Arvio: Lumene Heleyttävä huulivoide

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene on lähtenyt mukaan kosteuttavien, hieman väriä antavien huulituotteiden trendiin ja tuonut markkinoille Raspberry Miracle -sarjaan kuuluvan Lip Perfecting Balmin. Clarinsilla on iät ja ajat ollut samankaltainen tuote ja nyt muut valmistajat ovat hypänneet samaan kelkkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heleyttävän huulivoiteen on siis tarkoitus paitsi tuoda kiiltoa huulille, myös hoitaa ihoa. Tuoksu on Lumenelle ominaisesti makean marjainen ja aika voimakas, joskin tuoksu katoaa nopeasti voiteen levittämisen jälkeen. Kosteuttavuuden lupaus toteutuu, sillä huulivoide tuntuu huulilla kuin paksulta huulirasvalta enkä koe tarvetta pureskella huuliani jatkuvasti (varma merkki kuivumisesta). Selitys kosteuttavuuteen löytyy ainesosaluettelosta, jossa heti toisena komeilevat kosteuttavat triglyseridit.

Koostumukseltaan huulivoide on tahmaisen ja vesimäisen välillä, eli täydellinen minulle. En juurikaan huomaa tuotetta huulillani eivätkä huulet liimaudu yhteen. Pysyvyys on huulikiilloksi oikein hyvä, noin kolme tuntia kuluu ennen kuin sävy kaipaa pientä boostia. Kevyt huultenrajaus edesauttaa huulten pysymistä huoliteltuina pidempään, mutta viimeistään ruokailun jälkeen kiiltoa on levitettävä reilu kerros.

Tuotetta on saatavilla neljää eri sävyä, joista kaksi testiin saamaani eroavat toisistaan yllättävän paljon sävyltään vaikka ensisijaisesti tuote on vain kevyesti väriä tuova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Wild Flowers / Kedon kukkia

Pinkein huulivoiteista tuo selkeästi havaittavaa sävyä huulille. Sävy on optimaalisesti neutraali (ei kylmä eikä lämmin) ja sopii osaksi monenlaista meikkiä. Vaaleanpunainen sävy on kahdesta testikappaleesta suosikkini, sillä se on helppo parittaa eri tyyleihin ja se erottuu selvästi huulilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Tyyni kesäpäivä / Summer’s Day

Nudempi kakkossävykään ei ollut minulle pettymys: pigmenttiä löytyy sen verran, että tummahkot huuleni vaalenevat hieman ja tämä sopii niin ikään mukaan monenlaiseen menoon. Koin sävyn kuitenkin hieman tylsäksi verrattuna pinkimpään sisareensa, vaikka monelle juuri Tyyni kesäpäivä olisi se ykkösvaihtoehto.

Ainoa juttu josta en Heleyttävässä huulivoiteessa pidä, on sen muovinen applikaattori. Levitys sillä on hankalaa ja levityspää ja korkki suttaantuvat helposti päivän mittaan tuotteen tahmeudesta johtuen. Mieluummin levittäisin voidetta huulille kangasapplikaattorilla tai huulikiilloissa usein nähtävällä, pehmeällä doe foot -päällä. Levittämisen vaikeus saattaa nousta minulle esteeksi käyttää tuote loppuunsa, sillä inhoan mähmäisiä pakkauksia ja levityspään muovista tunnetta.

Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm kustantaa noin kympin ja sitä saa tavarataloista ja suurimmista marketeista, kuten Lumenea yleensäkin.

 

Kiinnostaako Lumenen uutuus? Millainen on täydellinen applikaattori huulikiillolle?

 

Tuotteet saatu testiin Lumenelta.

Comments

  1. Tällainen oli sujautettu perjantaiseen LivBox-goodiebagiin ja hihkuin ihan innoissani kotimatkalla, että pääsen viimeinkin kokeilemaan näitä blogeissa kevään korvilla runsain mitoin kukkineita kaunokaisia. Tykkään pitää huulipunat huulipunana ja kiillot kiiltoina. 🙂

    • Noni jes! Arviota sitten vaan kehiin 🙂 Enemmän tää musta on kyllä kiilto, vaikka väriä tulee enemmän. Sallan Clarinsin vastaavaan vertailtuani Lumene on ehdottomasti enemmän siellä meikkipuolella kuin huulirasvapuolella 🙂

    • Hmm, kai sen kangasapplikaattorin teoriassa voisi vaikka desinfioida vaikkei ihan kokonaan saisikaan puhtaaksi? Lähinnä siis ärsyttää, kun tuossa muovipäässä se kiilto valuu pitkin poikin purkkia ja korkkia tahmaten kaiken tieltään, ei niinkään epähygieenisyys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework