Arvio: Rimmel Provocalips – superkestävä huulituote

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Saanko käyttää sun sähkökitaraa proppina tuotekuville? Kitara makaa lattialla ja sen päällä on kolme huulikiiltoa.”

Ei tainnut poikaystävä tietää mihin ryhtyi, kun minun kanssani muutti yhteen. Kauneusbloggaajan kanssa elämisellä on hintansa ja välillä täytyy uhrata kiinnostavan näköisiä esineitä kuvaustaustoiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rokahtavan taustan kanssa pääsevät esittelyyn Rimmelin suutelun kestävät Provocalips-huulipunalakat. En oikein tiedä miksi näitä pitäisi kutsua, sillä koostumus on jotain huulilakan ja -punan väliltä olematta kuitenkaan varsinaisesti kumpaakaan. ”Huuliväriksi” tämä on pakkaustekstissä nimetty ja noh, se on ainakin osuva nimitys.

Provocalips-tuotteen idea on olla superpysyvä ja kestävä huulituote. Provocalips on kaksiosainen: ensiksi huulille levitetään nestemäinen väri, odotellaan hetki jotta pinta kuivuu ja lopuksi sinetöidään huulipuna toisen pään kirkkaalla kiillolla. Kuivumisen aikana huulia kannattaa liikutella (hyvä kasvojumppa!), jotta väri levittyy varmasti tasaisesti eikä kuivu laikukkaaksi. Ilman kiiltoa tuotetta ei kannata missään nimessä käyttää, sillä pelkkä väri halkeilee huulilta pois ilman sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo testisutaisuista näkee, että kyseessä on hyvin pigmenttinen ja peittävä tuote. Huuliväri on tosiaan vasta levitettynä kiiltävää, mutta kuivuu erittäin kuivaksi ja mattaiseksi. Ensimmäisellä kokeilukerralla kuivumisefekti oli jopa vähän epämiellyttävä, kun huulet kiristelivät kuivuuden alla. Sinetöintikiillon levittämisen jälkeen tilanne kuitenkin normalisoitui ja huulipuna alkoi tuntua itse asiassa miellyttävältä ja kumman painottomalta huulilla. Ihan kuin ei olisi mitään huulimeikkiä, mutta todellisuus kirkkaine väreineen on toinen. Myös kiillon pitää antaa levätä huulilla hetkisen, että se ehtii toimia. Levitys vaatii siis hieman huolellisuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skinny Dipping

Porukan erikoisin on tämä rusehtava Skinny Dipping, joka sopii meikin kuin meikin kanssa. Omilla huulillani sävy näyttäytyy erittäin ruskeana, joten ysärifiiliksiin tämä passaa mainiosti. Mikäli ei tykkää näin ruskeasta, Dare to Pink voisi olla hyvä jokapäivän nudesävy sillä se on pohjaltaan ruskean sijaan vaaleanpunainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiss Me You Fool

Tämän sävyn nimestä tulee mieleen Gandalf-velho ja ”run, you fools”-repliikki! Kummaa ajatella partaäijää samaan aikaan kun levittää herkullista punaista huulille… Kiss Me on lämmin paloautonpunainen, joka kyllä herättää huomiota. Jossain valossa tämä näyttäytyi melkein oranssina, mutta punainen se oikeasti on. Kiss Men tapainen näyttävä sävy on sellainen, joka pitäisi jokaiselta löytyä erikoistilanteita varten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I’ll Call You

Marjaisa vaaleanpunainen I’ll Call You on yllättäen näistä kolmesta suosikkini. Se sopii pariksi monenlaisen meikin kanssa, eikä siinä ole liikaa räikeyttä arkeen. Monitoimisävy, ilman muuta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entäs näiden tuotteiden luvattu kesto? Se on uskomaton. Yllä olevassa kuvassa näkyy pusutestin tulos, eli väri ei katoa huulilta laiton jälkeen mihinkään. I’ll Call You -sävy viihtyi huulillani reilut 12h täysin muuttumattomana ja väliin mahtui useampi ateria, drinksu ja kommunikointikohtaus. 16h olisi varmasti mennyt ongelmitta, mutta ilmastointiolosuhteissa huuleni alkoivat kuivua niin että lopulta raaputtelin värin huulilta enimmäkseen pois. Huulet näyttivät kuitenkin siltä, että niillä yhä on huulipunaa.

Tällainen pysyvyys aiheuttaa tietenkin vaikean poistettavuuden ongelman, jonka olen ratkaissut puhdistusöljyllä. Annan öljyn muhia hetken aikaa huulten päällä ja kevyesti hieromalla lähden irrottamaan väriä pikku hiljaa. Näin Provocalipsin saa pois helpoiten, vaikkakin pieni punotus huuliin saattaa värin jäljiltä jäädä.

Rimmel on edullinen merkki, joten provokatiivisen huulituotteen saa lunastettua itselleen huokeaan kymmenen euron hintaan. Tuote on ehdottomasti arvokkaampi kuin hintansa: järjetön pysyvyys, kevyt tuntu huulilla ja rajauskynän tarpeettomuus nostavat tämän kyllä kirkkaasti huulipunasuosikkieni joukkoon.

 

Oletko jo testannut Provocalipsien pysyvyyden? Herättikö tuote kiinnostuksen?

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

Comments

    • Siis mulla tuo kakkososa just helpottaa sitä kuivuuden tunnetta! Eli se kuuluu lisätä siihen päälle, vaikka ekan vaiheen jälkeen huulet oliskin tosi kuivan tuntuiset 🙂 Kun kiilto saa imeytyä väriaineeseen, niin se pehmentää huulet samalla ja tuntuu kuin ei ois huulimeikkiä lainkaan.

  1. Hyviä ovat! Mutta eivät sentään kestä mitä vaan, rasvainen ruoka kuluttaa väriä aika tehokkaasti.

    Käytitkö sivellintä levittämiseen vai tuotteen omalla aplikaattorilla? Mä tarvitsen ainakin tuon Kiss me you foolin levittämiseen sivellintä, en saa tarpeeksi tarkasti muuten levitettyä.

    • Öljy tosiaan on sellainen, joka näitä liuottaa jos joku. Kuitenkin pystyin syömään hyvin öljyistä salaattia, eikä kulumaa ollut juurikaan 🙂 Keitot ja superrasvaiset ruoat onkin sitten ne, joiden kanssa voi joutua korjailemaan.

      Levitän ihan tuotteen omalla applikaattorilla, mutta saatan joskus viimeistellä levityksen siveltimellä. Applikaattori nappaa aika paljon väriä itseensä, joten sen kanssa on kyllä vaikeampi toimia. Varsinkin, jos tahtoo vähän maltillisemman lopputuloksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework