Arvio: Korres Liquid Lipstick, sävy 25

Uuden vuoden kunniaksi on aika purkaa hieman rästiin jääneitä tuotearvioita.

Tänään aiheenamme on Korres Liquid Lipstick*, jonka luvataan olevan pitkäkestoinen huolimatta kermaisesta ja kosteuttavasta koostumuksesta. Antioksidanttejakin tämä sisältää vadelman ja granaattiomenan uutteiden muodossa.

INCI-listan alku on seuraavanlainen:

Lähde: http://www.cosmetic-check.com.

Tämän jälkeen seuraavat ainesosat ovat silikoneja ja loppupuolella saadaan kehiin myös marja- ja hedelmäuutteet sekä auringonkukkaöljy. Viimeisenä on erilaisia sidosaineita, tin oxide ja väriaineet (”may contain mica”).

Huulipunan alku on siis täynnä kemikaaleja, mikä tuli hieman yllätyksenä: minulle Korres on näyttäytynyt hieman luonnonmukaisempana merkkinä kuin monet muut.

Sävy numero 25 Natural on yllättävän pigmenttinen. Odotin huulipuna-tuoteryhmästä huolimatta huulikiiltomaista lopputulosta, mutta tästä löytyy väriä vaikka muille jakaa. Natural on sävy, jota en ehkä itse olisi valinnut, mutta se sopii erinomaisen hyvin meikkiin kuin meikkiin: luonnolliseen ja vaaleaan lookkiin se tuo hiukan lisäväriä ja tummemman silmämeikin se tasapainottaa olematta kuitenkaan tylsä. Kuvailisin parhaiten sävyä sanoilla murrettu vanha roosa, ehdottomasti parempi lämminsävyiselle iholle.

Koostumukseltaan huulipuna on kevyesti levittyvä ja erittäin kosteuttavan tuntuinen. Tästä onkin tullut suosikkini näin talvella, kun huuleni ovat jatkuvasti rohtuneet. Liquid Lipstick tuo huulille kauniin sävyn näyttämättä kuitenkaan niitä koko karmeudessaan. Päivän aikana en tunne tarvetta huulirasvalle tämän lisäksi, riittää kun lisäilen tätä nestemäistä punaa.

Kevyt ja nestemäinen koostumus aiheuttaa kuitenkin helposti juonteisiin vetäytymistä, ja rajauskynä onkin tämän kanssa ehdoton. Sävyn kanssa onneksi sopii melkein mikä tahansa neutraalin sävyinen kynä, eikä minun tarvinnut hankkia tälle erikseen omaa kynää. En myöskään lähtisi sutimaan tätä ilman peiliä, niin huulikiiltomainen tuote ei ole kyseessä.

Kesto ei mielestäni ole tuotteen lupaama ”long-lasting”, vaan jotain huulikiillon ja -punan väliltä. Tuote kestää huulilla hyvin juomisen, mutta syömisen jälkeen sitä on korjailtava reilusti. Tätä ei kuitenkaan punan tavoin tarvitse poistaa ja huulimeikkiä tehdä uudestaan, vaan entisen päälle lisääminen riittää. Toisaalta osasin jo varautuakin tähän: kyseessä ei ole huulilakka, vaan kevyellä nestemäisellä koostumuksella varustettu huulipuna.

Tuoksu tuotteessa on mukavan vaniljainen, aika perinteinen mutta ei häirinnyt käyttöä merkittävästi. Oletin, että tuoksu olisi marjainen kun kerran vadelmaa mainostetaan pakkauksen kyljessäkin. Aplikaattori on aavistuksen pienempi kuin normaalissa huulikiillossa, mutta toimii hyvin.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tuotteesta: saan huulille kevyen, mutta peittävän sävyn ja puna tuntuu mukavan kosteuttavalta huulilla. Ehdottomasti talvihuulimeikkini pelastus!

Arvosana: 4 / 5. Pisteitä vähensi se, ettei tuote ole pitkäkestoinen toisin kuin lupaa. Myös juonteisiin vetäytyminen on ikävää, joskin tämä korjaantuu rajauskynällä.

Tuote sopii kaikille, jotka kaipaavat huulikiiltoa peittävämpää lopputulosta mutta kevyttä koostumusta. Tämä ei kuitenkaan sovi ihan niin hyvin kiireisille, sillä huulipunan korjailu vaatii peilin ja hieman aikaa.

Löysin tätä ainoastaan nelly.comin valikoimista hintaan 16,95 euroa (normaalihinta 24,95e) ja Korresin omasta nettikaupasta hintaan 19,90 euroa. Luulisin, että tätä on kuitenkin tarjolla kaikissa liikkeissä, jotka muutenkin myyvät Korresia (esim. Sokos). Jälleenmyyjät ja Korresin oman verkkokaupan löytää täältä.

Hinta on kallis, varsinkin kun putelissa on tavaraa vain 3,5ml. Esimerkiksi Natural Coden huulikiilloissa on tuotetta 5ml ja IsaDoran ja Miyon kiilloissa peräti 7ml. Voisin tuotteen hyvän pigmentin ja laadun takia ostaa toisenkin kappaleen itselleni, joskin yritän katsella löytäisinkö tästä hyvän alennuksen.

Onko teillä kokemuksia Korresin värikosmetiikasta? 🙂

* tuote saatu testiin Kauneuskeskus Even bloggaajaillasta.Korres Liquid Lipstick in shade 25 Natural

+ light, liquid application with good pigment
+ feels moisturising (though INCI doesn’t really show much oils to start with)
+ evens skin tone on lips but doesn’t show how awfully broken the skin is
+ shade Natural goes well with both light and heavy make up
+ smell is ok, a basic vanilla and not strong

– Natural isn’t very good shade for cold toned skin: it’s quite warm old rose
– application is relatively easy but you need a mirror and the lipstick may escape outside lips without a good lip liner
– this isn’t a long-lasting lipstick though the package promises so: I had to correct this often during the day, especially after eating
– price is quite high for 3,5ml product (~20 euros / 26 dollars / 16 pounds)

However I liked this product very much. It brings a good shade to my lips without drying them (and without showing how dry they really are!). This isn’t for people in a hurry since application takes a little time (due to high pigmentation) and correction during the day requires a mirror.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework