Arvio: Huulipunaa Fergien tyyliin

Aiemmin kerroin, että sain testattavakseni pr-toimistolta muutamia Wet n Wildin uuteen Fergie-kokoelmaan kuuluvia tuotteita. Tuotteiden pitäisi ilmestyä kauppoihin tämän kuun lopussa, joten ajattelin puskea arviot tuotteista ulos ennen itse lanseerausta.

Huulituotehulluna otin tietenkin käsittelyyn ensimmäisenä kokoelmaan kuuluvan Perfect Pout Lip Colorin. Itse sain sävyn Old School Glam (samanvärisen kuin Helena Dixi-blogista), D-Vinely Chilled -sävyn on arvostellut Sonia ja Ferguson Crest Cabernet’n Dreamer.

Huulipuna näyttää sävyltään peruspunaiselta, mutta olin huomaavinani siinä myös jonkun erikoisemman vivahteen. Puna näyttää jotenkin haaleammalta huulillani kuin samaan sävyperheeseen kuuluvat punat yleensä. Putelissaan tämä on myös aavistuksen viileään taittava ja siten siis tarpeellinen lisä kokoelmaani.

Perfect Pout Lip Color levittyy oikein mukavasti ja tuntuu huulilla pehmeältä. Ilmeisesti pysyvyyden suhteen on ollut vaihteluita sävyjen välillä (Sonian mukaan D-Vinely Chilled ei ole pysyvyydeltään kovinkaan hyvä), mutta tämän Old Schoolin suhteen minulla ei ole valittamista. Puna pysyy yhtä hyvin kuin L’orealin vastaavat, eli syömisen jälkeen korjailua on luvassa mutta koko huulimeikkiä ei tarvitse olla uusimassa. Päivän mittaan huulipuna kuivattaa huulia jonkin verran (varsinkin näin talvella), mutta näin se yleensä onkin peruspunissa.

Ainoa suoranainen valituksen aiheeni kumpuaa pakkaussuunnittelusta: kuka ääliö on suunnitellut huulipunahylsyn, jossa huulipunaa jää ulos kun sen sulkee?! Puikkoa ei siis saa kierrettyä hylsyn sisään piiloon ja turvaan kolhuilta, vaan noin sentin mittainen osa jää ulkopuolelle. Olenkin joka avauskerralla onnistunut kolauttamaan punan korkin reunaan ja ihan varmasti joku kerta katkaisen puikko-osan 🙁 Lisäksi pakkaus on muutenkin aika halvan oloinen, mutta toisaalta Wet n Wild on edullinen merkki jolloin on tärkeintä että tuote toimii.

Hintaa Fergie-kokoelman huulipunilla on 6,95 euroa, jota en pidä ollenkaan pahana hintana toimivasta huulituotteesta mikäli avausmekanismi ei haittaa. Kokoelma tulee löytymään paitsi Seppälä-myymälöistä, myös pretty.fi-verkkokaupasta.

Odotatteko jo Fergie-kokoelman uutuuksia? 🙂

I got to test Fergie CenterStage Collection and now I’m going to introduce Perfect Pout Lip Color in shade Old School Glam. Also Sonia, Helena and Dreamer have done reviws of this lipstick in different shades.

+ Shade is unique in my collection: red leaning to blue and somehow more hollow compared to other bright reds I own
+ Application is easy and smooth
+ Feels moisturising

– Dries a bit during the day though this is inevitable with nearly all lip colors
— Cheap and unpractical package design! This is a huge flaw in otherwise good product: the stick doesn’t roll down all the way but stops half inch before closing fully inside the package. This causes awful lot of mess when closing the lipstick.

However this is very good for the price (6,95 euros / 8 dollars / 5,50 pounds) so if you’re in need of a good basic red, check this one out!

Are you waiting for Fergie CenterStage Collection? 🙂

Comments

 1. Näyttääpäs nätin väriseltä! Täytyy varmaan käydä sitä käpistelemässä sitten joskus.

  Minulla on yksi Wet’n Wildin huulipuna ja siinä on kanssa tuollainen ääliöhylsy. En ole toistaiseksi sitä kolhinut, mutta kovasti pitää aina keskittyä sen käyttämiseen, ettei kolhuja tulisi. Minustakin se on aika typerä systeemi pakata huulipuna.

  • Mulle keskittyminen yleensäkin on sanana vieras… 🙂 Mun mielestä kosmetiikan tuotepakkausten (niin kuin ihan minkä tahansa pakkausten) pitää olla ennen kaikkea käyttäjäystävällisiä ja toimivia! En ymmärrä, kuinka tämä voi olla jonkun mielestä hyvä systeemi 😀

   Suosittelen kyllä tutustumaan, jos peruspunaa kaipaat.

 2. Näyttää jo värinä siltä, että pysyy paremmin. En sulje pois vaihtoehtoa, etteikö niillä ois sävyjen välillä laatueroja. 🙂 Yleensä ton tyyppiset värit mun kokemuksen mukaan pysyy paremmin ja nätimmin.

  • Joo, eiköhän se oo aika vaikeeta mokata kirkuvanpunaista huulipunaa noin valmistajan näkökulmasta 🙂 En ainakaan heti muista, että olisin törmännyt paloautonpunaiseen huulipunaan, joka ei pysyisi huulilla yhtään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework