Arvio: Hymylle boostia

Kuten parista postauksesta on voinut päätellä, on Natural Code Smile Booster Soft Papaya ollut suosikkiarkikiiltoni (myös Karkkipäivän Sanni on kehunut kyseistä huulituotetta). Sitä on ollut huulillani myös monessa muussa postauksessa, joissa en vain ole tajunnut sitä erikseen nimetä. Kuitenkin se on ainoa nudekiiltoni ja tykkään hurjasti sen koostumuksesta: ei liian tahmea mutta kuitenkin kestävä, hyvä tuoksu ja pigmenttiä on tarpeeksi. Soft Papaya on itse asiassa ensimmäinen (!) huulikiilto, jonka olen saanut kulutettua loppuun kyllästymättä.

Natural Coden huulikiillot ovat uudistuneet jo aikaa sitten, mutta minä hyppäsin kelkkaan vasta nyt. Soft Papayaa on minulla varastossa vielä putkilo tai pari vaikka uudessa linjassa on myös hyvin samankaltainen sävy (Creamy Papaya). Pelkäsin nimittäin, että koostumus olisi muuttunut huonompaan. Nyt ostin sävyn Satin Rose.

No, koostumukselle ei sinällään ole tapahtunut mitään: kiilto on yhä laadultaan hyvä ja sopii minulle, mutta se tuoksu… Voi ei. Vanhassa kiillossa tykkäsin myös suorastaan hedelmäisestä tuoksusta, mutta tämän uuden koostumuksen myötä tuoksu on vaihtunut aika esanssiseksi. Kuten Virve kuvailee, ”pistäväksi”.

Lisäksi olin hieman pettynyt kiillon pigmenttiin. Ok, tämän on tarkoituskin olla läpikuultavan kermainen, mutta edes joku väri olisi kiva. Nykyisellään Satin Rose vain tasoittaa huulteni omaa sävyä vaikka putkilo antaa ymmärtää hieman muuta. No, käyttelen kuitenkin tämän kiillon loppuun mutta samanlaista suosikkia siitä tuskin tulee kuin Soft Papayasta.

Kaino toiveeni Lumenelle onkin, että Natural Code Smile Booster -huulikiilto saisi takaisin vanhan, paremman tuoksunsa ja pigmenttiä lisättäisiin aavistus. Nyt sävyt näyttävät aika samankaltaisilta.

Erityistä plussaa täytyy kuitenkin antaa siitä, että nämä kiillot tuntuvat huulilla kosteuttavalta! Ne sopivat hätätapauksessa siis myös huulirasvan korvikkeeksi viemään kuivaa tunnetta pois.

Onko teillä Natural Coden uuden koostumuksen huulikiiltoja? 🙂 Mitäs tykkäätte?

PS. Hupsista! Ostamani sävyn nimi olikin Satin Rose eikä Creamy Strawberry… 🙂 Korjattu tekstiin.

Lumene Natural Code is a Finnish make-up brand and I loved their Smile Booster Lip Gloss in shade Soft Papaya. Unfortunately they have renewed the product and it no longer smells as nice as the old lip gloss 🙁 However I still like Smile Boosters because they have quite the same finish than before but I was hoping for a better smell and slightly more pigment. So no absolute favourites here.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework