Arvio: Kynnet Fergien tyyliin

Seuraavana esittelyyn Fergie CenterStage -kokoelmasta pääsee kynsilakka sävyssä Gold Album*.

Pullossa lakka näytti tavallisen tylsältä kultasävyltä, mutta kynsillä ihastuin tähän foil-koostumukseen aivan täysillä! Lakka levittyi kuin unelma ja peitti hyvin, lyhyissä kynsissä yksikin kerros varmasti riittää (näissä kynsissä on varmuudeksi kaksi).

Sonia, Dreamer ja Helena ovat antaneet pyyhkeitä lakan leveästä siveltimestä, mutta minusta sivellin oli kertakaikkisen toimiva. Sain joka sormen lakattua vain kahdella vedolla ja sivellin teki siistiä jälkeä. Kynteni ovat aika leveät, joten siksi suti toimi minulla paremmin kuin muilla.

Pysyvyyteen olin myös tyytyväinen, lakat pysyivät oikein hyvin kynsissä. Varsinkin varpaankynsissä pysyvyys on ilmiömäinen 🙂 Käsissä hieman alle viikko oli tälle lakalle optimi.

Fergie-lakkojen hinta on 6,95 euroa, jonka koen hieman liian korkeaksi tällaisen ”halpislakan” ollessa kyseessä. Esimerkiksi Wild & Mildin ja Wild & Crazyn (what’s the difference?) lakat ovat halvempia ja laadussa en huomaa juurikaan eroa. Fergie-kokoelman mukana tulee toisaalta hurjasti erilaisia glittereitä ja muita ihania sävyjä.

Houkuttaako kullan kimallus? 🙂

*saatu testiin blogia varten.

Let’s give turn to Fergie Nail Color in shade Gold Album.

+ looks boring but on nails the shade is very interesting, foil-like gold
+ one layer is enough for short nails
+ I really like the huge brush (others have not)
+ stays on well (about 5 days on my nails)

– a little pricy for a cheap nail polish
– huge brush if you prefer a smaller one

Don’t you just love glimmering gold on nails? 🙂

Comments

  1. Mulla on niin leveät kynnet, että Konadin koko kynnen kuviot riittävät leveydeltään ainoastaan pikkurilliin. Siitä ei mulla ole kyse. Riippuu varmaan ihan lakkaajastakin ja lakkaustavasta, tykkääkö. 🙂

    • Joo, myös lakkaustapa vaikuttaa! Mulla on (itseäni) ärsyttävä tapa lakata vähänkin pienemmällä siveltimellä useita vetoja joka yleensä vaikuttaa lakkauksen lopputulokseen rumentavalla tavalla. Tällainen leveä sivellin siis helpottaa hommaa, kun mun ei ”tarvitse” vetää siveltimellä niin montaa vetoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework