Arvio: silkkisen seksikkäät hiukset

Olin muutaman muun bloggaajan kanssa IdHAIR:in järjestämässä tilaisuudessa, jossa esiteltiin meille minulle ennestään vain etäisesti tuttua Sexy Hair -tuotesarjaa. Tapahtumasta ovat aiemmin kirjoittaneet Glitz & Glamin Minna, Panda sekä Pumpulipupu, joilla on huomattavasti parempaa kuvamateriaalia esityksen kulusta kuin minulla. Ja aikamoinen esitys se olikin, se sai minut nimittäin kertaheitolla kiinnostumaan Sexy Hair -tuotteista! 🙂

Tärkeimmät ensin:

ssexyhair2

Ruokakuva! Tarjoilut olivat Picnicistä ja niiiin hyviä. Tapasimme melkein kaikkien tapahtumaan tulevien bloggaajien kanssa ennen kuin suuntasimme idHairin tiloihin ja spekuloimme, olisiko tapahtumassa jotain hyvää tarjolla. PR-tilaisuuksista kun ei aina tiedä, onko tarjolla pelkkää kuohuvaa vai ihan kunnon ruokaakin. Onneksi idHairin tarjoilut olivat runsaat, aivan ihanaa kun meitä bloggaajia näin huomioidaan ja hemmotellaan 😉

Esityksen alkaessa minulle tuli yllätyksenä, että Sexy Hair -sarjaan kuuluu ”punaisten purkkien” lisäksi muunkin värisiä puteleita: Sexy Hairista saa ratkaisun kaiken kaikkiaan kuudelle eri hiustyypille tai tyylille! Punaisen tunnusvärin omaava, tuuheuttava Big Sexy Hair lienee kuitenkin se tunnetuin ja näistä saimmekin hoitovoiteen ja muotovaahdon testaukseen (juttu tulossa myöhemmin, näihin en ole valitettavasti ehtinyt edes koskea). Muita sarjan tuotteita ovat:

Short Sexy Hair lyhyille hiuksille
Silky Sexy Hair karheille hiuksille
Curly Sexy Hair kiharille hiuksille
Straight Sexy Hair sileille ja suorille hiuksille
Healthy Sexy Hair kuiville hiuksille

Saimme tilaisuuden jälkeen valita omalle hiustyypillemme sopivat tuotteet testiin, ja päädyin pitkän pohdinnan ja esitteen selailun jälkeen Silky Sexy Hair -linjan shampoo-hoitoainekomboon. Olisin yhtä hyvin voinut ottaa myös Healthy Sexy Hair -tuotteita, sillä hiukseni ovat sekä kuivat että karheat. Vakuutuin kuitenkin Silky-linjan supersileiden hiusten lupauksesta ja aloitin testailun innolla. Silky-sarjasta on saatavilla myös hennoille hiuksille suunnattu Silky Lite -tuotelinja, mutta minun luonnonkihara ja kuivankarhea pehkoni vaatii vähän tehokkaammat tökötit.

ssexyhair

Näin silottavat tuotteet sisältävät tietenkin silikonia ja olin hieman skeptinen shampoon pesutehosta. Kokemukseni on, että supersilottavat shampoot eivät vaahtoa ihan niin reilusti kuin tuuheutta tuomaan tarkoitetut hiustuotteet: toisaalta tujumpi pesuteho tarkoittaa karkeampaa lopputulosta. Lisäksi sain kipeästi tukkeutuneita talirauhasia päänahkaani käyttäessäni Paul Mitchellin Super Skinny -shampoota, joka niinikään sisältää silikoneja. Lähdin siis silkkihiusten metsästykseen mukanani aimo annos skeptisyyttä.

Silky Sexy Hair -shampoo oli odotusteni mukaisesti pesuteholtaan aika kevyt ja niukasti vaahtoava. Pesen aina hiukseni kahteen kertaan shampoolla niiden paksuuden takia mutta luulen, että myös ohuempihiuksiset kokevat tämän shampoon kanssa kaksoispesun tarpeelliseksi. Hiukset toki jäivät jo heti shampoon jälkeen sileämmän tuntuisiksi olematta kuitenkaan lähmäiset. Hätätapauksessa hoitoaineen voisikin siis skipata, jos ei ole turhantarkka hiustenhoidossaan.

Muuten shampoo putoaisi ”ihan ok”-kategoriaan, mutta hurmaava karkkipurkkatuoksu nostaa pisteitä huimasti! Pullon ollessa tyylikkään vähäeleinen on makea tuoksu yllätys, ja mieluinen sellainen onkin. Oli myöskin hyvä, etten saanut tästä tuotteesta iho-oireita päänahan alueella pidemmässäkään käytössä. Super Skinny -shampoon kanssa ongelmat ilmenivät jo heti muutaman käyttökerran jälkeen.

Silky Sexy Hair -hoitoaine puolestaan oli hitti jo ensimmäisellä kokeilulla: hiukset jäävät hoitoainekäsittelyn jälkeen pehmeiksi ja sileiksi, eivätkä ollenkaan rasvaisen tuntuisiksi. Minun hiuksiani tosin on vaikea saada lähmäisiksi muutenkaan, kun näissä on paksuutta vaikka muille jakaa… Sama ihanan makea karkkituoksu on hoitoaineessakin, mutta se ei jämähdä häiritsevästi hiuksiin vaan muuttuu suihkun jälkeen pikemminkin ihanan raikkaaksi. Tämä silkkihoitoaine onkin tällä hetkellä suosikkini, ja se on paljon sanottu minun hiuslaadullani!

Luulen, että parhaiten silkkisen sileän lopputuloksen saavuttaa nimenomaan tällä shampoo-hoitoaineyhdistelmällä, sillä Silky-shampoo tekee hyvän esityön ennen hoitoaineen levitystä. Halutessani supersileät hiukset olen suihkun jälkeen hieronut pituuksiin ja latvoihin pari pumppausta Paul Mitchellin Super Skinny -seerumia (tästä tykkään myös hurjasti!) ja hiusten kuivuttua lisännyt vielä Diego Dalla Palman hiusöljyä, joka sekin on saatu blogin kautta testiin. Tällä reseptillä jopa minun erittäin takkuuntuva hiuspaljouteni saadaan kuriin 🙂

Onko teillä kokemuksia Sexy Hair -tuotteista? Alkoiko tuotesarja kiinnostaa? 🙂

EDIT. Sain tietooni tuotteiden hinnat: shampoo maksaa 18 euroa ja hoitoaine 19 euroa.

Silky Sexy Hair Shampoo
+ a lovely smell! like bubblegum <3
+ makes hair feel super smooth but not greasy
– needs two rounds to clean hair from styling products

Silky Sexy Hair Conditioner
+ the same lovely smell <3
+ smoothes hair and makes them feel like.. well, silky 😉
+ my new favourite! and that’s a lot to say with my hair which is dry, thick & coarse

All in all I really love this combo. If I want my hair to be super soft and shiny, I use Paul Mitchell Super Skinny serum after shower and Diego Dalla Palma hair oil when hair is dry. That’s the recipe for very smooth and silky hair!

Have you tried Sexy Hair products? 🙂

Comments

 1. Kuulostaa hyvältä, pitää vissiin kokeilla!!:) En oo varma lukiko tuossa jossain, mutta minkä hintaisia noi on suunnilleen?:)

  • Itse asiassa en tiedä! 😮 Ei tullut puhetta hinnoista missään vaiheessa, mutta koska ovat kampaamotuotteita niin veikkaisin noin 20 euron seutuvilla hinnan pyörivän. Laitan IdHairille kyselyä asiasta ja päivitän sitten tänne 🙂

  • Arvaukseni osui oikeaan, ja IdHairilta vastattiin että shampoon hinta on 18 euroa ja hoitoaineen 19 euroa. 🙂 Päivitin tiedon myös itse postaukseen.

 2. Mä haluaisin sitä punaisessa pullossa olevaa hiuslakkaa, sillä sitä on kehuttu niin paljon ulkomaisissa blogeissa.

  • Jep, se taitaa olla se tunnetuin tämän sarjan kulttituote 🙂 Mullahan hiuslakkaa kuluu ihan minimimäärät ja oletan, että Osiksen kaksi lakkapulloa kestävät ikuisuuden 😀

 3. Oi miten herkulliset tarjoilut 🙂 Kiitos muistutuksesta, taitaa meinaan itelläkin jotain Sexy Hair tuotteita, jotka vois kaivaa esiin kokeiluun ja käyttöön.

  • Joo, ruoka oli kyllä superhyvää! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä tuotteita, mulle tuli ainakin heti tosi positiivinen mielikuva 🙂

 4. Minulla on myös tuo ko shampoo ja hoitoaine ja en todellakaan ole silkkisten hiusten ystävä :D. Minulla nuo nimittäin ei tee hiuksista sellaista sileää ja lirua vaan pehmittää tämän karhean hiuspehkon pehmeäksi ja ilmavaksi ja jättää samalla kuitenkin tuuheaksi <3. Todellinen yllättäjä :)!

  • Ah joo, eivät nämä todellakaan saa hiusta kulkemaan päätä myöten vaan tuo tietty ilmavuus säilyy 🙂 Mä sitten taas haluan minimoida tuuheuden mutta se on aina olemassa tässä hiusmäärässä, joten en edes osaa sanoa millainen olisi ”ohuen tuntuinen tukka” 😀

 5. Mä olen kokeillut vasta tuolta saamiani juttuja muutaman kerran. Niiden punaisten hoitoaineen ja muotovaahdon lisäksi otin sen Soija-hiuslakan, se on ollut hyvä, mutta nyt kun on lyhyet hiukset en juurikaan sitä enää tarvi 😛 No onpa ainakin lakka odottamassa kun nämä kasvaa.

  • Odotan innolla sun arviota! 🙂 Mulla on tosiaan nuo punaiset tuotteet ihan unohtuneet, kun en juurikaan muotovaahtoakaan käytä. Kaivan ne kuitenkin ASAP käyttöön, kun nämä suihkutuotteet olivat jo niin hyviä.

 6. Tarjoilut näyttävät niin herkulliselta! Mulla on kokemusta vain nimenomaan punaisen linjan Big Sexy Hair tuotteista. Muita en ole kokeillut. 🙂

  • Suosittelen lämmöllä tutustumaan Sexy Hair -tuotteisiin muutenkin, sieltä löytyy vaikka mitä 🙂

   Ja nuo tarjoilut olivat kyllä maittavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework