Arvio: Maybelline Color Show -luomivärit

Blogikollegoiden järjestämissä tapaamisissa on lukuisia hyviä puolia: ihanat uudet ja vanhat tuttavuudet, maanisuuteen asti yltyvät tuotekeskustelut, ymmärtäväiset katseet kun osanottaja kertoo elämänsä parhaasta luomiväristä, tuotteiden vaihtokasat joista voi bongata vaikka mitä…

Miiteissä jaetaan toisinaan myös emännän kokoamia goodie bageja, joihin eri pr-toimistot ja kosmetiikkafirmat ovat osallistuneet vaihtelevalla intensiteetillä. Joku voisi olettaa, että miiteissä käydään vain tämän ”ilmaisen kaman” vuoksi mutta näin ei suinkaan ole: myös bägittömiin kokoontumisiin riittää osallistujia ja onpa emäntä joskus itsekin panostanut rahallisesti esimerkiksi arvontapalkintoihin.

Goodie bagit ovat kuitenkin mukava lisä ystävien tapaamiseen ja parhaimmillaan niistä paljastuu tuotteita, joita ei olisi lainkaan tajunnut kokeilla ilman korruptiokassia. Minulle tässä postauksessa esiteltävät Maybellinen luomivärit ovat juuri sellaisia. Sain nämä One of Beauty’s Daughters -blogin Hennan miitistä.

Miksi sitten en olisi näitä muuten kokeilleeksi? Yksinkertaisesti siitä syystä, että suosin meikkaamisessa yksittäisten luomivärinappien sijaan paletteja. Tykkään paleteissa siitä, että sävymaailma on valmiksi yhtenäinen ja samalla kertaa saa monta toisiinsa sopivaa luomiväriä jotka mahdollisesti kietoutuvat jonkin jännittävän teeman ympärille spesiaalisti nimetyn ja koristellun paletin muodossa.

Yksittäisluomivärit (tuttavallisesti soolonapit) ovat sen sijaan vähän hit-and-miss. Kun ostaa 12:sta luomiväristä yhden ja se osoittautuu huonoksi, ei enää mielellään anna mahdollisuutta muille yhdelletoista sävylle. Soolonappien hinta on yleensä suhteessa korkeampi verrattuna paletteihin, joten ihan susikamaa ei haluaisi ostaa. Paleteissakin voi olla huonoja sävyjä, mutta ainakin osa niistä voi olla käyttökelpoisia enkä välttämättä siinä tapauksessa koe heittäneeni hirveästi rahaa hukkaan. Suhtaudunkin siis yksittäisluomiväreihin aina pienellä epäilyksellä ja tarvitsen tuekseni vahvoja suosituksia, ennen kuin sellaisen ostan.

Maybelline Color Show Eyeshadow’t on pakattu hyvin tukevaan rasiaan ja napin pintakuviointi on kaunis. Tummempi harmaa on sävynimeltään Silver Oyster ja vaaleampi Lustrous Beige. Kiva juttu, että sävyt on nimetty pelkkien numeroiden sijaan.

Ensituntuma nappeihin on kermainen ja hyvin levittyvä, eikä pigmenttikään ole hullumpi. Pigmentti on itse asiassa ihan hullun hyvä! Siveltimellä saa ihan tarpeeksi intensiivistä jälkeä, eikä applikaattorikikkailuun tarvitse ryhtyä. Välillä nimittäin huonompipigmenttiset luomivärit toimivat paremmin joko tiiviimmällä siveltimellä tai vaahtomuoviapplikaattorilla.

Meikissä sävyt toimivat yhtä hyvin kuin kämmenkokeilussa ja häivyttyvät toisiinsa ihan samalla tavalla kuin Naked-paletinkin luomivärit. Lahjontapussukkaan oli selkeästi valittu toisiinsa hyvin yhteensopivat sävyt, jotka toimivat myös yksittäisinä. Tässä lookissa asettelin sävyt perinteisesti, vaaleaa koko luomelle ja osterinharmaata ulkonurkkaan. Toimii!

Kokemus näistä Maybellinen Color Show -luomiväreistä oli todella hyvä odotuksiini nähden. Harvinaista kyllä, nämä soolonapit tulevat jäämään minulla jatkuvaan käyttöön ja saatan katsella muitakin sarjan sävyjä ostoaikeissa.

Mikäli kaipaa luomiväriltään kermaista levittyvyyttä, hyvää pigmenttiä ja häivyttelyvalmiutta eikä ole ihan valmis investoimaan samankaltaisia sävyjä sisältävään Naked-palettiin, ovat nämä luomivärit hyvä valinta. Kannattaa kuitenkin käydä lukemassa myös Hennan postaus näistä sävyistä, sillä hänellä luomivärit olivat jostain syystä kuivan tuntuisia.

Hintaa näillä soolonapeilla on 8 euroa Sokoksen verkkokaupassa. Sävyjä on yhteensä kahdeksan ja luonnollisempien värien joukossa on myös valkoinen, violetti ja vihreä.

Yksittäisluomivärit: uhka vai mahdollisuus? 🙂

Tuotteet saatu testattavaksi blogitapaamisen goodie bagista.

Comments

 1. Sama juttu, harvoin tulee ostettua yksittäisiä luomivärejä, vaan suosin paletteja. Silti suurin osa lempiluomiväreistäni on kuitenkin solonappeja, hassua. Aina jotenkin vaan mietin että paletti on kätevämpi ottaa mukaan, mikä on aika surkea perustelu koska oikeasti hirveän harvoin kanniskelen luomivärejä mukana. 😉

  • Haha, mulla on vähän sama! Tosin jos mukaan lähtee joku luomiväri, niin sitten se on kyllä paletti 🙂 Esimerkiksi Clarinsin paletit ovat tarpeeksi tukevia myös matkalle mukaan otettaviksi.

 2. Sää oot niin kaunis. *tuijottel* <3
  Ne ovat uhka & mahdollisuus! Hyvät ottaa vaikka johonkin viikonloppureissulle mukaan, mutta kotona ne taas pyörii jaloissa ja pöydillä. Mä oon myös enemmän paletti-ihmisiä.

  • Voiiii höpönassu-Liisa! <3

   Joo, nimenomaan kotona ne tuntuu pyörivän milloin missäkin, enkä aina muista kaivaa niitä käyttöön… 😀

 3. Minäkin tykkään enemmän paleteista, pidän siitä miten niissä on tarjottu valmiiksi yhdistelymahdollisuudet ja paletti meikeistä tulee moniulotteisempia kun sävyjä on monta. On mulla myös solonappeja ja tykkään välillä miettiä ”mitäs tämän kaveriksi”…
  Tekemäsi meikki on yksinkertainen ja todella kauniin näköinen <3

  • Kiitos paljon! 🙂 Yksinkertainen on joskus valttia ^__^

   Solonapeissa toimii ehkä sellainen sääntö, että jos sävy on tarpeeksi erikoinen niin se kannattaa ostaa yksittäisenä. Ainakin yksi MUSin luomiväreistäni, hieno duochrome Crash on yksittäinkin niin upea että sille kyllä löytyy käyttöä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework