Arvio: The Body Shop Lip & Cheek -huulipunakynät

The Body Shopin uutuusmeikeistä toivottiin aiemmin tarkempaa arviota, joten täältä pesee. Nämä huulipunapuikot tulivat valikoimiin helmi-maaliskuussa ja niitä löytyy kahta laatua: valkoiseen puettua tavallista Velvet Stickiä ja mustakuosista Universal Stickiä. Tavallisesta versiosta löytyy viisi eri sävyä (tämä minun on Poppy Red) ja Universalista yksi. Universalin erikoisuus on ihon pH-arvon mukaan muuttuva väri, joka voi olla mitä vaan lämpimän violetista tummaan luumuun.

Molemmat huulikynät liukuvat iholla hyvin ja niissä molemmissa on kukkaisen makea tuoksu. Tuoksu muistuttaa Smoky Poppy -sarjan tuoksua, mutta on selvästi kukkaisempi eikä se jää huulille pitkäksi aikaa. Smoky Poppy -sarja oli minulle muuten hieman oudohko tuoksultaan, mutta näissä huulituotteissa tuoksu on mieleeni.

Tumman violettisesta olemuksestaan huolimatta Universal-huulipuikko taittaa huulillani enemmän lämpimän kirsikkaiseen sävyyn. Sävy ei ilmesty huulille aivan heti, vaan vasta hetken kuluttua kun tuote on lämmennyt iholla. Universal on vähemmän huulipunamainen kuin kaverinsa Poppy Red, sillä se käyttäytyy hieman stain-tuotteen tavoin: huulille ei tule selkeää kerrosta punaa, vaan sävy sulautuu huuliin kauniisti ja luonnollisesti.

Huulten lisäksi Velvet Stickejä voi käyttää myös poskilla poskipunana. En ole koskettanut suoraan puikolla ihoa, vaan vienyt värin poskipunasiveltimen kautta poskille. Voidemainen väri pysyy hyvin ja tarvittaessa sen päälle voi kerrostaa mieleistään puuterista poskituotetta. Näin saa luotua monipuolisuutta poskipunavalikoimaansa!

Poppy Red on sisartaan selkeämmin huulipunamainen tuote, joskin hieman läpikuultava perusolemukseltaan sekin. Poskipunana tämä on ihan ässähyvä, suloisen kirkas punaisen sävy sopii kevyesti levitettynä monenlaiseen ihonväriin. Poppy Rediä voi sipaista huulille kevyen huomaamattomasti tai kerrostaa huulipunamaisemman efektin saamiseksi.

Molempien punien tuntu huulilla on yllättävän kosteuttava ja minulla nämä menevät melkein huulirasvasta. Kevyehkö koostumus tarraa huuliin tiukasti, mutta kuluu pois kauniisti. Usein tällaisia hentopigmenttisiä tuotteita saa olla lisäilemässä tämän tästä, mutta Velvet Stickit jättävät kuluessaan jälkeensä tasaisen ”tahrasävyn” jolloin huulet näyttävät huolitellulta kahvikupillisenkin jälkeen.

Tässä vielä kuvat molemmista punista osana samaa meikkiä. Universal saa oranssi-vihreästä meikistä hyvin syksyisen ja värikkään. Viiileä sävy ei ehkä aivan ole nappisävy tähän meikkiin, mutta juuri se tekee kokonaislookista kiinnostavan. Tässä kuvassa Universal on selkeästi enemmän luumuinen kuin marjainen sävy, mistä lie johtuu.

Poppy Redin kanssa sama meikki on ihanan raikas ja kesäinen. Punaisella huulimeikillä kokonaisuudessa on enemmän harmoniaa ja katse ajautuu sisäkulman vihreään pisteeseen ja silmiin yleensäkin. Tämä on selvästi kevyempi kokonaisuus kuin Universalin luumuisen olemuksen kanssa.

Huulipunakynillä on hintaa 14,90 euroa. Helppokäyttöisenä monitoimituotteena huulipunasticki on mukava etenkin matkoilla ja kesäaikaan, kun poskipunaltaan kaipaa pysyvyyttä ja huulipunaltaan helppoutta ja raikkautta. Käykäähän katsomassa myös mafiasisar Heidin postaus kynistä.

 

Oletko jo tutustunut näihin huulipunakyniin? Entä Smoky Poppy -sarjaan?

 

Tuotteet saatu blogin kautta testiin. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework