Arvio: Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet

Nykyisin minulle enää harvemmin tulee ”pakko saada”-tunnetilaa kosmetiikkahyllyllä vieraillessani. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen jatkuvasti selaamassa blogeja ja lukemassa arvioita eri tuotteista päätyen kosmekassalle yleensä vain niiden tuotteiden kanssa, joista olen jo aiemmin netistä lukenut. Uutuudet näen niin ikään myös blogeissa ja päätän jo kotona, ovatko ne tutustumisen arvoisia. Tämä on paitsi käytännöllistä, myös vähän tyhmää sillä näin monet hyvätkin tuotteet lipuvat tutkani ulottumattomiin ”koska kukaan bloggaaja ei ole vielä niistä kirjoittanut”.

Tällä kertaa satuin kuitenkin Stockalle aivan oikeaan aikaan: Lumenen kevään uutuudet oli juuri aseteltu hyllyyn ja täysin ilman ennakkotietoja swatchailin nämä pränikät huulituotteet, nimittäin Raspberry Miracle Lip Sorbetit. Onneksi niin tein!

Kassalle kiikutin nimittäin heti kaksi sävyä ihastuneena sekä värikynäideaan että vastustamattomaan tuoksuun. Nämä oikeasti tuoksuvat raikkaalle sorbetille, eivät yhtään esanssiselle! Puikkoidea on mahtava, tämä kevyt ”huulikiiltokynä” kun ei vaadi teroittamista sen kummemmin: senkus rullaa lisää punaa esiin toisen pään hopeisesta osasta.

Päädyin sävyissä tuttuihin ja takuulla mieluisiin väreihin. Sävy 14 Aamun raikkaus on shimmerinen koralli, lähes oranssi. Pigmenttiä tässä ei ole paljoa, mutta kuitenkin niin että huulet saavat selvästi oranssin värin. 15 Marjojen hehkua taasen on intensiivinen ja superpigmenttinen, noh, marjaisa punainen. Tätä en kyllä enää Lumenen termin mukaan kutsuisi huulikiilloksi, vaan kevytpunaksi.

Ja in action. Sävystä 14 tuli heti suosikkini sen helppouden vuoksi: levittäminen hoituu tarpeen vaatiessa ilman peiliä mutta sävymuutos huulissa on silti selkeä eikä jää vain aavistuksen tasolle. Shimmeriä on runsaasti ja se onkin ihana lisä näin alkukesään 🙂 Aamun raikkaus, todellakin!

Marjojen hehkun sävyä en ihan saanut tallennettua kamerallani oikein, se on luonnossa murretumpi ja marjaisampi. Ylempi swatch-kuva antaa aika oikean suunnan sävystä. Tästäkin punasta löytyy toki shimmeriä, mutta se on hienovaraisempaa kuin Aamun raikkaudessa. Pigmenttinsä vuoksi tämä puna kaipaa kaverikseen rajauskynää, sillä juonteisiin karkaaminen loppupäivästä voi olla ongelma.

Pysyvyydeltään nämä punat ovat näin kevyiksi yllättävän hyviä. Marjojen hehku ei kestänyt syömistä esittelykunnossa, mutta pigmenttiä oli huulilla jäljellä jonkin verran myös sen jälkeen. Rajauskynää en käyttänyt, joten tämä osaltaan vaikutti siihen että huulimeikki oli tehtävä käytännössä uudestaan lounaan jälkeen.

Koostumukseltaan Lip Sorbetit ovat pehmeästi levittyviä ja kosteuttavan tuntuisia, joka tietenkin lyhentää kestoa huulilla. Tuoksu on, kuten aiemmin totesin, superherkullinen: hedelmäisen raikas ja suorastaan houkuttelee lisäämään kynää päivän mittaan.

Sävyvalikoimaa näytti olevan ihan kivasti, mutta nämä kirkkaammat yksilöt kiinnittivät huomioni parhaiten. Ainoan isomman miinuksen annan hinnasta. Yksi huulikiiltokynä nimittäin kustantaa 15,90 euroa, joka on mielestäni aika paljon. Toisaalta Cliniquen vastaavat (ja aika samanlaiset ulkonäöltäänkin!) maksavat käsittääkseni reilun parikymppiä. Virve on noita Chubby Stickejä esitellyt postauksessaan täällä.

Ehkä pidän hintaa kalliina, koska ajattelen Lumenen markettimerkkinä? Clinique saakin puolestani maksaa, onhan se selektiivistä kosmetiikkaa, mutta tutulta ja turvalliselta Lumenelta toivoisin maltillisempaa hinnoittelua.

Oletteko te jo bonganneet tai peräti kotiuttaneet näitä herkullisia kyniä? 🙂

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet

+ I love the idea about a ”lip crayon” (you can roll up more colour!)
+ easy to apply: smooth texture and feels really moisturising
+ the two shades I have are both well pigmented: 14 Fresh Morning is more of a lip gloss with coral and shimmer but 15 Full of Berries is nearly a lipstick!
+ 14 Fresh Morning can be applied without liner
+ 15 Full of Berries needs a liner but is a stunning slightly shimmery berry shade
+++ love the smell! <3

– won’t last after lunch… but I didn’t expect them to since Lumene states these are ”lip gloss pencils”/”sheer lip colours” not lipsticks
– price: 16 euros / 19 dollars / 14 pounds is a bit expensive I think (though Clinique Chubby Sticks are a tad more pricey)

Especially 14 Fresh Morning has won my heart and I use it almost every day now! Perfect shade for the summer 🙂

Comments

 1. Itse kotiutin noista kaksi,jotka jo vilahtivatkin saalispostauksessani! Tosin pääsin hyödyntämään Helsingin Citycenterin Anttilan avajaistarjouksia,ja sain ne halvemmalla. Arkikäyttöön pääsivät heti!

  • Odotan sun arviota näistä myös! 🙂 Kiva myös, että sait ne halvemmalla, alkuperäinen hinta kun on loppupeleissä aika paljon markettikosmetiikan huulipunista. Esimerkiksi Maybellinen huulipunathan ovat reilusti alle kympin. Toisaalta suomalaista yritystä on hyvä tukea 🙂

 2. Näyttävät kyllä niin ihanilta! Mähän agstasin näitä vastaan heti alkuunsa ja tutustumatta, koska ärsytti niin paljon se suora Cliniquen kopiointi. 😀 Pysyn Cliniquen puolella edelleenkin, mutta tämän postauksen perustella tekisi mieli vähän swatchailla… ja se jos mikä on vaarallista touhua. 😉

  • Luulen, että näitä on aika monella muulla merkillä myös (ainakin Tartella olen bongannut samanlaisia). Lumenen ja Cliniquen pakkaukset kyllä muistuttavat huomattavasti toisiaan! Mutta niinhän se on, että kosmetiikkapakkauksia tekee vain muutama firma joten voipi olla, että jälleen on kyseessä tuotannon helppouden vuoksi valittu pakkausdesign :/

   Suosittelen kyllä ennakkoluuloista huolimatta swatchailemaan! 🙂

  • No niinhän se on, kyllähän merkit seuraavat toisiaan kun joku keksii jotain uutta ja myyvää, kuten nyt vaikka näiden BB- ja CC-voiteiden kohdalla. 🙂

  • Jep, toivotaan että tämä johtaisi positiiviseen kilvoitteluun ja tuotteista saataisiin aina vain parempia 🙂 Ainakin CC-voiteissa näin on näyttänyt jo tapahtuneen!

 3. Mä en kestä, nää on ihania! Mulla on jo ennestään yksi Cliniquen Chubby Stick, mutta nämä tuntuvat olevan vähän pigmenttisempiä (toisaalta Cliniquelta tuli juuri ulos Chubby Stick Intenset…). Onneksi mun heikkoutta huulimeikkejä kohtaan hidastaa tuo hinta, kun se tuntuu aika kovalta Lumeneksi. 10 euron hinta olisi ihan hyvä, ärsyttävää kun Lumene nostaa jatkuvasti hintojaan :/

  Mä en itse olisi huolissani kopioinnista, sillä mm. Revlonilla, IsaDoralla ja Cliniquella on kaikilla samanlaiset pakkaukset omilla punakynillään 🙂 Eikä se haittaa mua, sillä innostun eniten juuri markettidupeista!

  • Uuu, nuo Intenset täytyykin käydä tsekkaamassa! Kiitos vinkistä 🙂

   Hinta on näissä kyllä kamalan kallis, mutta elättelen toivoa että nämä tulevat jossain kohtaa aleen. Esimerkiksi Anttilassa on yleensä hyviä tarjouksia Lumenesta. Lumenen hinnat ovat kyllä kautta linjan kallistuneet aika lailla, en ollut uskoa silmiäni silloin kun tulivat ne uudet mono-luomivärit joilla on hintaa 15 euroa kappaleelta!

   Jep, luulen että tässä maailmassa ei samanlaisia pakkauksia voi vältellä 🙂 Koostumus ja sävyt (ja hinta!) ovat kaikesta päätellen erilaisia joten aina vaan parempi meille!

 4. Aivan ihanalta sävyltä näyttää kyllä myös tuo Aamun raikkaus! Mä ihastuin kans näihin ensitestailun jälkeen, jotenkin tuo värikynämäisyys iski myös minuun ja uusiksi suosikeiksi nämä taisivat kyllä heti päätyä! 🙂

  • Jep, tuo korallinen Aamun raikkaus on ihan mun suosikki nykyään 🙂 Ja nämä tuntuivat myös kivan kosteuttavilta.

 5. Lumene pyrkinee semi-selektiiviseksi niin kuin Clinique, mutta ovat tuotteet osittan toisaalta parantuneetkin hintojen noustessa. Meikkivoiteita ainakin käyttäisin, jos vain tajuaisivat tehdä vaaleita sävyjä. Huulituotteissa sävyt ovat aina liian pinkkejä enkä taida enää niitä ostaa.

  • Jotain tällaista tendenssiä on tosiaan ollut ilmassa. Ja mikäs siinä, kun kotimainen merkki haastaa itseään ja pyrkii parempaan 🙂

   Tosiaan, meikkivoiteet ovat ainakin mulle olleet positiivisia tuttavuuksia vaikka joissakin tuotteissa on liian tummat sävyt. Ainakin BB-voide oli ka-ma-lan tumma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework