Arvio: lisää Fergie-huulipunia!

Saimme taannoisista Wet n Wildin Fergie-sarjan lanseerausbileistä mukaamme goodie bagin, joka sisälsi yhden huulipunan. Lisäksi bileissä jaettiin ilmaiseksi huulipunia ja kynsilakkoja, ja näin ollen minulle sattui vielä kaksi muutakin punaa. Valitettavasti sain yhden sävyn kahteen kertaan, joten tuplakappale menee lähiaikoina järjestettävään arvontapakettiin 🙂

wnwhuulip2

wnwhuulip

Aiemmin olen arvostellut blogissa sävyn Old School Glam, joka on mielestäni oikein kiva peruspunainen huulipuna. Nyt sain testiin sävyt V.I. Pink ja D-Vinely Chilled. Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia on arvostellut jälkimmäisen sävyn jo aiemmin, tsekatkaa hänen arvionsa täältä.

wnwhuulip4

V.I. Pink on sävyltään hieman malvaan taittava vaaleanpunainen cremepuna, jossa on kuitenkin kevyt satiininen hohto ja aavistus hileisyyttä. Sävy on tosiaan kylmähkö ja enemmän lila kuin punainen, joten minun lämpimälle ihonsävylleni tämä ei ole ihan napakymppi. Koostumukseltaan V.I. Pink on hieman kosteuttavamman tuntuinen kuin Old School Glam, mutta ero ei ole suurensuuri. Pitkin päivää siis myös tämä ”vippi-pinkki” kuivattaa huulia jonkin verran. En tosin kehdannut astua ovesta ulos tämä puna huulillani, sillä kontrasti ihonsävyni ja huulipunan välillä oli niin järkky. Viileämmän ihon omaavalle neitoselle tämä sävy on varmasti parempi, itse käytän sitä nykyään hyvin hennosti huulille taputeltuna jolloin vaaleanpunaisuus ei riitele ihoni kanssa niin kovasti.

wnwhuulip3

D-Vinely Chilled on koostumukseltaan paljon hileisempi kuin tuotetoverinsa. Sävynä tämä viininpunainen on aivan ihana, mutta ainakaan ihan heti en glitteriselle koostumukselle syttynyt: kimalluspartikkelit tekevät punasta kuivahkon ja hankalasti levittyvän, eikä huulituntuma ole niin miellyttävä kuin muissa sävyissä. Kimalteet myös kuluvat huulilta aika nopsaan, joten senkin takia soisi että pohja olisi tasaisemmin levittyvä. Kuitenkin sävyltään tämä on oikein hyvä lisä kokoelmaani ja varmaan syksyn tullen käytän tätä enemmän. Ehkä höystettynä huulikiillolla, jolloin koostumus olisi vähän miellyttävämpi?

Pakkausdesignista olen edelleen samaa mieltä kuin huhtikuussa: kamala. Huulipunaa ei saa kierrettyä kokonaan hylsyn sisään, ja siitä on alkanut muodostua minulle groundbreaker siinä mielessä etten varmaan itse viitsi ostaa näitä punia.

Hintaa näillä Wet n Wildin Fergie-huulipunilla on 6,95 euroa. Hinta on mielestäni edelleen hyvä, vaikka laatu vaihteleekin sävystä riippuen. Erittäin hyvä juttu on myös se, ettei näistä löydy sellaista markettipunille tyypillistä mummomaista tuoksua. Kyllä nämä jollekin tuoksuvat, mutta ainakaan minun nenääni haju ei ole kovin voimakas.

Oletteko te ehtineet testata Fergie-punia? 🙂

Fergie Centerstage Lip Color shade V.I. Pink
+ creamy texture with light satin shimmer (shimmer is nearly invisible)
+ pigment-rich
+ feels more moisturising than Old School Glam
+ doesn’t have strong smell
– the shade isn’t good for my warm skin tone
– dries lips a little during the day
– awful package

Fergie Centerstage Lip Color shade D-Vinely Chilled
+ exciting shade: wine-red with loads of glitter
 + doesn’t have strong smell 
– very drying on lips
– doesn’t apply evenly due to dry and glittery texture
– awful package

Have you tried these out yet? 🙂

Comments

    • Niinpä, sävy on aivan ihana ja kaunis, mutta ei kyllä mun ihonvärille yhtään sopiva 🙁 Vähän kevyemmin laitettuna menee, mutta siinäkin saa olla tarkkana.

    • Haha! 😀 Kyllä olisi Fergien pitänyt tietää, ettei tuollainen hylsy tule menestymään. Tosin eilen vieraillessani Seppälässä, ei siellä ollut kuin muutama huulipunahylsy jäljellä… Ilmeisesti ihmiset siis ovat kuitenkin ottaneet nämä punat omikseen 🙂

  1. Mä en voi ostaa näitä sen hylsyn takia. En kertakaikkiaan. En ikinä saisi pidettyä huulipunaa ehjänä, vaan onnistuisin sotimaan korkilla siihen kärkeen joka kerta. 😀

    • Ymmärrän hyvin antipatiasi 😀 Minäkin olen nimittäin joka ikinen kerta onnistunut lohkaisemaan punasta palan korkin takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework