Arvio: The Body Shop Colour Crush -kynsilakka

The Body Shop on ystävällisesti lisännyt minut postituslistalleen ja sitä kautta sain tiedon myös näistä uutukaisista. Ja mielelläni tietysti otin nämä ihan testattavaksi asti!

The Body Shop toi nyt ensimmäistä toista kertaa valikoimiinsa kynsilakat. Minua korjattiin juuri, että The Body Shopilla on ollut aiemminkin kynsilakkoja mutta ne jäivät vuosia sitten valikoimista pois tuotekehittelysyistä.

Näistä lakoista ei löydy formaldehydiä, formaldehydihartsia, kamferia tai tolueenia ja saatavilla on kaiken kaikkiaan 24 sävyä. Yhden kynsilakan hinta on 8,50 euroa ja pullosta löytyy kynsimaalia 6,8 millilitraa. Ihan kohtuuhintaisia, siis.

Sain testiin sävyt (vasemmalta oikealle) Rosy Cheeks, Red My Mind, Mint Cream, Hemp Over Heals ja The Body Shop Green. Käykäähän katsomassa myös Heidin ja Jonnan arviot näistä! Valitsimme onneksi kynsillemme vähän erilaisia lakkoja, joten kuvat eivät käy liian tylsiksi 😉

Pahoittelen etukäteen kuivia ja kamalia kynsinauhojani, niille tämä opiskelustressi ei oikein sovi.

Ensimmäisenä kynsilleni valitsin… Ta-daa, korallipinkin! Eli Rosy Cheeks pääsi glitterin kera sulostuttamaan kynsiäni heti ensi tilassa. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella, mutta harmikseni kärkikulumat näkyivät jo päivän-parin kuluttua. Luulen myös, että pidemmillä kynsillä Rosy vaatii kolme kerrosta peittääkseen kärjen valkoiset osat täysin.

Sivellin on keskiluokkaa: ei yhtä leveä kuin Essien suti, pikemminkin OPIn siveltimien tasoa. Siinä missä OPIn sivellin levenee aavistuksen kärkeä kohti, The Body Shopin kynsilakan sivellin on tasapaksu koko matkalta.

Seuraavaksi oli pakko kokeilla rumankaunista Hemp Over Healsia, joka on aivan mahtava! Sävyltään erikoinen (kynsillä hieman tummempi kuin pullossa) ja peittää pidemmätkin kynnet kahdella kerroksella. Ehdoton syksysävy, joka tuo kivasti asennetta tällaisen vaaleanpunaisiin lakkoihin jumiutuneen glitterharakan kynsille. Retrovihreä retrovillitykseen.

Pullon muotoilu on näissä lakoissa mukavan yksinkertainen, mutta vähän vierastan korkin tuoteteippausta. Mieluummin ottaisin vaikka yksinkertaisesti kohokuvioidun pullon, kuin hieman halvan ja sotkuisen näköisen korkkiteippauksen. Takaosan viivakooditarran soisin myös irtoavan helpommin, minulla kun on pakkomielle repiä kaikista lakoistani viivakoodit pois rumentamasta pakkausta.

Laadultaan ehdottomasti paras on Mint Cream, joka on hieman paksuhkoa koostumukseltaan mutta levittyy silti ongelmitta. Tämä peitti edelleen lyhyehköt kynteni jo melkein yhdellä kerroksella ja tämä myös pysyi sävyistä parhaiten lohkeilematta. Hemp ja Mint pysyivät kynsilläni aika lailla viikon päivät. Eli kestossa Essien tasoinen lakka, etten sanoisi! 😉

Kokeilin myös punaista Red My Mindia, mutta siitä en edes ehtinyt ottaa kuvia ennen kuin lakkaus alkoi rapistua pois. Kärkikulumat tulivat jo samana päivänä ja parin seuraavan päivän kuluessa onnistuin lohkaisemaan molempien käsien kynsistä pienet palat pois. Red My Mind oli myös selkeästi heikoin peittävyydeltään, se olisi lyhyisiinkin kynsiin vaatinut kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Sävy oli kyllä kiva, raikas punainen mutta niitä löytyy muiltakin merkeiltä paremmalla kestolla.

Suosikeikseni nousivat siis peruspunaisten ja -pinkkien sijaan Mint Cream ja Hemp Over Heals, joka on todella kummallista! En yleensä pidä kylmän sävyisistä tai vihreistä lakoista ja kas, nyt minulla on juuri niistä sävymaailmoista kaksi uutta suosikkia. 24 värisävyn joukosta luulisi löytyvän jokaiselle jotakin: seuraavaksi minua houkuttavat harmaansininen Got the Blues, mutainen Almond Kiss ja vaalea Pink Cream. Käytyäni The Body Shopissa huomasin, että näistä kynsilakoista on saatavilla myös testerit! Mahtavaa, kerrankin kynsilakkatestereitä ^__^

Kiinnostavatko nämä uutuudet vai jäävätkö ne kauppaan? 🙂

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta. Blogini ei sisällä mainoslinkkejä.

Comments

  • Kestävyys tosiaan vaihtelee sävyn mukaan, nuo kokeilemani Hemp ja Mint olivat todella hyviä. Punaisemmat taas hienoinen pettymys. :/

  • Joo, se oli ihan munkin suosikki näistä 🙂 Tosi raikas ja kiva, paljon kivempi kuin Chinan Re-Fresh Mint jota olenkin myymässä pois tämän tultua taloon.

 1. Taitaa jäädä kauppaan… Ei minun mielestä hintansa arvoinen. Ihanan värisiä kyllä on kaikki lakat 🙂

  • Värit on hienoja! 🙂 Musta nämä taas ovat kohtuuhintaisia, esimerkiksi Essiet maksavat 15 euroa ja OPIt vielä enemmän. Sellainen keskihintaiseksi hyvä lakka 🙂 (väristä riippuen!)

  • No joo, mutta mä ostan yleensä kynsilakkoja neljällä eurolla ja ihan hyviä ovat kaikki ”halpislakatkin”… Säästän mieluummin johonkin muuhun kivaan 🙂

  • Kyllä, halpislakoista löytyy oikein hyviä yksilöitä myös! 🙂 Ainakin Gina Tricotin lakat ovat myös oman kokemukseni mukaan kivoja.

   Ja joo, on hyvä rajoittaa jostain päästä sitä ostamista niin voi sitten keskittyä sellaisiin itselle mieluisimpiin juttuihin 🙂

 2. Mulla oli joskus lukioaikoina aivan ihana lakka Body Shopilta, jota kutsuin mielessäni sudenkorentolakaksi, kun se hehkui eri väreissä kuin sudenkorennon siivet.

  • Oi, onpa ihana muisto! 🙂 Toivotaan, että joskus tulisi valikoimaan näiden cremekoostumuksien lisäksi myös shimmereitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework