Arvio: Oriflame The One -huulipunat

Moni etsii itselleen budjettiratkaisua mitä tulee meikkeihin. Oriflame on tunnettu edullisista meikeistään ja jatkuvasti vaihtuvista tarjouksistaan. Oriflamen The One -sarjasta olen aiemmin kokeillut meikkivoidetta, peitevoidetta ja ripsiväriä, joista kaikista tykkäsin kovasti (omaksi yllätyksekseni). Tällä kertaa suuntaan tarjoushaukan katseeni Oriflamen The One 5-in-1 Colour Stylist -huulipuniin. Hintaa näillä punastuksilla on vain 12 euroa, joka on noin puolet MAC-punan hinnasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Arvokkaamman kosmetiikan ystävänä muovinen ja kevyt hylsy ei ihan ole mieleeni, mutta huulipunapakkaus on perustoimiva. Punista löytyy monta eri sävyä ja koostumuksissakin on pieniä eroja hohteen suhteen, joten valinnanvaraa on. Testiin saamani sävyt ovat vasemmalta lukien Catwalk Pink, Fuchsia Hype ja Pink Mayflower.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Catwalk Pink ei mielestäni ole pinkkiä nähnytkään, vaan sävy on ennemminkin korallinen. Koostumus tässä punassa on kermainen ja miellyttävä, vastaa tuntumaltaan melkein huulirasvaa. Sävy on ideaali huulipuna-arkailijoille tai arkeen sopivaa punaa etsivälle, sillä lopputulos on mukavan raikas ja herttainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuchsia Hype on puolestaan kirkas ja räiskyvä pinkki samanlaisella kermaisella koostumuksella. Catwalk Pink menee pitkälle iltapäivään korjailematta anteeksiantavan värinsä vuoksi, mutta Fuchsia Hypen kanssa saa olla tarkkana: näin kermaisella koostumuksella varustettu kirkas sävy liukuu huulilta helposti pois. Toisaalta huulituntuma on miellyttävä, joten tästä olisi helppo aloittaa kirkkaampien punien kokeilu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mayflower Pink on nimenä aivan ihana, mutta sävy oli huonosti minulle sopiva. En ylipäänsä pidä hohtavista huulipunista ja tässä haaleanpinkissä shimmeriä on paljon. Omat huuleni ovat myös aika tummat, joten Mayflower Pinkin sävy hieman riitelee niiden kanssa. Huulista tulee vaaleammat, mutta kevyt ja kiiltopunamainen koostumus ei peitä täysin huulten omaa väriä. Tätä punaa suosittelisin ehdottomasti vain vaaleahuulisille, jotka toivovat pikemminkin läpikuultavaa lopputulosta kuin kovin peittävää punaa.

Minua näissä muuten niin hyvissä punissa häiritsee Mayflower Pinkin sävyn ja koostumuksen lisäksi myös tanakka tuoksu. Hieman vanhahtava kukkaistuoksu ei suostu poistumaan nenästäni vaikka kuinka yritän ja siksi jättäisinkin nämä punat kauppaan, mikäli kyse olisi omista rahoistani. Tiedän kuitenkin etteivät kaikki ole yhtä tarkkoja huulituotteidensa hajusta, joten varmasti jonkun mielestä näissä ei välttämättä ole lainkaan voimakas tuoksu. Mieltymyseroja.

Vaikka meistä ei ihan parhaita kavereita näiden punien kanssa tullutkaan, olen kuitenkin iloinen että myös edullisesta hintaluokasta löytyy näin laaja valikoima sävyjä. Koostumus on myös kahdessa punassa kohdallaan: kermainen ja helppo levittyvyys on aina plussaa.

 

Mikä on sinun suhteesi edullisiin huulipuniin? Ovatko Oriflamen punat tuttuja?

 

Tuotteet on saatu testiin blogin kautta ilmaiseksi.

 

Comments

  • En tykännyt. Esittelyssä maksoin punasta 4€. Liian matta, ja jonkin ajan päästä punaa oli mennyt kokkareiksi huulille.

  • Onpa harmi kuulla, ettei puna toiminut sulla. Auttaisiko, jos punaa levittäisi hyvin ohuesti? 🙂

 1. Fuchsia Hype on ihastuttava. <3 Mulla ei ole kokemusta Oriflamen punista, täytyy sanoa, että itselläni suurin osa huulipunista taitaa olla niitä vähän arvokkaampia. Mutta voisin edullistakin harkita, jos hyvä tulisi vastaan.

  • Fuchsia Hype on kyllä ihana! 🙂 Luulen, että meikkipohja ja huulipuna ovat mulla sellaiset panostustuotteet joihin voin laittaa rahaa suuriakin määriä. Toisaalta tykkään paljon myös esimerkiksi NYXin edullisista ja ihanista punista 🙂

 2. Sulla on niin kauniin malliset huulet. 🙂 Näistä sävyistä miellytti kyllä tuo fuchsia eniten meikäläisen silmää..
  En ole juurikaan käyttänyt huulipunaa viimeiseen vuoteen, koska pelkään sen tarttuvan rautoihini hymyillessä. Onneksi tuo oikomishoito vetelee viimeisiään ja ennen kesää pitäisi päästä taas leikkimään punilla. 😀

 3. Moikka! Jos tahdotte tutustua muuhunkin Oriflamen koskemetiikkaan -25% luettelohintoja edullisemmin, käykää täällä;
  xxxx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework