Arvio: KC Color Mask Paint Pinkadelic

Lupasin arviota Pinkadelicista jo loppuneet-postauksen aikoihin. On kuitenkin ollut vaikea kirjoittaa tuotteesta, joka kyllä tavallaan toimi mutta ei yltänyt odotuksiini ja oli siten tietyllä tapaa pettymys. Color Mask -postaukset ovat kuitenkin olleet suosittuja sekä kommenttien että kävijöiden valossa, joten ajattelin kertoa kokemuksistani vaikken ihan täysin tyytyväinen tuotteeseen ollutkaan.

Hiukseni ombre-vaalennettiin viime syksynä ja sen jälkeen heiluin alkuvuoteen hattaratukan kanssa. Viimeisin hiuspostaus taitaa olla Elämää hattarahiusten kanssa -postaus joulukuulta. Alkuvuodesta väri oli jo sen verran haalistunut ylläpitotoimista huolimatta, että kävin ostamassa muutamankin erilaisen suoravärin jotka lätkäisin kutreihini. Monella hyvin toimiva Crazy Color (saa muun muassa Cyber Shopista) ei toiminut minulla lainkaan: väri ei yksinkertaisesti tarttunut kiinni hiuksiin. Toinen ostokseni oli senhetkinen uutuustuote, KC Professionalin Color Mask Paint sävyssä Pinkadelic.

Kuten näette, väri tarttui latvojen ja pituuksien vaalennettuihin osioihin hyvin. Levitin Pinkadelicin kuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa reilusti yli maksimiajan (mahdoinkohan pitää väriä päässäni peräti parisen tuntia), sillä tiesin että hiukseni eivät ota väriä vastaan kovinkaan helposti. Kampaajalla laitettu ponitukka nimittäin haalistui nopeasti alkuperäisestä loistostaan ja tosi-hattarat hiukseni ehtivät olla vajaa kaksi kuukautta. Sen jälkeen sävy oli haalea, vaikka vaaleanpunainen vivahde oli nähtävissä.

Miksi Pinkadelic sitten oli minulle pettymys? Ensinnäkin väri kesti minulla vain yhden pesun ja toisen pesun jälkeen sitä ei ollut enää lainkaan nähtävissä. Toisekseen koko tuubi kului yhdellä käyttökerralla, joten Paint-tuotteiden avulla värin ylläpito tulisi minulle hyvin kalliiksi. En kuitenkaan sano tuotetta huonoksi, se vain vaatii alleen tietynlaiset hiukset: joko hyvin huokoiset tai puhkiblondatut. Niihin väri tarttuu paljon paremmin kuin omaan, vähän liian hyväkuntoiseen ja liian vähän blondattuun tukkaani.

Luulen, että intensiivisemmän ja pidempikestoisen lopputuloksen saamiseksi minun olisi kannattanut sekoittaa Pinkadeliciin tummempaa shokkipinkkiä Hot Pinkiä. Eli minun olisi ehdottomasti pitänyt olla paremmin kartalla hiusteni tilanteesta ja taipumuksesta ”hylkiä väriä”. Moka ei siis ollut tuotteen, vaan minun.

Color Mask Paintin hinta on noin 15 euroa ja sitä myydään kampaamoissa ja tavarataloissa. Kannattaa konsultoida kampaajaa, mikäli mielii saada hiuksiinsa tietyn sävyvivahteen tai on epävarma hiustensa kunnosta! Muut Color Mask -postaukseni löytyvät KC Professional -tägin alta. KC Professional -tuotteita voi ostaa esimerkiksi Stockmannilta tämän linkin kautta (mainoslinkki).

Nyt hiussuunnitelmat ovat jo vallan toisenlaiset ja onpa kuontalo tässä välissä lyhentynytkin solisluumittaan. Hiusteni tulevaisuus on suorastaan jännittävä, sillä kesäkuun alussa koittaa iso hiusmallikeikka ja mulle kaavailtiin uusiksi sekä väri että leikkaus… Hui!

 

Onko sinulla kokemusta Painteista tai suoraväreistä?

Comments

 1. Vinkiksi vielä, että jos blondauksen ja suoravärin välissä on aikaa ja hiuksia on pesty siinä välissä, syväpuhdistavalla pesu ennen suoraväriä kannattaa. Mä en myöskään laita kotiblondauksessa lainkaan sitä hoitoainetta suoravärin alle, vaan pesen vaan blondausaineen pois ja annan kuivua. Itse asiassa mä pesen latvat siinä samalla syväpuhdistavalla, koska mähän joudun blondaamaan kuukausittain vain tyven ja pituuksiin kertyy kaiken maailman hiusmömmöjä pintaan estämään suoravärin tarttumista. Mut jos hakee hempeitä sävyjä, kannattaa varoa. Tolla mun ohjeella tulee shokkiväristä shokkiväriä ja violettiin taittava Crazy Colorin Platinum menee oikeesti violetiksi blondilla eikä miksikään platinablondiksi. 😀

  • Kiitos shokkivärivinkeistä! 🙂 Mä luulen, että myös shokkiväri olisi mulla vaikea pitää yllä. Tosin tällä laiskuuden tasolla mikä vaan on vaikea pitää yllä… 😀

   Testaan tuota syväpuhdistavaa ennen seuraavaa värjäyskokeilua, kiitos ideasta!

 2. Mulla on aivan sama kokemus kyseisen tuotteen kanssa ja olen luontaisestikin jo todella vaalea hiuksinen olen kyllä ottanut hiuksiini hieman super vaaleita raitoja. Pidin tuotetta yli puolituntia hiuksissa ja enpä voi sanoa juurikaan sävyä tarttuneen.Tosin kampaajallakin värjätyt pinkit hiukset kestivät reilun viikon, noin kolme pesua että ongelma on ilmeisesti myös ”lasimaisessa” hiuslaadussani. Seuraavaksi aion kokeilla juuri tuota sekoitusta hot pinkin kanssa. Epäilen kuitenkin että olen ilmeisesti ikuisesti tuomittu olemaan blondi:) ja saan vain hetkellistä vaihtelua kyseisistä tuotteista.

  • Joo, lasimainen hiuslaatu voi olla syynä siihen ettei väri pysy :/ Mulla hius on aika karhea, mutta hyväkuntoinen ja siksi ei pidä väriä hyvin. Ihmettelin jo nuorempana, miksei esim. violetti- tai punasävyinen tukka pysy mulla kirkkaana paria pesua pidempään, enkä silloin tajunnut syyttää hiuslaatuani vaan hiusväriä.

   Toisaalta, eiks oo ihan kiva ettei kaikki tarraudu hiuksiin ja pysy ikuisesti? 🙂 Näin ei tarvitse vaalentaessa huolehtia siitä, että sieltä ilmestyisi jotain maagisia vihreitä tai punaisia sävyjä aiempien kokeilujen jäljiltä.

 3. Mä ostin tuota kolme purkkia, koska paksut hiukset vaativat enemmän väriä. Hiukseni olivat blondatut, mutta ei siis mitkään superkuluneet ja ei pysynyt kuin 2 pesua koko homma. Pettymys, sillä rahasumma, jonka tuotteisiin käytin oli iso. Tästä edes miksaan hoitsikalla ja biozellin color maskeilla omat sävyni, sillä pito on sama, peittävyys on sama ja vain hinta hoitsikkalitkulle on n. 20 kertaa vähemmän.

  • Jep, mulla yksi puteli riitti pitkien ja paksujen hiusten latvoihin ja jäi vähän vajaaksikin. Ehkäpä näistäkin se kirkkaampi Hot Pink toimisi paremmin…? Monethan pystyvät ylläpitämään hattaratukkaa ihan niillä Pearl-tuotteilla, joten ehkä hiuslaatu on mullakin vaan sellainen ettei se tykkää pitää väriä itsessään.

 4. Siis se volor mask paint tummempi violetti väri, siitä mulla on kokemusta. Väri itessään oli tosi näytti ja tarttu helposti, ei kuitenkaan kestäny kauan ja kuluessaan paljastui että mun latvat oli muuttunu ihan kamalan vihreen värisiksi ja niitä ei millään saanu pois. Käytin monia satoja euroja että saisin tän tukan kuntoon ja siltikään mä en oo tyytyväinen tähän kuontaloon.

  • Äh, on tosiaan hankala sanoa mitä tukasta paljastuu kun kaikki värikertymät kuluvat pois 🙁 Siksi teenkin kaikki värimuutokset kampaajalla, joka yleensä osaa ennustaa mitä värejä hiuksesta purkautuu esim. vaaleantaessa. Toivottavasti vielä saisit hiukset kuntoon! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework