Arvio: The Body Shop Honey Bronze -meikkituotteet

The Body Shop on tuonut kesäksi myyntiin paitsi uuden tuoksusarjan, myös uusia meikkituotteita. Meikit keskittyvät tietysti kuumimman kesätrendin eli ruskettuneen, hohtavan ihon ympärille: tarjolla on kolmenlaista tuotetta korostuksiin ja yksi tummennustuote koko kasvoille. Minusta on ihanaa, että myös meikeissä on välillä oma tuoksumaailmansa. Tänä kesänä The Body Shopin kesämeikit kantavat nimeä Honey Bronze ja hunajan tuoksua. Tässä postauksessa esittelen pyöreät Highlighting Domet ja ihoa sävyttävän Tinted Face Gelin.

Kuten lääppäisykuvasta huomaa, hohtoa piisaa. Kolme korostukseen tarkoitettua Highlighting Domea ovat selkeäkäyttöiset väriensä puolesta. Korallinvärinen poskipunaksi, tummanruskea ohimoille ja vaalein sävy kulmaluulle, otsalle ja poskipäille. Olen käyttänyt hohtotuotteita sekä sormin että suoraan puikosta levitettynä ja molemmilla tavoilla suoritus on ollut yhtä varma. Koostumus on jotain voidemaisen ja puuterisen väliltä, joten häivyttely onnistuu hyvin.

Jännittävä, geelimäinen värituubi Tinted Face Gel on tarkoitettu koko kasvoille tuomaan väliaikainen ruskettunut sävy. Kyse ei siis ole itseruskettavasta.

Tylsästi numerokoodia 03 kantava Highligting Dome on porukan tummin sävyltään ja sopii siten parhaiten aurinkopuuterin sijaistajaksi. Olen rikkonut meikkimaailman sääntöä numero yksi ja käyttänyt tätä kevyellä kädellä myös varjostuksiin ja leukapieliin, eikä tulos ole ollut mitenkään katastrofaalinen (monien mielestä hohtava tuote ei voi toimia varjostuksessa). Pigmentti on aika hentoinen iholla, joten kontrasti vaaleankaan ihon kanssa ei ole älytön.

Sävy 02 on kauniin persikkainen poskipunasävy ja domeista pigmenttisin. Tätä punaa ei tarvitse kuin sipaisun poskille, kun kasvot jo rusottavat hehkeyttään. Hyvin helppokäyttöinen tuote, jonka pigmentistä ilahduin kovasti. Välillä sotken tätä ja tummempaa nollakolmosta sekaisin, jolloin tulos on paremmin loppukesään sopiva.

Highlighting Domeista vaalein on sävy numero 01. Tässä on ehdottomasti eniten hohtoa ja pigmenttiäkin on jonkin verran, joten kohtuus levittämisessä kannattaa muistaa. 01 näyttäytyy iholla shampanjankultaisena ja sitä on hyvä sipaista vaikka muuten meikkaamattomille silmäluomille.

Vaikka Highlighting Domet tuoksuvat selkeästi makealle hunajalle, ei tuoksu ole kovin voimakas eikä jää iholle leijailemaan pitkäksi aikaa. Tämä on hyvä juttu: haluan tuntea tuoksun ylellisyyden laittaessani meikkiä, mutta en enää parin tunnin päästä. Hohtokummut ovat nopeita käyttää, mutta halutessaan niitä voi kerrostaa puuteristen tuotteiden kanssa. Saatan esimerkiksi syventää poskipunan sävyä sutimalla 02:n päälle vielä hipauksen puuterista poskipunaa.

Honey Bronze Tinted Face Gel on ruskeaa, geelimäistä nestettä joka tuo iholle aavistuksenomaisen sävyn. Geeli näyttää todella tummalta, mutta maltilla annosteltuna se tuo kasvoille kivan, kesäisen hohteen eikä juuri muuta. Meikkipohjan alle pronssigeeli on erinomainen, kun haluaa näyttää vähän aavetta virkeämmältä. Minulle Face Gel on ollut käyttökelpoinen tuote etenkin silloin, kun olen unohtanut laittaa kasvojen itseruskettajaa: sävygeeli korjaa tilanteen hetkessä ja voin laittaa kesäisemmän lookin.

Meikissä on käytetty kaikkia neljää Honey Bronze -hohtotuotetta. Poskipunan kanssa vähän pihistelin, mutta varsinkin shampanjansävyistä hohtoa sudin kasvoille aika reilusti. Bronze Gelin ansiosta saatoin laittaa hieman tummemman meikkivoiteen, joka vaaleaa dekolteeta vasten erottuu vähän ikävästi. Noh, kesä tai ainakin itseruskettavat korjannevat tilanteen piakkoin!

Aluksi hieman vierastin hassua pakkausmuotoa ja runsasta hohtoa, mutta käytettyäni Honey Bronze -meikkejä hetken totuin niihin. Itse asiassa niinkin paljon, että poskipunadome on korvannut matkoilla aiemman luottotuotteeni eli voidemaisen poskipunan. Domella puna on helpompi annostella oikeaan kohtaan ja häivytyskin on vaivatonta.

Honey Bronze -sarjan Highlighting Domen hinta on 14,50 euroa ja Tinted Face Gelin 18,90 euroa. Sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, kuten aurinkopuuteri ja kuivaöljy.

Mikäli kaipaat kesääsi hippusen hohdokkuutta ja helppoa annostelua, suosittelen lämpimästi jotain kolmesta domesta. Face Gel on minulle hieman turha, sillä käytän jo kasvojen itseruskettavaa. Jos ei kuitenkaan ole mieltynyt esimerkiksi itseruskettavan hajuun, on pronssigeeli silloin hyvä valinta eikä läikikkyydestä tarvitse huolehtia. Lopputulos peseytyy illalla pois muiden meikkien mukana.

 

Suositko kesälookissasi pronssin sävyjä vai viihdytkö kalpeampana?

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework