Arvio: Snowcrystal Brow Styler

Kuulin Snowcrystalin lanseeraamasta kulmakarvatuotteesta jo viime syksynä, kun Pandan kanssa vierailimme Polhemilla Kauneuden lehdistöpäivässä. Meitä molempia tämä pian kauppoihin luvattu tuote ihastutti suuresti: samasta kapineesta löytyy sekä värigeeli että sivellin!

scbrowstyler4

Snowcrystalia myyvään Kicksiin tämä kätevä tapaus ilmestyi kuitenkin vasta kuukausia myöhemmin saatavuusongelmien takia, joten ehdin jo melkein unohtaa sen olemassaolon. Eräällä shoppailureissulla huomasin kuitenkin ilokseni, että nyt niitä saa ja kiikutinkin heti kassalle oman kappaleeni reilun kympin hintaan.

Minulla on ollut jo pidempään kulmakarvakriisi. Kulmani ovat ohuet ja ”ulkohäntää” kohden lähes värittömät. Yksittäiset karvat ovat varsinkin keskivaiheilla pitkiä, joten vahvapitoinen geeli on ykkösvaatimus jotta karvat eivät ajaudu ihanteellisesta siipimuodosta suoriksi vaan pysyvät kohti ohimoita.

Luulin pitkään että kulmieni ohuus johtuu vain vääränlaisen mallin nyppimisestä, mutta epätoivoisen kasvatusprojektin aikana selvisi ettei karvoja kasva oikeastaan ollenkaan nykymuotoisten kulmieni alle (lukuunottamatta häiritseviä hajakarvoja lähellä luomivakoa, tietenkin). Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa siipimuoto kulmiini tulee kynästä tai väripurkista. Se taas johtaa siihen, että minun on toden teolla alettava harjoittelemaan kulmien muotoilua!

Brow Stylerin pitäisi siis olla kaikkea, mitä tarvitsen: samasta tuubista saa niin geelin, värin kuin tarkan levitysjäljenkin. Katsotaanpa tarkemmin!

scbrowstyler3

Brow Stylerin sivellin vaikuttaa aluksi jämäkältä ja tarpeeksi tiheältä. Käytössä olen kuitenkin huomannut, että harjakset alkavat paakkuuntua huolimatta huolellisesta puhdistamisesta. Näin ollen työn jälki kärsii, ja olenkin korvannut Stylerin oman siveltimen erillisellä EcoToolsin viistopäisellä siveltimellä. Laatueron todella huomaa: bambusivellin ei ole milläänsäkään, vaikka pyyhkäisisin sen käyttökertojen välillä vain puhdistusliinaan kun taas Stylerin sivellin vaatisi melkein pesun joka välissä toimiakseen kunnolla. Hygienianäkökohdista pesu olisi totta kai parempi kun kyse on dipattavasta tuotteesta, mutta käytän tuotetta vain itselleni joten en jaksa olla niin tarkka.

scbrowstyler2

Tästä päästäänkin seuraavaan ongelmaan: käteväksi markkinoitu värigeelipurkki siveltimen toisessa päässä on aika pieni. Sivellintä sinne törkätessä ei näe kuinka paljon tuotetta tulee mukana ja usein käy niin, että liian värin joutuu pyyhkäisemään kämmenselkään tai paperille ennen kulmien lähestymistä. Koen, että tuotetta menee jonkin verran hukkaan tämän vuoksi. Laakeamman purkin tai napin ollessa kyseessä määrän voisi annostella paremmin.

scbrowstyler

Ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tuote eli värigeeli itsessään on nimittäin loistokamaa! Sävy Medium Grey Brown on omille kulmilleni juuri passelin viileän sävyinen ja ennen kaikkea tarpeeksi tumma. Vaikka pidoltaan geeli ei ihan riitä villeille kulmakarvoilleni, pysyy väri kuitenkin hyvin eikä suttaannu sateessakaan. Pitoahan saa lisää erillisellä värittömällä kulmageelillä, mikäli tarve on (itselläni on käytössä Lumenen geeli).

Ensikosketuksena kulmakarvageelien maailmaan Snowcrystal oli siis enemmän positiivinen kuin negatiivinen tuttavuus. Harmillisesti tuotteen idea kätevästä monitoimituotteesta kuitenkin kärsii, kun tarvitsen joka tapauksessa erillisen siveltimen ja muotoilugeelin. Seuraavalla kerralla ostankin luultavasti ihan pelkän geelin/värin, esimerkiksi Aqua Brow -tuotteen Make Up For Everiltä. Brow Styleria käyttäessäni olen nimittäin ensimmäistä kertaa oppinut piirtämään kunnollisen ja luonnolliselta näyttävän siipimuodon kulmiini! 🙂 Kynään ei siis ole enää paluuta muuten kuin matkustusolosuhteissa.

Snowcrystal Brow Styleria saa ostettua Kicks-liikkeistä reilun kympin hintaan (muistelisin, että hinta on noin 12-13 euroa). Tarjolla on kaksi sävyä: minun ostamani Medium Grey Brown ja lämpimämpi ja aavistuksen tummempi Dark Brown. Arvoin pitkään näiden kahden sävyn välillä ja luulen, että myös tuo Dark olisi mennyt minulle sävynsä puolesta. Tällä kertaa halusin kuitenkin aavistuksen viileämmän värin kulmiini.

Onko joku muukin päässyt jo testaamaan tätä uutuutta? 🙂 Kynä, geeli vai puuterinen kulmatuote?

Snowcrystal Brow Styler

+ the gel itself is just the right colour (Medium Grey Brown) and it gives natural finish
– the brush isn’t amazing: it feels harsh after a couple of weeks use and nowadays I use a separate EcoTools brush for the job
– the gel jar is too small, it’s hard to see how much product you take on the brush
– I need also a separate transparent eyebrow fixing gel since the product’s gel hasn’t got very strong hold

Do you use pencil, gel or powder product for your brows?

Comments

  1. Erikoinen tuote 😮 Mä teen yleensä kulmat puuterimaisella tuotteella, mutta jos olen aamuvuoroon lähtiessä laiska, niin sutaisen vähän kynää ja skippaan kolmiulotteisuuden.

    • Joo, tämä on kyllä aika jännä. Matkalle varmasti ihan hyvä. Geeli/vahamainen koostumus tuli kyllä jäädäkseen mun kulmarepertuaariin: puuterisella jälki on liian pehmeää ja kynässä taas rasittaa ainainen teroittaminen. Kynää käyttäessä jälki pitää myös pyyhkäistä harjalla hitusen pehmeämmäksi.

      Jos haluan vähän lisää kolmiulotteisuutta, lisään tummanruskeaa mattaluomiväriä kulmien keskikohtaan.

  2. Tämä tuote kiinnostaa kyllä, mutta toistaiseksi jatkan hyväksi havaitulla linjalla. Ensin We Care Iconin kulmakynää ja päälle Inglotin sopivan sävyistä luomiväriä. Seuraavaksi ajattelin testata tätä: Gosh Long Lasting Brown Pen -kulmakynätussi.

    • Oo, kulmakynätussi kuulostaa mahtavalta! Taidankin etsiä itsellenikin tuollaisen käsiini jostain, muistaakseni NYX-merkillä oli myös vastaava 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework