Arvio: Nivea In-shower Body Milk

Alunperin Kissaämmän blogista bongattu suositus uudenlaisesta ”vartalon hoitoaineesta” jäi kummittelemaan takaraivoon ja eräänä kiireisenä päivänä koukkasin kosmetiikkahyllyn kautta ja ostin kyseisen putelin.

niveainshower

Ja nimenomaan kiireeseen tämä sopii: tuote levitetään iholle suihkugeelin jälkeen ja huuhdellaan pois. Tadaa, kosteusvoidetta ei enää tarvita! Tämä on ollut mulle pelastus nimenomaan silloin, kun aika on kortilla ja suihkussa käyntikin on vain pikainen pyrähdys. Tässä tuotteessa ei ole edes minkäänlaista vaikutusaikaa, riittää kunhan hieraisee voiteen summittaisesti iholle ja huuhtelee samoin tein.

Iho tuntuu huuhdeltaessa vähän niljaiselta, mutta pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen iho on kevyesti kosteutetun tuntuinen eikä ainakaan näin kesällä ihoni kaipaa enää erillistä kosteusvoidetta. Talviolosuhteissa tilanne voi olla eri, sillä silloin sääreni ovat suorastaan hilseilevän kuivat ja tässä kuivalle iholle tarkoitetussa versiossa ei ole mikään erityisen tehokas kosteuttava efekti. Sanoisin ennemminkin, että tämä Nivea In-shower Body Milk Dry Skin sopii vain kevyeen kosteuttamiseen, aivan kuivaihoisimmat saattavat tämän lisäksi tarvita vielä vartalovoidekäsittelyä.

Yksi miinus tulee myös ah-niin-perus niveatuoksusta. Tuotteessa on sellainen aavistuksen tunkkainen voidetuoksu, joka ei onneksi kuitenkaan jää iholle pitkäksi aikaa. Tuoksu ei suoranaisesti ole paha, toivoisin vain jotain vähän raikkaampaa vaihteeksi.

In-shower Body Milk jää minulla käyttöön niille päiville, jolloin on vain liian kiire. Edelleen suosin vartalovoidekäsittelyä tämän yli, mutta on olemassa päiviä jolloin siihen ei vain ole aikaa.

Hintaa tällä ”hoitsikalla” on noin 4-5 euroa, riippuen ostospaikasta ja saatavilla on myös kevyemmin kosteuttava versio normaalille iholle.

Onko tämä jo tuttu tuote teille? 🙂

Nivea In-shower Body Milk Dry Skin

+ very good if you’re in a hurry: it takes only a minute to apply this after shower gel and rinse off
+ moisturising effect is fairly good, however not as efficient as ”dry skin” text on the bottle suggests

– skin feels a bit slimy after rinsing off but after drying feeling is normal
– the smell which is the very basic Nivea product smell, I’d wish for something fresher

I still prefer normal body lotion over this In-shower Body Milk but on some days this is just perfect when I’m too lazy or too in hurry to wait for lotion to absorb completely.

Have you tried this product? 🙂

Comments

  1. Mä en oo viel ees ehtinyt kokeilemaan tota kuivalle iholle tarkoitettua! Mä usein unohdan tän käytön, vaikka onkin tosi jees.

    • Niin juu, kun sullahan oli ne molemmat. Mulle tää on juurikin sellainen kiireaamujen ratkaisu, ja vähän säästelenkin tätä juuri hätätapauskäyttöön. Joka päivä en siis koe tarpeelliseksi käyttää tätä vartalohoitsikkaa 🙂

  2. Meillä äiti saa ihan tajuttomasti erilaisia testipakkauksia kaikista uusista tuotteista, kuten tästä ja sen takia päätin sitten kokeilla ja kyllä mä nyt tietenkin ajattelin ettei toi mitään auta mutta nyt muutaman viikon käytön jälkeen oikeesti iho on paljon parempi. Ei se tietenkään hirveesti kosteuta mut kyllä jotain pientä ainakin. 🙂 Tosi hyvä varsinkin kesäsin kun ei kiinnosta mikään ylimääränen kehon rasvaaminen kun on niin kuuma!

    • Kiva kuulla, että tämä tuote toimi sulla myös! 🙂 Joo, kesällä tämä on ihan ehdoton koska kosteutustehot ovat kevyet niin ei tule sellaista lähmäistä oloa kuin vartalovoiteen levityksen jälkeen yleensä.

  3. Mua jotenkin ällöttää, että pyyhkeeseen jää tuota ainetta pyyhittäessä 😀 Siis en ole kokeillut, ajattelin vain pienessä päässäni tällaista.

    • Mä en ainakaan ole huomannut, että sitä jäisi mitenkään merkittäviä määriä pyyhkeeseen 😮 Tai ei ainakaan tunnu siltä, että pyyhe likaantuisi yhtään sen nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework