Arvio: Miyo Kiss Me lipgloss, sävy Hollywood

En ennen kosmetiikkabloggaja”uraani” osannut käyttää huulikiiltoja: jotenkin ne aina tuntuivat liian tahmaisilta ja vaikeilta, ja olisi pitänyt lisäilläkin päivän mittaan… Toisaalta en kyllä käyttänyt huulipuniakaan saati värikkäitä luomivärejä 😉 Niin se kosmetiikkabloggaaminen muuttaa ihmistä.

Nykyään suosin huulikiiltoja aika laajalla skaalalla: minulle kelpaavat niin tahmaisemmat kuin kevyemmätkin kiillot, glitterillä tai cremekoostumuksella, hajustettuna tahi ilman tuoksuja. Sävykin voi olla melkein millainen tahansa, ainoastaan babypinkit ja viileän violetit kiillot jätän suosiolla kauppaan. On kuitenkin yksi asia josta en huulikiillossa tingi, ja se on pigmentti. Jonkinlaista väriä täytyy huulilla näkyä, vaikka kiilto olisikin läpikuultava lopputulokseltaan (sheer finish).

Olenkin erittäin tyytyväinen Miyon Kiss Me Lipglossiin sävyssä Hollywood*, sillä siitä löytyy ainakin pigmenttiä! Olin todella yllättynyt, kun kokeilin kiiltoa ensimmäisen kerran ja lopputulos oli kerrasta jo näin peittävä:

Sävykin on aivan nappi minulle, peruspunainen hennolla kultaisella shimmerillä. Tämän kanssa käytän kyllä jatkossa rajauskynää, vaikka näissä kuvissa olen levittänyt kiiltoa pelkästään.

Kiilto on pigmenttisyydestään huolimatta todella kevyttä ja huomaamatonta huulilla, joten pysyvyyskään ei siten ole ihan parasta laatua. Syömisen jälkeen kiilto on parasta levittää kokonaan uudelleen. En silti koe tätä miinuksena sillä oletan, että huulikiiltoa on joka tapauksessa korjailtava useasti päivän mittaan. Näin pigmenttisen sävyn kanssa korjailun on tosin tapahduttava peilin äärellä.

Tuoksu on kohtalainen ja aika gourmand: haistan jonkinlaisen makean maustesekoituksen, inkivääriä tai kanelia kenties? Kiilto ei kuitenkaan ärsytä huulia, joten luulen että kanelia on tuotteessa vain hajusteena 🙂

Applikaattorikin on minun makuuni oikein hyvä, ja pakkaus tyylikäs näin edullisemman kosmetiikan edustajaksi. Plussaa pitkästä applikaattorivarresta!

Tämän kiillon perusteella voisin ehdottomasti ostaa lisää Miyon huulikiiltoja 🙂

Arvosana: 4½/5

Miyoa myydään ainakin Seppälöissä ja Face Helsingin omassa liikkeessä.

Huulikiillon kanssa yhdistin meikin, johon olen aika ihastunut nykyään: vaaleaa sävyä koko luomelle, tummaa luomivakoon ja terävä eyeliner-rajaus. Tässä kyseisessä meikissä seikkailevat muistaakseni IsaDoran Pearls-paletin vaalea ja tumma sävy. Tämä on muuten yksi niitä harvoja meikkejä, joista en millään muistanut millä sävyillä olen meikin tehnyt 😮 Veikkaan Pearlsia, koska sillä tein näihin aikoihin muutamankin meikin.

*saatu testiin Face Helsingiltä

I tested Miyo Kiss Me Lipgloss in shade Hollywood (got from Face Helsinki) and loved the pigment! It’s so pigmented I have to use lipliner with it though I usually apply gloss on my lips without any liner. This gloss is quite light so it doesn’t feel drying. On the other hand there is no gloss left after eating but I’m used to applying more gloss throughout the day. I would definitely buy this one or the same gloss in other shades.

Rating: 4½/5

Comments

    • Kyllä 🙂 Tämä on kyllä oiva kiilto sellaiselle, joka ei varsinaisiin huulipuniin uskalla koskea mutta haluaa silti väriä.

  1. Aika upean värinen! Sopii sulle ja ehkä pitää itse käydä kokeilemassa Miyon huulikiiltoja jos ovat noin pigmenttisiä.

    • Niin onkin 🙂 Maahantuojan mukaan tämä on sieltä pigmenttisimmästä päästä, eli kiiltoihin kuuluu varmaan läpikuultavampiakin tapauksia.

    • Kiitos Pumpulipupu! 🙂 Joo tykkäilen tästä itsekin kovasti, oikein kiva huulikiilto näin arkeenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework