Arvio: Hohtoa Fergien tapaan

Sain taannoisten Wet n Wildin Fergie-bileiden goodie bagista omakseni sarjan hohtopuuterin sävyssä Rosé Champagne Glow*. Hohtopuutereita olin jo aiemmin vilkuillut tositarkoituksella, sillä kyseessä ovat kiistatta lanseerauksen mielenkiintoisimmat tuotteet. Näitä Reflect Shimmer Paletteja on kaiken kaikkiaan kolmessa eri sävyssä, jotka ovat ilahduttavan erilaisia keskenään: Rosé Champagne Glow edustaa kylmänpuoleista sävymaailmaa Rosé Golden Goddessin ollessa sen lämpimämpi, ”poskipunaisempi” versio ja Carnaval in Rio on jo aurinkopuuterimaisen ruskea.

wnwfglow2

Rosé Champagne Glow näyttää paletissa lähes poskipunalta, mutta todellisuudessa pigmenttiä piirtyy iholle iisimmin eikä övereistä ole tämän tuotteen kanssa pelkoa. Champagne Glow käykin kolmikosta parhaiten korostukseen kulmaluulle ja poskipäille, otsalle tämä on ehkä aavistuksen liian shimmerinen.

wnwfglow

Suosikkikorostustuotteeseeni, MAC:in Lightscapadeen, verrattuna Champagne Glow’ssa on aavistuksen lämpimämpi sävy sekä isompia glitterpartikkeleita. Myös tuotteen shimmer on Lightscapadeen verrattuna kimaltavampaa, vaikka mistään diskopalloefekteistä ei voida Champagnenkaan kohdalla puhua. Lightscapaden hohto on hyvin hienovaraista ja hienostunutta, kun taas Rosé Champagne Glow’lla koristetut poskipäät hyppäävät enemmän esille.

Jos siis etsit maltillista ja ihoon sulautuvaa korostustuotetta, valitse MAC Lightscapade. Mikäli taas haluat näyttävämmän hohdepuuterin iltamenoihin, on rutkasti halvempi Rosé Champagne Glow nappivalinta. Rosé Champagne Glow taipuu hieman paremmin myös monitoimituotteeksi silmäluomille taputeltuna: efekti, josta saatte lisätodisteita seuraavassa postauksessa.

Reflect Shimmer Palettes -tuotteita myydään Seppälöissä 9,95 euron hintaan.

Onko joku teistä kokeillut jo muitakin Fergie-hohtopuutereita? 🙂 Voisin itse hyvin ostaa nuo kaksi muutakin sävyä, sen verran eriväriset ne käytössä kuitenkin ovat. Tulisipahan kerralla korjausta vajavaiseen hohtopuuterikokoelmaani!

* Tuote saatu testiin blogia varten.Wet n Wild Reflect Shimmer Palette in shade Rosé Champagne Glow

+ works well as a highlighter
+ not too glittery though there are some bigger shiny particles
+ works well as an eyeshadow too (especially if applied with a damp brush)

– not so subtle sheen as MAC Lightscapade, doesn’t blend in as well

So if you’re looking for more sophisticated highlighter, choose Lightscapade. However if you wish to have more shine for your evening look, go and buy Rosé Champagne Glow. This really makes your cheekbones pop up! 🙂

Comments

 1. Vähän sillä silmällä on tätäkin tullut katseltua, mutta ihan oikeasti, mulla on miljoona korostustuotetta.. 😉

  • Haha, no mä voin sentään sanoa että oon kosmetiikkanarkkareiden näkökulmasta vielä aika hohtopuuterivajavainen. Mulla on nimittäin tämän lisäksi vain Lightscapade 🙂

 2. Mä sinkosin kanssa swatchailemaan noita puutereita kun ne bongasin, mutta olivat mun makuun vähän turhan hileisen oloisia. Söpöjä ovat kyllä!

  siameselipstick.blogspot.com

  • Jep, nämä ovat kyllä siellä hileisemmän puolella. Jos haet tosiaan sellaista ihoon paremmin sulautuvaa hohtopuuteria, niin suosittelen postauksessakin mainittua MAC Mineralize Skinfinish Lightscapadea 🙂

   Mäkin tykkään näiden ulkonäöstä, tosi kivasti suunniteltuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework