessäni saatan laittaa mustaa kajalia, ja harvemmin silloinkaan.

   Kiitos tiedosta! 🙂

  • Draamaahan tämä todellakin oli 🙂 Mäkin olen yrittänyt petrata varsinkin Ruby Woon käyttämisessä, se on vaan niin ihana.

 2. Mun mielestä on ihan upea ja älyttömän taitavasti toteutettu meikki! Voisin hyvin lähteä tuollaisessa ulos 😀 Hehee, repeilin noille videoille.

  • Voi eikä, kiitos paljon Päivi! 🙂 Joo, kyllä tämä mullakin menisi baarimeikkinä, ehkä…

   Joo, videot on kyllä aikamoisia. Niitä oli kyllä hauska tehdä, varsinkin kun tuttujen kanssa sai olla 🙂

 3. Tosi dramaattinen meikki ja sopii kyllä aiheeseen oikein hyvin. Mulla on myös arvontavoittona MUFE:n Black Tango paletti ja ajattelin kysäistä onko sulla sen värit kuivahtaneet? Jouduitko siis käyttämään jotain tuotetta sävyjen parantamiseen vai olivatko moitteettomassa kunnossa edelleen? Minun paletin napit eivät nimittäin mene yrityksestä huolimatta kunnolla kiinni ja ne ovatkin kuivahtaneet sellaisiksi, että tarvitsevat esim. Duraline apua ennen käyttöä.

  • Mulla värit on ihan todella hyvässä kunnossa vielä! 😮 Munkin paletissa sen kannen saa painaa aika kovaa kiinni, mutta kyllä se menee ihan kiinni asti kuitenkin. Onpa kurjaa, että sulle sattui sellainen paletti jossa purkit ovat jotenkin maanantaikappaleita 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework